Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím,Netušíte jestli se dá nějak zprovoznit hra GTA V po premabanu?Nebo to už je prostě tento kod hry mimo opravdu navždy?Díky za odpověď.
  • Jack1947
    Takhle nějak měl vypadat Watch dogs a to i fungovat *3*
    • Rozhodně souhlas. Watch Dogs pro mě bylo velké zklamání a v podstatě jen přefouknutá bublina před vydáním.
  • krucipísek, někdy si člověk připadá jak před rokem 1989 :) tak jaký smysl pak mají "veřejné diskuze"?
    rozumím přehnané vulgaritě, chápu, když někdo rozdmíchává rasově motivované řeči, posílá odkazy na po+no a já nevím co ještě....ale to, že člověk nemůže napsat ani holý fakt.....FAKT, potřeste si klucí moderátorští s předlistopadovym smýšlením.

    Nebo alespoň specifikujte obecné mantinely. např. "v diskuzích se vyjadřujte k danému tématu jen pochvalně!" *3*
    • ales.smutny
      Co tak koukám ten smazanej první příspěvek, tak problémem nebyla kritika Ubisoftu (i když je to roztomilá konspirační teorie), ale prostě fakt, že obsahoval vulgarismus. A ten zbytek co tu chybí jsou jen off-topicy.

      Já bych to tedy uzavřel s tím, že obecné mantinely jsou "v diskusích se vyjadřujte k danému tématu a slušně."
      • Pane Smutný, díky za odpověď, ale jsem z toho poněkud smutný :( protože mnou použité vulgarismy jsou natolik hovorově běžné, že nejsou považovány za " má k internéétu přístup už i 12 letý Laco, co mluví jako dlaždič".
        Nabízí se subjektivní otázka, zda vás spíš nenamíchlo, že jsem osočil ty "roboty" co tu spamují ve dne v noci, v létě i v zimě.....a pro vás asi lepší, mít v diskuzi 400 výroků - budí to totiž dojem, že jste velmi navštěvovaní.....prostě v kurzu! co na tom, že těch 400 výroků obstará 20 _censored_
        • Jack1947
          Něco na tobě bude ale radši ti dám jen plus - tvůj komentář jsem nestihl přečíst. Pokud bys byl registrovaný bylol by to ještě lepší i když si myslím že asi sem se registrovat nebudeš když je to tady takové jaké to je.
          • Ne, registrování u mě na tomto konkrétním serveru nemá smysl - ne kvůli tomu, že by mi snad vadilo, kdo, jak a o čem tu komunikuje....ale spíš mi už dávno ujel "herní" vlak. Stal se ze mě ten "nevděčnej dospělák", pro kterýho je 97% vydaných her stokrát viděný kýč, nulová inovace, nulová výchovná hodnota a div né "hry podporují násilí" : ))))

            Takže se tu člověk ukáže 2 x týdně, když se v práci nudí a říká si, co sem na těch hrách 20 let viděl.....a to jsem prosím pěkně postřílel laviny skopčáků, mutantů, vyhrál spousty světových šampionátů, zachránil několik fantasy světů od nadvlády temných sil, byl jsem v dalekém vesmíru na mimozemských plavidlech a zachraňoval cizí kultury....a nakonec se to ve vás otočí o 180 stupňů a nenaserou vás už jen šachy....
            • Jack1947
              Dva dědci se potkali *12*

