Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho co jsem zkoušel to má kvalitní combat.
    To že se odvážili tam dát arény je úctyhodné. (jiné hry se o to raději nepokoušeli, protože balanc class je potom mnohem složitější)
    Questy jsou jako všude a to přece není u mmorpg to podstatné.
    Grafika mi taky nepřijde důležitá, stejně si vždy pro přehlednost vypínám všechny blbosti jako stíny a jiné efekty.
    Musím říct že mě to bavilo a jsem zvědavej co zabije tuhle hru s velkým potenciálem. *9*
  • Tak tahle UFO hra opravdu ne. Grafika ala WoW, to už mi není po chuti a ty postavy jak z marsu. Vydržel jsem hrát betu asi 4 hodiny, abych se ujistil, že na to už opravdu nemám. Nepotřebuju hrát další WoW v jiném kabátě *16*
    • Spades
      Další WoW...
      Gameplay je úplně jiný...
      Co?
      • No zase tak úplně jiný není. Přines, zabij, oprav a to na statických texturách bez možnosti manipulace. Asi bych to nazval UFO Warcraft, ale to by nebylo úplně přesný, protože tahle hra je trochu jiná než WoW. Ale zaspala dobu. Kdyby vyšla před 5 lety, možná bych to i hrál *3*
        • Spades
          Přines, zabij, oprav je definice RPG. Řekni mi jedin=e RPG, které nemá jiný druh questů.
          A ne, Mass Effect apod. nejsou RPG.

          Jediná možnost jak změnit základ hry je udělat z toho sandbox, kde by si neměl questy, ale stejně by si nosil věci, akorát hráčům (EVE Online).

          Tím, že se úplně změnil combat (základ RPG) je to pro mě úplně jiná hra.
          • No nelíbí se mi to a právě že jsem WoW svého času hrával, z téhle hry jsem byl značně otrávený. Snad Archeage by mohl přinést trochu jinou zábavu. Ale to ještě uvidíme. Nad tímhle léto strávit nehodlám *3* Nestojí to ani za pozornost *5*
          • RPG nemusi mit vubec zadny qsty ... ale to bys musel aspon tusit, ze se bavime o Role Playing Game. RPG nemusi mit ani vubec zadny combat system ... ono se v ni totiz vubec bojovat nemusi ... ale to bys opet musel aspon tusit, co ta zkratka znamena.

            Zkladem RPG ma byt predevsim to, ze hraci v podobe svych postav hrajou nejakou predurcenou/zvolenou roli. Tzn nezjistujou "jakej mas lv voe" ... ale kdyz videj slechtice, tak se uklonej az na podlahu a zeptaji se "co si prejes pane" ... nacez ho trebas okradou.

            Ale to bys musel vytahnout ruku z nocniku ...
            • Spades
              Jenže my se bavíme o herním žánru RPG.
              V herních žánrech se ty zkratky nemůžou brát doslova... snad kromě FPS.
              V Battlefieldu musíš taky použí Real Time Strategy, a je to Multiplayer Online Battle Arena, ale prostě to je FPS.
              Tak samo RPG má prostě questy, staty, levely a itemy.
              Combat systém stejný jako ve WoW? Si spadl asi ne?
              WoW má tab-targetovací systém. Nejde o to být natočený, ale o to, že pokud ho nemáš v targetu, nemůžeš útočit, a nemůžeš těm kouzlům uhnout. Navíc ve WildStar máš různé "tvary" těch kouzel, takže z některých se leze líp než z jiných atd...
              Raidy jsou sice dost podobné, ale je tam daleko více AoE útoků, kterým je nutno vyhýbat. Nejde už jen o to nestát v plošce, ale utíkat před nima a uskakovat. WoW sice pár takových bossů, má, ale ve WildStar jsou takoví všichni.
              Dále pak máš omezený počet slotů na kouzla, což tě nutí taktizovat i před bojem. A combat je pak daleko svižnější, když máš méně tlačítek, a nemusíš spamovat 10 abilit namakrovaných na jednom tlačítku.
          • Já vím že to má každé RPG, A právě proto není důvod hrát něco, co vypadá jako 7 let stará hra bez interaktivního prostředí a je tam vlastně to samé. O to právě jde. Vypadá to jako WoW a hraje se to jako WoW. Ještě k tomu tam jsou UFO postavy. Nemám jediný důvod to hodnotit kladně. *3*
            • Spades
              Pokud se ti nelíbilo WoW, nebude se ti líbit tohle.
              Ale jeden malý poznatek. WoW už mě nebaví. Tohle ano... Tak jak to asi může být to stejné co WoW? To by mě to snad nebavilo ne?
            • Takze to vlastne je wow ... a taky ze jo ... on ten "uzasnej" combat funguje vlastne uplne stejne, ve wowku taky na naktery spely musis bet natocenej k cili ... byt v urcity maximalni vzdalenosti.

