testovaci text

Diskuse pro Článek Wildstar bude pro normální i hardcore hráče – rozhovor z GC

V první části Gamescom rozhovoru o nové onlineovce Wildstar představoval Michael Donatelli obecnější aspekty hry, v této druhé části se jal detailně popisovat styčné body herního systému – prvky, které by měly Wildstar odlišit od ostatních MMO titulů. Konkrétně se věnuje...
« Novější 1 2 Starší »
(nové) Dhatz (anonym)
už jsem hrál několikl mmo(jenom f2p), ale u ýádného jsem nezůstal ani měsíc. Schvaluju že konečně dělaj scifi fantasy mix a né jenom pseudowow. Však uvidíme co z nových mmop bude f2p a co ne.
31.8.2011
(nové) Kockopes (anonym)
+4
Neco pro vsechny = vlastne nic poradne
29.8.2011
(nové) fakju (anonym)
-4
Nevidel som tu jednu zmienku o TERA coz je hodne velke mmo z uzasnou grafikou a no target systemom ,hlavne ze kazdy druhy den tu je clanok k nejakej krelsneje stupidite pre deti *16*
29.8.2011
Hra me svou podobnosti s WoW spis odrazuje, ale uvidime treba to nebude spatny...
Nevim jake mate problemy s nacitanim videi, ale me se vsechny nactou cca za 5s. Nemivam s tim problemy...
29.8.2011
(nové) TesteraThor (anonym)
+2
Bude pro normální i hardcore hráče? Sakra, to přeci nejde. Buď, anebo. Nic mezi není. Jen to co pak prudí obě dvě strany. Mixem černé a bílé je šedá což je průměr a tedy o ničem.
29.8.2011
(nové) pHx (anonym)
+3
Yo, Dawg, i heard you like game so we put a game in your game so you can play while you play
28.8.2011
(nové) T.L.Blade (skrytá identita)
+18
Nemohu si pomoci, ale na GC bylo jedno MMO vysoko nad ostatními - Guild Wars 2. Nabízí v podstatě vše, co všechna ostatní MMO, která tam byla ukázána dohromady a je navíc hodně originální.
28.8.2011
(nové) cartman (skrytá identita)
úplně tuctový MMO..Alien zůstane dál nepřekonán *5*
28.8.2011
(nové) DJ (anonym)
-2
Mě se líbí [nenadavam ti]ty dementní čůráku[/nenadavam ti]
29.8.2011
(nové) Malus (anonym)
No nevím no nejak mě to nepřesvědčilo abych to vubec zkusil, takže stale zustavam u svého milovaneho Age of Conan
28.8.2011
Za sebe můžu říct že mě to od TOR nepřetáhne :)
28.8.2011
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se