              Jinak, jo těch her opravdu není tolik a už se začali přejídat. Skoro.
            • Hehe, krásně napsáno, jsem na tom do puntíku stejně včetně lavin postřílenejch nácků, emzáků apod. úplně stejně, je těžký vybrat rozumnou hru, co jednoho po čtvrtstoletí hraní zabaví (kdo si myslí, že na pocitu "všechno jsem viděl" je něco opojnýho, tak se sakra plete ;)).
      • To mě rozesmálo tak, že jsem se musel plesknout do stehna. Takže "k danému tématu a slušně"? Jak to vysvětluje cca 40-komentářový flamewar, který tu nedávno vedl Veskoslav, GGG a Jack? Proč tyhle individua nemají ban? Proč skoro u každého článku o PC píše individuum Hnisavec nebo max o konzolích a jak to, že nemají permabany?
        • sleepless
          Permaban je kvůli jednoduchosti změny IP a vytrvalé snaze některých jedinců trolovat ostatní nemožný. Jsou tací, co si IP vymění třeba dvacetkrát, jen aby to sprostý slovo mohli do diskuse napsat! S podobně psychopatickým jednáním se opravdu těžko vypořádává... Objem na Games vedených diskusí je bohužel tak velký, že by na stoprocentní moderování byl potřeba celý tým nejméně pěti lidí 24/7, ne jeden, dva lidi ze supportu, co fungují přes den, a které si můžeme finančně dovolit. Ano, není to ideální stav, pořád pracujeme na zlepšení, připomínky bereme a snažíme se jim vyhovět. Ne vždy je to ale možné nebo zatím v našich silách. Každopádně platí, že slušně zkonstruované příspěvky k tématu nikdy z diskusí nemažeme. Problém je, že pod tím "slušně zkonstruované příspěvky k tématu" si řada čtenářů představuje něco jiného...
          • del0
            "Permaban je kvůli jednoduchosti změny IP a vytrvalé snaze některých jedinců trolovat ostatní nemožný. Jsou tací, co si IP vymění třeba dvacetkrát, jen aby to sprostý slovo mohli do diskuse napsat!"

            Slyšel sem, že se to dá řešit přes providera připojení, ale nevim, co je na tom pravdy. Asi to platí jen v případě, že by porušoval zákon.
          • Vaší práce si skutečně vážím, kolikrát to musí být otročina, ale kurňa chlapy mi neříkejte že by to jeden člověk 3x za den, po půl hodině nedokázal časem zmírnit na únosnou míru. Tomu prostě nevěřím, časem by už i znal místní specialisty a jelo by to jak na běžícím páse.

            Povinnou registraci ( od anonyma paradox já vím ) na email, takže by při novém pokusu psát chujoviny musel nejen měnit IP, ale i použít jiný email a zdarec.

            Na 5 lidí 24/7 byste tu museli hrnout krapet víc článků k diskutování.. Ve volných chvílích v práci zajdu na games a to co se stane za ten den přejedu očima za 20minut i s diskuzí, pokud to fakt není zahnojenej extrém. Na to by mohl být řešený nějaký report tool, kde by při určitém počtu nahlášení uživatele, přišlo někam upozornění. Ve spojení s povinnou registrací, by to nemuselo být ani tak snadno zneužitelné jako jsou součastné useless plusy a mínusy
            • Tilwaen
              Možnost reportu máš už nyní - alespoň tedy jako registrovaný uživatel, nevím, jak je to s anonymy.
          • To je jasný, někteří prostě nemají život, navíc to děláte dobře, tak máte svůj vlastní tým haterů, nicméně se myslím, že kdyby se zavedli ne-anonymní diskuze a dával IP ban opakovaným hříšníkům, tak by to časem někoho odradilo.

            Zároveň jelikož je to asi poprvé a naposled, co mi někdo z redakce odepsal, chtěl bych vám poděkovat za super práci!
          • Sr_Lobo
            Nebylo by pak tim padem jednodussi oznacit web jako 18+ a zrusit cenzuru kompletne ? Usetrilo by se na nakladech za supportaky a diskuze by byly v podstate stejny. Stejne mladsi navstenici vsechny tyhle zakazy vsude ignorujou, takze navstevnost by prakticky neklesla.
        • Jack1947
          Jakej Flamewar? mohl bys hodit odkaz ale obávám se že by to nebylo nic platné ( protože ho asi beztak smazali).
      • Jaké off-topicy? Pokud se podivam do kterekoliv jine diskuze, tak se to hemzi off-topicy. Tohle je velmi smutna odpoved, protoze neni uprimna. Jestlize se z jednoho clanku mazou opakovane prvni prispevky, nelze ocekavat jinou reakci, nez tu, ze se na to poukazuje. Je videt, ze reakci rotacaka jste ponechali a odpovedeli, protoze uz nemelo smysl stale mazat to same... Tohle je ta odpoved, zadny off-topicy. Fuj...
      • Lukyz
        Aleši, nezlob se na mě, ale ten váš cenzorskej Tiscali support je jak na baterky.
        Zatímco vykopírovanej Mein Kampf nebo sprostý nadávky tu občas smrdí půl dne, tak nějaký OT nebo fórek, který je sice k tématu, ale supportu je to buď jedno nebo to považuje za OT, protože to nezná, tak to se maže do několika minut. Navíc se zřejmě občas špatně vyspí a pak se zaměří na jeden článek nebo uživatele a maže, maže a maže... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit