testovaci text

Diskuse pro Článek World of Warcraft patch 4.3 je venku s tunou nového obsahu

Dlouho očekávaný a dlouho testovaný World of Warcraft patch 4.3 s podtitulem Hour of Twilight je konečně venku ve své finální verzi a zatímco se oficiální stránka Blizzardu snaží probrat z náporu zájemců o informace, můžete se zaobírat trailerem, který byl při té příležitosti...
« Novější 1 2 Starší »
(nové) (Ne)spokojený čtenář (anonym)
Tak dnešní článeček (3.12.11)o WOWku už máme za sebou ufff. A pro jistotu tam není diskuze. Tak ještě jeden o Skyrimu a pro dnešek hotovo!
3.12.2011
Protože retardi jako ty by si tam zase vylívali své emo srdíčko.
4.12.2011
(nové) uff (anonym)
Tak co, jak se vede ve Skyrimu?
2.12.2011
(nové) Rahl (anonym)
+1
nekazte nam naladu a ctete si neco jinyho to nevite ze to nevite ze tiscali hostuje oficialni wowfan web http://wowfan.tiscali.cz/ omg tak je to asi jasny ze to tu bude a vubec netusite k cemu jsou herni weby kdyz se vam nelibej delejte si svoji alternativni scenu a neprudte
30.11.2011
(nové) kek (anonym)
Chtel jsem napsat wow jde do prdele, ale omyl ono wow uz je tam je ... a zadny 4.3 a velesmesny pandaland tuto hru s neustale klesajicim pocty acc jiz nezachra´bi
30.11.2011
(nové) Werehuman (anonym)
+2
Vyvešti nám ešte niečo
30.11.2011
(nové) Olin (anonym)
vždyť má pravdu co vás v tom wow čeká? Pandové nový spoluhráči z číny a pak už jen pokémoni *1*
1.12.2011
(nové) h0p3 (anonym)
+2
asi před 4 měsíci jsem se k tomu zkoušel vrátit kvůli kamarádum, po dolevlení 85 a naharvení full arena eq (hraju jen PvP) jsem stím zase seknul a semnou i většina známejch, jelikož tam nebyli schopný po 2 letech přidat nic co by vás dál drželo u hry, leda tak čekání na novej patch, eq a rating..
30.11.2011
(nové) qwerty (anonym)
Souhlas, taky sem hral neco pres 2 roky (osobne sem spis byl ale pve hrac - hraval jsem end game raidy) ovsem posledni rok, uz jsem hral jen obcas, s dlouhyma nekolikamesicnima pauzama. Zahral jsem si cataclysm a dospel jsem k nazoru ze je to uz proste nuda.
30.11.2011
(nové) Honza (anonym)
+2
Tak to jste milý pane asi nehrál Warhammer online. Během 3 let Bioware vydál pár patchů(které od začátku nebyly schopné opravit ty nejzákladnější bugy) a jeden "veliký" patch(nelze nazvat expansionem nebo datadiskem), který do hry přidává možnost hrát za 4 druhy krys. Líbejte ruce Blizzardu za tolik datadisků, patchů a všeho možného, jelikož existují i MMO, na které se vývojáři vybodli půl roku po té, co skončila beta. Je to k pláči.
30.11.2011
(nové) Honza (anonym)
Ještě jsem zapoměl dodat, že podle toho ta hra taky vypadá. z 250k platících jich je dnes kolem 5000, ze sta serverů jich je aktivních 5.
30.11.2011
(nové) rmt (anonym)
+1
Ty vole, raid finder... Blizzardu už asi jebe... Je to skoro k smíchu, ale spíš k pláči, to co bylo na WoW uikátní Blizzard zlikvidoval a čím dál více se přibližuje F2P systému, což znamená že co nevidět vyjde TITAN...

PS: Snad THQ stihnou vydat před koncem světa Warhammer 40k Online, TPSMMORPG way2go...
30.11.2011
(nové) Asharak (anonym)
Spíš se těším na Neverwinter, ale podle mě bude všechno přizpůsobeno dnešním "inteligentním" lidem. *9*
30.11.2011
(nové) Aoyagi (skrytá identita)
To vidím jako jednu z mnoha dalších F2P MMO. Podívej se na jakoukoliv hru od Perfect World Entertainment. NWN bude podobné.
30.11.2011
(nové) Olin (anonym)
Myslýš že Titan bude lepší? heh a zeregistroval jsi toho nového peta do wowka od lidí co pracují na titanu? Taková rostomilá děcká příšerka *8* to bude ještě více směšnější a 100x víc casual než dnešní wowko *1*
1.12.2011
(nové) host (anonym)
+1
Začínám mít z WOWka tiky v oku *10*
30.11.2011
(nové) A.A. (anonym)
+1
tak si zahraj LOTRO *3*
30.11.2011
(nové) fruiter (anonym)
+2
nevím co tady všichni máte proti wow tak jako chápu každého to nebaví ale tak to neřešte a lidi co to hraji tak si to přečtou a vy si čtete o to o co se zajímáte.. *5*
29.11.2011
(nové) jonn (anonym)
+1
to my bysme radi, ale kdyz ono jak to vyapada tady neni misto pro jine mmo
30.11.2011
(nové) EpicHavoc (skrytá identita)
+2
Zvlastni. Ani tohle video me nepritahlo zpet k WoW. To je rozhodne velke plus pro me.
29.11.2011
(nové) Kockopes (skrytá identita)
-1
Novy? Jak pro koho *5*
29.11.2011
(nové) Kockopes (skrytá identita)
Kdyz uz tak vehementne cvakate ty minusy tak se muzete rozepsat jak moc novy vam prijde reskin bosse + jinak pojmenovany ohen.
29.11.2011
(nové) Aoyagi (skrytá identita)
Spíš to vypadá, že tu proletěl někdo, kdo mínusoval jen tak z demence.
29.11.2011
Např? Jsi stejný dem*nt jako kůň ze Skyrimu.

Jinak pojďme se bavit o Skyrimu, ještě tu není žádný flame.
29.11.2011
(nové) Asharak (anonym)
+1
Radši nám pověz něco o žiletkách a masochismu *15*
30.11.2011
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Související diskuse:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se