              Z bety bych to zhodnotil tak, ze vyvojari se o to staraj rozhodne lip nez o TESo (chyby mizely), ale nicim to nijak zvlast nezaujme. Nema to nic co by nemela hromada jinych games kolem. Pokud pudes hrat trebas RIFT, tak tam mas eventy uplne stejne - proste se ti na dany mape vyrojej enemaci a muzes je jit pobijet s ostatnima. ... navic to muzes hrat zcela gratis, omezeni jsou, ale nijak zasadni (pokud nezacalujes, nebo nevydelas ingame, nemuzes prodavat v aukci, + za prachy lze dokoupit oblecky, bagly ... ).
  • Beta se mi hodně líbila tohle si určitě koupím a už při koupi hry je měsíc zdarma takže pro mně osobně sto krát lepší volba než koupit watch dogs ve wildstaru je pár věci co nemá wokwo ale taky par věcí chybí ale neznamená to že to bude špatná hra ... ohledně grafiky je hodně povedená a ti co píšou že ne tak asi nevědí o čem sou pc hry a co znamená mmo kde je pár set lidí na mapě a několik desítek npc akorát co mi nějak vadí je ukazatel všeho možného na zemi ale jde o zvyk když si spomenu na začátky wowka tak sem byl taky vykulenej s toho a i kdyby u ni člověk nezustal tak aspon je co měsíc hrát lepší než dnešní hry dohrané za víkend a pak dlc za 15 eury
  • Spades
    Nechápu lidi co jen nadávají na ten komixový styl. Dělají to bývalí tvůrci WoW, tak asi logicky použijou styl, který použili u WoW ne?
    Holt každému se líbí něco jiného. Pro HC realistickou SciFi fanbase tu je EVE Online.
    Já taky nespamuju TESO diskuze s tím, že se mi nelibí ten jejich realistický styl...
    • V TESO realistický styl není. Je to taky komix. *3*
    • styl je jedna vec ale proč to ma mene polygonu a horší textury než wowko?
      • Spades
        Méně polygonů: Nevšiml jsem si. Připadá mi to +- stejné jako WoW v posledních exp.
        Horší textury: Jak co. Postavy a vybavení by fakt mohlo mít lepší textury, ale třeba prostředí je má fakt super. Nejlepší je tráva, která je animovaná textura, takže to nevypadá tak hnusně jako v jiných hrách.
  • Já si nemůžu pomoct, ale ten svět mi připadne nehorázně fantasy, je to možná tím, že animace a grafika je taková hravá, pohádková a když je někde zapíchlej obří meč, tak je to fantasy, jak sviňa, prostě lokace z Final Fantasy nebo WoW. Navíc ty svítící krystaly, obří svítící meče, malovaná grafika, to už jsem viděl v jedné onlinovce... :D Navíc textury jsou děsně low res, ale to se dá přežít. Jinak to vypadá hezky, ale zdá se mi tam málo sci-fi prvků, dungy by nemusely být jeskyně nebo pevnosti, ale mohlo by se bojovat v nějaké vesmírné lodi... jo, vesmírné lodě a sci-fi město by to chtělo, ale co, viděl jsem nějaká videa a obrázky, takže se to tam může objevit. No, jen ty hlášky, jak je to strašně awesome vast huge experience jsou směšný, ale to už tak bývá :D
  • TES online, Neverwinter, SW:TOR. tři MMORPG hry, které měly velký potenciál a zahodily jej (od herních přechůdců své série až k rozpracovanému příběhu) WS přitom začíná stavět na nule a snad se mu povede uspět. I když grafika mi příjde moc barevná, systém P2P už zastaralý a neatraktivní, tak snad bude mít co nabídnout alespoň škálou obsahu a customizací a akční systém combatu jako vystřižený z Guild Wars 2 by tomu neměl nijak ubrat. Nakonec Guild Wars 2 byl přece jen skvělý mix někde mezi generickými protipóly Lineage 2 a World of Warcraft a obstál tak velmi dobře. Třeba se takovéto nějaké spojení opět vyplatí a WS tedy udělá dojem :)
  • ta hra ma neskutecnej potencial!!
  • Pri takovehle grafice je mi moznost upravy vzhledu cehokoliv uplne ukradena. Skoda ze zvolili tenhle "WoW" styl.
    • wow styl je oproti tomuto jeste nadherny.
  • Ta hra mě v closed betě chytla svým spádem, všechno jede jak po másle a je zde opravdu málo hluchých míst (ano, opravdu..). Nicméně, optimalizace to všechno zabila. Dal sem tomu šanci v open betě co se konala nedávno a optimalizace už byla opravdu lepší. Docela sem se u toho zasekl a nebejt to placený měsíčně (a mít víc času na hraní onlinovek) rozhodně bych do toho šel. Fakt je to živoucí svět, v kterým se pořád něco děje a ten combat system spolu a možnostma pohybu nebo třeba path systemem, dává rozhodně další plus k volnosti a zážitku z hraní. Vypadá to sice jako mrzácký wowko ale grafika je v týhle hře opravdu jenom jeden trojúhelniček z pizzy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit