Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/352479-901-update-coming/

    Tohle je informace k tomu, jak kvalitně se update (ne)povedl.
  • Oni Wargaming maju asi zmluvu s WT. Kazdym dalsim patchom hru len je..bu. Historicke bitky ?? Zatial sa mi nepodarilo dostat ani do jednej, neustale hra laguje a posekava aj na silnom stroji a pritom ta grafika nestoji ani za...
  • Konecne vypadnou ze hry luzy, co to vsem **** se svymi ultra kancelarskymi smejdy s 15 FPS. Uz konecne jdete kazit hru do gaijinu a jejich GF. Cekaji na vas.
    • ....................../´¯/)
      ....................,/¯../
      .................../..../
      ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
      ........../'/.../..../......./¨¯\
      ........('(...´...´.... ¯~/'...')
      .........\.................'...../
      ..........''...\.......... _.·´
      ............\..............(
      ..............\.............\...
    • Až nato, ty pičo, že skoro všechno se to dá vypnout, oni totiž existují lidé, co to hrají třeba v práci na firemních šunkách, ale na rozdíl od tebe do té hry investují nemalé peníze v podobě premiáku, konvertování zkušeností za zlaťáky etc. Zajdi si na youtube a najdi si rozhovor se "Serbem", kde ještě před vypuštěím patche hovoří o tom, že WoT jde o to, aby si zahráli i hráči se slabšími sestavami, takže táhni do prdele, pičo, sám jsi asi nějaký doje*aný cikán, mentální socko.
    • No pokud ve hře budeš ty a podobné retardované individua, tak se hra lůzy nikdy nezbaví ...
  • Já sem spokojený, akorát ten ping je občas na prd. Komp mám starej 7 let a jedu v klidu na vylepšenou grafiku, něco na střed, něco na low, ale FPS se mi zlepšili... těm co to jede špatně, co takhle zkusit nejnovější ovladače? mě to vždy pomohlo...
  • Ta hra vypadá jako z roku 2007, ovšem hardwarové nároky má z roku 2050.
  • Ale jdi Ty brepto,ja mam take E8400 @na 3.85 GHz 8 GB Ram DDR2 Kingston, Nvidia GTX460 take oc. Ale po patchi 9.0 mam max. 35-40 fps. a v nekterych mapach se to obcas snizi klidne pod 20 fps.Nastaveni grafiky na full,krome travy, casticovych efektu po pasech. Lagy jako ostatni mam take.Net mam 60Mb/s a ping ve hre 50-80ms. Takze tech Tvych 70 fps leda tak s low nastavenim, nebo bez vylepsene grafiky.
    • XorxoxTalarius
      Bez vylepsene grafiky na max ;) Ale nemam ani lagy ani FPS dropy, vylepsena grafika se mi proste nelibi, tak ji nepouzivam, takze jsi mi vlastne priznal ze to jede 70 fps bez lagu.
      Diky *5*
      • Tady se krásně ukazuje realita.. Ačkoliv WG dělá rozsáhlé "vylepšení" grafiky a HD modely, drtivá většina hráčů stejně na top nastavení vůbec nedosáhne. Ok, já mám třeba 5 let starou sestavu, ale když vidím borce s nadupanými komply jak mají nastavenou standardní grafiku, táži se, k čemu další vylepšování grafiky je?.. Podle mě k lovení nových hráčů - WT vypadá podstatně líp, tak to musíme taky dohnat. Konzument se totiž stejně bude rozhodovat především podle vzhledu někde na screenshotech ;-)
  • XorxoxTalarius
    Zajimalo by mne proc si vsichni ve WOT stezuji na lagy, FPS a ja nevim co jeste ... mam E8400, 8 GB ram a 450GTX a jede mi to 70 framu a lagy jsem jeste nezazil ... jestli to nebude tim ze bud mate za a) na prd internet (ja mam 30/10) nabo za b) mate blbe optimalizovane windows
    • Nebylo by od věci napsat i na jakém monitoru to hrajete, když už se tu ohaníte sestavami :)
    • Jede mi vše krom WoT, kde bude asi problém...

      Stream mě tím dokáže občas také pobavit. Prý si mám zkontrolovat připojení, ale jede vše online krom steamu...

      Stačí se podívat na forum, jede to pár vyvoleným a na pc to vliv nemá. Občas se tam objeví podobný rozumbrada, který se naváží do ostatních, že hrají na toasterech, místo toho aby si koupili lepší stroj a je vždy rychle uzeměn.
      • Za poslední rok se tam objevila celá řada rozumbradů s tím, že žádný lagy nemaji ajede jim to úplně krásně a nešetřili hraběcíma radama pro ostatní, že si mají změnit providera. Uplynulo pár měsíců a ti samí začali nadávat na lagy taky. Nabalovalo se to jak sněhová koule.
        • XorxoxTalarius
          WOT hraju uz od closed bety a nepamatuju FPS drop nebo lag ... takze mate spatne optimalizovana PC frajeri
          • Spíš, frajere, je špatně optimalizovaná hra na HW. Ostatně někdy cca před rokem, rokem a půl, jasný už je to delší doba, vyšel poměrně podrobný a obsáhlý seznam hardwaru (CPU a grafik) se kterými má hra problémy a není na ně optimalizována. už si to moc nepamatuju, ale vím že tam byly klidně i celý modelový řady ať už od ATI, GF, Intel, či AMD, což lze připisovat neschopnosti/neochotě programátorů hru optimalizovat na určitý typ architektury. S WoT je to ve výsledku jako s loterií. Když máš štěstí, chytneš zrovna kombinaci HW se kterým hra problémy nemá. Mnohdy je to ovšem naopak :-/
          • To ti musel do woci nas…rat nakej vorel ...
          • Veskoslav
            Jasně a stovky dalších to mají taky tak, co si stěžují na fórech. Ta hra viděla optimalizaci maximálně tak ve vyhledávači Google, když se snažila najít, co to znamená.
            • XorxoxTalarius
              A nebo to muze byt problem kterej dela CPU, vim ze kdyz vysel SWTOR tak ti co meli novejsi CPU nez rady E ... tak pak meli nehratelne PVP areny
              Aspon vim proc se nezbavovat stareho zeleza az koupim nove :D
            • Co bys nechtel od flashovy zplacaniny. Co ja pamatuju kdyz sem jeste hral a lez na fora, tak hraci tem mamlasum opakovane ukazovali veci, o kterych oni tvrdili ze udelat nejdou. Hraci to udelali bez pristupu ke zdrojakum ...

              Uvedom si, ze opravdu veskery UI je flash, vcetne ingame minimapy a dalsich prvku (zamerovac ...) a flash je tragedie sam o sobe, natoz kdyz to takhle namackas do hry. Ostatne, pust si jakejkoli flashovej web a podivej se na zatez CPU ...

              Svyho casu (minimalne rok) se zcela bezne delo atinarum to, ze jim proste vypadly textury. A samo, nekterym to fungovalo. Samo, dycky se objevily pindy typu nainstalujte si nejnovejsi driver ... coz nevedlo vubec nikam (a nevim proc spravovat co neni rozbity, kdyz cokoli jinyho funguje).
          • Kallessin183
            nebo máš prostě štěstí.... znám spoustu lidí, kteří hrají nové hry na max bez problému, internetové připojení jako já 50/50 nebo 100/100 a stejně jdou fps dolů...
          • To víš že jo. *1*
  • ve wot mam kolem 10 000 bitek(hru jsem hrál cca 2 roky naposledy loni o vánocích) a celá hra jde do kytek bohužel...přesedlal jsem na WT a čekám na tanky tam uvidíme....
    • Na 100% souhlasím začátek beta super tet odpad
    • Tak to mame stejne, take jsem s tim seknul loni v prosinci. War Thunder jsem jeste nehral, ale na WT Ground Forces take cekam jak na smilovani.
  • Tak po čtyřech letech vydaj to, co tam podle mýho názoru mělo bejt už od začátku a stojí to těžce za ho... *1* jen tak dál wg.. jen tak dál..
  • Patch 0.9.0 bych nazval jako - další plivance ze strany WG hráčům do tváře, krom toho, že hra od předposledního patche laguje jako pr*se, tak ještě přibyl již tak veliký problém s poklesem fps ... další úpravy a zvlnění map, které pro tankový boj, jsou naprosto nevhodné atd atd atd. Jo a ten slavný historický mód snad ani nemá cenu komentovat, kdo nehrál nepochopí.

    Takže suma sumárum máme zde opět nepovedený patvor z dílny WG, který jen dokazuje, že tahle herní společnost je naprosto neschopná a v honbě za eurama schopná všeho. Ale co máme 10 strojů v ULTRA-HYPER-MEGA grafice.

    Ale jedno se Serbovi a jeho ožralé bandě musí nechat, ve světě MMO her dokázali dát dohromady nejhorší herní spodinu hráčů, co vůbec kdy existovala, jelikož takový hnůj , póvl a úroveň pseudo hráčů se jinde nevidí.
    • Mejdlo
      Nemůžu souhlasit s tím, že ve WoT je nejhorší komunita ale netvrdím ani opak. Už si hrál LoL? To je odpad hráčské scény a v životě sem nezažil horší komunitu než právě tady... Je to hnus jaký sou ty lidi prasata:/ Si myslim, že F2P model přinesl do onlinovek akorát tak hordu zabedněnejch tupců... škoda mluvit vlastně...
      • LoL jsem nehrál ani nemíním hrát, ale už jsem o tamní komunitě něco četl, další aspirant na krále póvlu. Nicméně jsem toho prošel již dost, za dobu co hraji MMO hry, ale takový herní odpad jako je ve wotku jsem zatím nikde neobjevil, ale chápu, že je to daň za obrovskou masovost, nicméně souhlasím f2p model přitáhl do herní branže šunt z celého světa, začíná to být takový reálný obraz dnešní společnosti, bohužel.
        • To neni o f2p ... samo to pritahne spoustu lidi, ktery by za prachy nikdo ve hre nevidel ... ale stim to ma spolecnyho jen malo. Ve wotku doslo k tomu, ze vsichni normalni hraci prestali hrat ... a tardove zustali. Proc? Vetsina duvodu je tu vsude kolem - dlouhodobe nereseny technicky problemy, po case naprosta monotonost hry (byly casy, kdy wargaming sliboval novou mapu kazdej mesic ...), cim dal vetsi arogance ... navic wg ma ohromnou fluktuaci hracu, neznam zadnou jinou hru kde by lidi odchazeli v takovym mnoztvi - proto neustaly PR akce, aby nahnali dalsi nove ovecky. Korunu tomu pak nasazuje samotnej koncept hry - jde defakto o jednotlivy par minut trvajici bitky, je uplne jedno jestli odehrajes jednu nebo 100 ... nemas nic s cim by si se ve hre szil .. kdyz uz si nejakej tank oblibis pro nejakou jeho zajimavou vlastnost ... tak ti ho s nejblizsim patchem zmrvej ... je to stejny jako "europivo" ... muzes si ho koupit s nalepkou prazdroj/gambac/... ale chcanky to sou vsechno stejny.
    • Vidim, ze jsi nikdy nehral zadnou jinou MOBA hru.

      Nevim, kdyz mi to laguje, tak je to moji vinou, nikdy ne server-side, posledni dobou ale nehraju tak moc, takze je mozne, ze se me to vyhyba.

      Pokles FPS - hraju na ultra hyper mega detaily bez mensich zaskubu. Je rok 2014 a 6-ti jadrove procesory stoji 2 tisice. Mozna bych zkusil upgradovat.

      Kazda spolecnost se honi za eurama, takze "obvinovat" nekoho z honby za penezi nema smysl.
      • Veskoslav
        A id*ot dorazil. Co na tom, že WoT nepodporuje více jádrové procesory a 6 jádro za 2 000 je opravdu nouzovka. Ale už při minulé diskuzi jsi ukázal, že IQ bude někde u spodní hranice, takže nemá smysl se s tebou o něčem bavit. Evidentně máš hlavu strčenou někde hodně hluboko u chlápků z wg...
        • ale no tak cumacku, proc se tak cilis? =*
      • to: Englishereee - Ty si opravdu tak blbééé od narození, nebo jen tady na anonymním fóru ?
      • Vidim ze uberblb dorazil ... na wotko muzes mit klidne 30 jader a bude ti to zcela naprosto khownu, nebot ta hra jede na jednom jedinym.

        U votka jsou vzdy lagy zpusobeny na strane serveru, protoze waragaming je naprosto neschopnej. Samo, pokud hraci uploadnou trace na forka, tak dostanou ban. Ale jiste, samozrejme, tisice hracu kterym to laguje maj spatnej net ... rozbity widle ... pricemz jim libovolna jina gamesa jede jak vino.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit