testovaci text

Diskuse pro Článek Wii U neutne prodeje Wii, zní z Nintenda

Je to věčná otázka, zda ve chvíli, kdy přijde nová konzole, dojde k prodejnímu pozření staršího bratra (sestry) nebo zvládnou obě koexistovat, alespoň po nějakou dobu. Šéf americké pobočky Nintenda, Reggie Fils-Aime, má v tomhle jasno. Až vyjde příští rok Wii U, původní...
« Novější 1 Starší »
(nové) hellmut (anonym)
+2
Designera u Wii bych vyhodil...
vypada to hnusne, naducana mala krabice s pidi displejem.. uz kvuli designu bych si to nekoupil, vypada to spis jak naky vybaveni do nemocnic
fuuuuj
2.12.2011
(nové) Dethklok (anonym)
Urcite jsi si vedom, ze se WiiU bude pripojovat k televizi, a ten maly dispej bude slouzit pravdepodobne podobne, jako dotykovy displej na DS? Jinak, originalni Wii take bylo puvodne jenom bile, ale pak se pridaly i varianty v cerne a cervene ...
2.12.2011
Zdálo se mi to, nebo na prezentaci z E3 byl ten displej na ovladači větší?
1.12.2011
nevím, jestli byl větší, ale zdá se mi dost malinký na to, že bys na něm měl hrát hry, když ti rodina přepne telku na zprávy... a takový celý neforemný, na tom designu by mohli ještě zapracovat. Taky by mě zajímalo, jestli bude možné kromě tabletoovladače využívat i wiimote a nunchuck...
1.12.2011
Bude ale iba s technologiou motion plus.
1.12.2011
(nové) Dethklok (anonym)
Nemyslim, ze WiiU ovladac se bude dat pouzivat jako samostatna obrazovka pro konzoli. Spis bych rekl, ze se na nej presunou veci jako inventar (napr. v Zelde), nebo ruzna menu a HUDy ...
1.12.2011
(nové) Dethklok (anonym)
V momentu kdy vyjde Wii U nebude zadny duvod proc investovat do Wii, predevsim pro ty, kdo s koupi konzole od nintenda v minule genraci otaleli (napr. ja, navic mam pristup k Wii u kamarada). Vzheldem ke zpetne kompatibilite takovi uzivatele duvod ke koupi puvodniho Wii proste mit nebudou.
1.12.2011
Že by cena, trubko? Wii U u nás podle všeho bude zase startovat na 7+ tisíc, Wii už teď stojí něco kolem 3,5 k. Navíc podle všeho Wii U nebude kompatibilní s GC.
1.12.2011
(nové) Bernard Black (anonym)
R4in: Jo na výstavku pěkné. Ale hry nebudou.
1.12.2011
(nové) Dethklok (anonym)
+4
Tak zaprve, nerikej mi trubko. Ja ti take nenadavam. Zadruhe: hraci ktere zajima zpetna kompatibilita s Gamecube bud maji stale puvodni GC (coz je mimochodem stale vyborna konzole), nebo originalni Wii. Take si vsimni, peclivy ctenari, ze jsem psal "predevsim pro ty, kteri Wii preskocili." *7*
1.12.2011
(nové) Row (anonym)
+5
No svete div se.... nekolik let stara a uplne nova konzole budou mit ruzne ceny *1*
1.12.2011
Cena Wii U bude asi o dosť vyššia, aby dokázali koexistvať, kedže Wii U je plne kompatiblné z Wii hrami.
1.12.2011
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se