Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JE toto, toto http://plaaay.cz/pc_games/rpg/world_of_warcraft_60_days_game_card/ ??? Potřebuji zakoupit a vůbec nevim zda je to to samé. Nebo zda se k tomu to vydává toto. .
  • Nejdříve se wow okradlo o world. (létání)
    Pak se okradlo o komunikaci. (dungeon finder)
    Co zbylo už podle mě není kvalitní hra.
    • Tak nepoužívej létající mounty a do dungeonů/raidů choď s partou domluvených lidí... problém vyřešen?
      • To jsi asi nepochopil o čem píšu.
        Nejde o mou postavu, v té problém není.
        Problém je v tom, že ten živý svět umíral od vydání TBC, důvodů je spousta ale mnou zmíněné jsou hlavní. Nezazlívám Blizzu že se vydal cestou zjednodušování, vydělal si tak pěkné peníze.
        • Raidy jsou dostatecne tezke, stejne jako myth. dung(s urcitym gearem).... to ze driv byla hra mnohem vic casove narocna jeste neznamena ze byla tezsi.
          • Nepsal jsem nic o obtížnosti, psal jsem o zjednodušování.
            Když hledáš 5man dung, zmáčkneš tlačítko. Nemuší s nikým komunikovat, nemusíš nikam cestovat.
            Rozdělit content na různé obtížnosti je jen nastavování. Jen aby se tam podíval každý bez námahy, musí se udělat víc obtížností.
            Co se týče obtížnosti. Ano dnes jsou mechaniky složitější a komplexnější. Ale to je vývoj, každý se trochu učí. Navíc pro 40 lidí se špatným internetem a počítačem pro který je wow náročná hra, stačí i jednoduchá z dnešního pohledu triviální mechanika aby měli hráči problém. Nejlepší je řídit se podle času jak rychle se zabíjeli bossové od jejich zpřístupnění.
  • Ale jo, videjko pěkný. Blizzard přidává fičurky, které se objevily v jiných MMORPG: Invaze (Rift), Artefakty (LotRO a legandární zbraně), World Questy (Warhammer, Guild Wars). Mě osobně to ale už neoslovilo. I přes tyhle novinky to stále bude jen nekonečné grindění stylem Daily, Farma suroviny, equip na raid T1, pak T2, pak T3, devalvace equipu jak kráva, pak další datadisk a z první želvy v novém datadisku vypadne zelenka lepší než BiS equip z datadisku přechozího (teď trošku přeháním).
    Hrál jsem WoW od Vanilly do půlky cataclysmu a pak jsem s tím seknul. Občas střihnu chvíli na free serveru (2 hvězdy), kde ten content update nepostupuju tak brutálně rychle a člověk nemusí nolifovat, aby si užil progress raidů.
    • Spades
      Bohužel invaze nejsou featura Legionu, ale launch event. Je to docela škoda, protože tu launch eventy docela chybí, když člověk k datadisku přijde aź později.
      Například u WoD byla nádherný launch event, kdy z Dark Portalu přišla opravodvá invaze, kterou hráči protlačili zpět a nakonec spolu s Khadgarem zaútočili na druhou stranu.
      Bohužel teď už je tam jen ta animace, kdy Khadgar a spol. běží protálem, což nedává moc smysl.
      To už první quest Pandarie dával větší smysl.
      Nicméně Legion má super levelovací zóny, každá classa má svůj pŕíběh alá SWTOR a endgame content je celý v jedné zóně alá Timeless Isle/Tanaan Jungle, který se bude každý patch vylepšovat, takže by to nemusel být jen gridn a farma na raidy.
      Na druhou stranu mě ten rychlejší content baví, na TS sem byl za doby TBC a WotLK. To TBC bylo rychlé, ale jako rok a půl farmit Naxx a další rok a půl Ulduar, no to bych zhebl. Pokaždé, když sme to začali farmit sem s tím sekl, a na ICC se už ani nevrátil.
      • A o tom to právě je. Já to na TS nehraju nonstop. Prostě když vydají nový content, tak si pár týdnů zahraju, progressnu s gildou nové raidy a když jsem na úrovni equipu, abych mohl naskočit do progressu dalšího contentu, tak se na to zase na pár měsíců vykašlu a vrátím se až na další content, nebo občas lognu v zimě, když mám zrovna čas.
        • Spades
          No mě pak sralo, že mi guilda utekla, byli tam lidé co sem neznal, změnil se GuM a tak.
          Raději si párkrát do týdne k tomu sednu, a když to přestane bavit pŕistane content update.
