testovaci text

Diskuse pro Článek World of StarCraft se znovuzrodil jako StarCraft Universe

O šťastném konci kauzy World of StarCraft jsme vás informovali. Nyní se celý jednomužný projekt mění a přejmenuje na StarCraft Universe. Ryan Winzen dostal možnost popovídat si s vývojáři a následně se opět vrhl do tvorby modu (spekulovalo se o připojení ještě jednoho moddera,...
« Novější 1 Starší »
(nové) vegasss7771 (anonym)
Jak mám chápat, že v SC2 nejde ukládat postavu? o_O
11.2.2011
(nové) kouba (anonym)
o to prave jde, trva dlouho než člověk něco získá, a o to víc je to pak KING! když má každej všechno za pár hodin mi nepřijde ok. to by každej mohl začinat s namaxovanou postavou.
Já ultimu hraju také už asi pátým rokem a ta hra je hlavně o Umění PvP. a za těch pět let mužu prohlasit že jsem pěkně majetný a ostatní hráči ke mě mají respekt. a takhle yb to dle mého mělo být. Ano, pro nováčky to není jednoduché ale o to je pak větší radost z úspěchu.
11.2.2011
(nové) source (anonym)
+1
A ja mel za to, ze problematicke je slovo "StarCraft". Tak tohle je uz uplne na hlavu. V Blizzu se museli scvoknout!
11.2.2011
(nové) Honza (anonym)
jediná Online hra která je skutečně HardCore RPG je Ultima Online. Vim že dnešním dětem se to nelíbí protože když je někdo zabije, všechny věci které u sebe ona postava měla zustanou v mrtvole... a je už jen na vás jestli se pro ně vydáte znova, nebo jestli vás sundal červený hráč a vše Vám vzal....
11.2.2011
Ja ultimu hral, a rad bych, kdyby zas vyslo takove hardcore RPG, ale ultima se mi vzdycky zdala, takova... pomala. Nevim no. Urcite by to bylo zajimave mit nejakou takovou hru, ale v novejsim kabatku
11.2.2011
(nové) deridon (anonym)
souhlas, sice někdo může namítnout, o grafiku vůbec nejde, ale pokud by se Ultima dala do nového kabátku, bylo by to fajn.. i když hratelností, nevim jestli by měla uspěch, protože to doopravdy není WoW, ale docela hardcore
11.2.2011
(nové) kouba (anonym)
ultima je hlavně o taktice boje, využívání všech kouzel a povolání a koordinace mezi hráči např v guildě. udělá chybu jeden a celá výprava jde do kopru a všichni přijdou o to co zrovna měli u sebe. člověk má pak k té hře respekt a když jde do tuhého, stoupne člověku adrenalin a tep že to opravdu cítí. což se mě osobně u WOW nikdy nestalo protože se nebojim umřít a je mi to fuk. Když se kvuli tomu nepovede výprava tak nevadí zajdeme ji znova. o nic člověk nepříjde.
postrádá to úctu a strach z toho jít někam kde to neni bezpečné
11.2.2011
(nové) Roman76 (anonym)
No ultimu sem nehral to musim priznat ale hardcore RPG sem hral a opravdu to neni nic pro me.Hral jsem EVE a za 2 roky hrani sem mel hodne dobre naradi a lod no a za 5 minut jsem prisel o vse co jsem 2 roky stradal a setril takze jsem s EVE skoncil mozna je to prave ten duvod proc dneska takove hry nemaji sanci na trhu a proc EVE ma tak malou komunitu protoze je to hra ktera je hodne nepratelska k novackum a trva roky nez neceho dosahnete :).No jinak tady k tomu Starcraftu ... rel bych ze to bude v pohode a na nazvu zase tak moc nezalezi nebo co nebo zalezi ? :)
11.2.2011
Nevím nevím, aby si blizzard ten svůj World of Zázrak nepotopil rankerským systémem online Starcraft. Ale určitě dobrý nápad, trh je těma všema MMORPG už přehlcen a popravdě tu jsou jen 2-4 hry které se vážně tváří jako online hra, která má potenciál. Snad to dopadne dobře, protože svět SC mě zajímá omnohem víc, než věčné šarvátky alíků s hordou :-))
11.2.2011
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Související diskuse:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se