          Teda u Cata a WoD se jim to nepovedlo, ale tak MoP bylo dobré, časté updaty a nikdy nebylo málo co dělat, tak doufejme, že se z WoD poučili, že datáć má být dýl jak 1 rok.
  • Tak co, kdy to konecne bude f2p oficielne? Uz ted to nabizi mesic hrani tusim za 80k goldu. Bliz prestal loni zverejnovat pocty platicich ... a podle lidi co to jeste hrajou to uz moc pres mega nebude ... tuhle sem koukal, a vsechny servery poloprazdny.
    • Spades
      Blizz to přestal zveřejňovat, protože jím víc sypou boosty a jiné ingame placené služby (mounti, peti etc), ale pochybuju, že by to dali F2P, protože je to dojná krá* (To je jako vážně krá* (cow) cenzurované slovo?). Ta hra by se uživila i s 1 milionem hŕačů, a teď má tuším 4-5, plus Legion zas něco nabere nahoru. Škoda, že tak podělali WoD, mohli mít zase 6+
  • kkING
    Ja uz se docela tesim. Bude aspon ktrasi cekani na ctvrte vrazdeni senora diabla *1*
  • Wow hateri budou porad hatovat a omilat porad do kola jak wow umrelo s arthasem a takovy keci.. kazdej datadisk ma neco do sebe a celkove hernima systemama se wow dost zdokonalilo. Ja se na legion tesim a verim ze to bude dalsi dobrej datadisk, tak jako kazdej.
    • Test
    • hateri budou hatovat, fanbojove nekriticky fanbojit, nic noveho
  • od jisteho času už wowko stratilo atmosferu (muj dojem). plno hraču s boty všude kam se podivas, ktere blizz nereší, hrači aliance se kamaradi s hordou a gankují spolu, prazdnej svet protože všichni sedi ve meste a čekaji na dungeon finder, trapný LFR ktery ma takovou obtížnost že pulka hraču nemusí delat nic a potahne je par hraču (dokonce jsem nekdy v LFR schvalne delal veci obracene abych udelal raid zajimavejší a stejne sme vyhráli - treba za huntera nahodil hromadny stun, nebo aktivoval pridavne moby atd). Proste pokud nedelate end game content s guildou tak zbytek hry je pro petilete decka bez mozku.
  • koukám jak ta grafika zestárla..
  • Jako wowkar co hrál od vannily do dreanoru (až na mits of pandaria) povazuju tenhle datadisk za totální sh*t. Nepridavá takrka nic nového od vsech ostatní datadisků, jediny co je tam jako že fakt zajiamvy je ta nová classa a už ted sem si jistej, že bude strasne op, ale jenom nova classa me teda nedonutí vyhodit za dalsi datáč 1000kč+ aspon 2 mesíce hraní takže 700. Za to tohle fakt nestojí.

    A nechápu fakt ty dalsí wowkare kterejm se tenhle datadisk muže libit, dreanor toho pritahl starsne moc novehého a stejen me to po 2mesicích prestalo bavit.
    Za me tohle bude nejhorsí datadisk vubec hned po mits of pandaria, ale i ten toho vicemene prinesl víc než tohle.
    • Spades
      Legion přidává naopak daleko více contentu, než WoD.
      Hlavně plánujou minimálně 4 patche, z toho 2 přídavné Raid Tiery, kdežto WoD mělo jen 2 patche a 2 Tiery.
      Nová classa bude OP, to už se ví, má být prý jednodušší.
      To, že LFR se dá facerollovat tě přece nemusí zajímat, máš tu Mythic :)
    • Nic nového? Nejsem si úplně jist, co by sis představoval za novinky, když kromě klasických nových oblastí, příběhu, dungů, raidů atd.přidávají class halls, artefakty, nové pvp talenty, systém world questů, novou classu.
    • Az na to MoP je momentalne komunitou povazovan za snad nejlepsi datadisk vubec, pekny pokus.
      • A ta komunita jsi ty a tvůj strejda, ne? *15*
    • Draenor měl hodně slušný potenciál, bohužel se Blizzard rozhodl ho využít tak ze třetiny. Škoda toho, bohužel je to jedna z věcí, proč mě ta hra brzy omrzí. Trocha nového obsahu, respektive pár daily úkolů, nový raid a něco k farmení a to je vše. Té hře by asi prospělo více menších přídavků, rozšíření už existujícího, nebo nevím...
    • Krescz
      me WoD prestal bavit po 3 tydnech...totálně zrušili vše co dělal wow wowkem
      • co treba?
  • wowko sem hral naposled tak pred 5 lety na nejakem free serveru, docela s chuti bych si ho zahral znovu, ale ten free server kde jsem hral uz zrusili a naskakovat do toho znovu se mi uz nechce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit