Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autore, autore... ta pasáž z problémech s placením kartou nemá v článku vůbec co dělat. S WoWkem totiž nemají nic společnýho. Já mám taky kartu od Fio, platil jsem s ní WoW komplet, od Battlechestu po Pandarii + už několik 60denních herních karet, všechno z obchodu MMOBoost a všechno to byla záležitost dvou-tří minut a to včetně takových termínů jako třeba neděle tři hodiny ráno!! Prostě jsem to zaplatil a během pár minut jsem měl v mailu naskenovanej serial number a mohl jsem hrát! Že specielně ty máš nějaký problém s kartou to fakt nikoho nezajímá a už vůbec nechápu proč to dáváš do souvislosti s WoW, jakoby snad za to Blizzard mohl *7*
  • Guild wars 2 nic ? co ma WoW ma guildwars taky. Naopak v mnoha mnoha vecech je lepsi. Napr neplatej se mesicni nesmysly (a novyho obsahu pribejva neskutecne moc). Nebo neotravujici system kvestu je naprosto uzasnej - zadny hledani ocasku. Krasne (zacatek je vybornej) to schrnul Angry Review http://www.youtube.com/watch?v=Ax-_06Acj8Y ....
    • určitě je v mnoha věcech lepší, ale oproti wowku totálně ztroskotává s high-endovým PvE
      • No ve WoW pro me PvE stejne nebylo. Neb jsem nemel max oblecek, a tudiz me jako DPS nikam nevzali. Tim padem jsem nemohl ziskat ten oblecek. A navic hodinu mackat dokola 5 klaves jak robot. Ale je pravda ze do gw2 by asi meli naky dungy pribejt.
  • Ok, no tak jestli i v placeném WoWku už přerostla míra demence na stav průměru 14ti letých zmetků, tak jsem v pasti.

    Protože po posledních letech v Navyfieldu, World of Tanks a War Thunderu sem začal zvažovat, že by snad bylo lepší pustit se do nějaké hry, kterou si retardovaní zmrdi nemůžou dovolit, nebo neumí zaplatit...což očekávám od zhruba 95% populace těch 3 výše jmenovaných her, jelikož jinak si jejich počínání v těchto hrách nedokážu vysvětlit. Nikdo s IQ přes 20 nemůže přece celodenně stále znovu a znovu dokola kurwit hru svým týmům "on purpose", což je přesně to, co se ve všech PvP pay2win "onlinovkách" neustále děje.

    Tajně jsem doufal, že WoW je dál...no tak asi nic, bude třeba se definitivně vrátit k single playeru, protože i scripty v CoD mají vyšší IQ, než většina hráčů World of Tanks...
  • Amylee.Anderson
    No nic, tak to Adame rovnou zabal. https://twitter.com/jaydeecz/status/417220124735598592
    • otresne nejhorsi recenze co sem tu cetl ty osobni blaboly o placeni a jinej problemech me absolutne odradilo od docteni a hlavne to nikoho podle me vubec nezajima, vzdal jsem to po uspesnem zalozeni jeho worgena....
  • Jsem nadšený, článek se mi líbil. Skoro jako za starých časů Levelu. To byly články! Úvod v duchu: "Včera jsem se ožral, tak jsem dnes vstal až v poledne. Mám kocovinu, bolí mě hlava a píšu tuhle recenzi." :D Vím, trošku extrémní příklad, ale já mám tyhle "vsuvky" rád. Nejlépe totiž vystihnou atmosféru okamžiku, pocitový vztah mezi autorem a dílem. Dnešní uspěchaná mladá generace hráčů tyhle" předehry" nechápe, ale já mám tuto formu psaní, zvláště u recenzí, hodně rád. Takže díky za článek.

    Co se WoW týče, tak jsem po dlouhé době zkusil 7 denní free game time, co se vám po nějaké době nabídne k nějakému novému obsahu, nebo když jste po dlouhou dobu neaktivní. Zkusil jsem novou postavu v tom staronovém světě, co je od Cata a bavil jsem se náramně. Sice už to není co bývalo, zjednodušení herních mechanismů, zpřístupnění mountu všude možně, progress systém atd. se podepsalo na celé té romantice hry. I tak jsem si ale další měsíc nezaplatil, protože, jak se znám, bych do toho zase spadl. Je to droga jak blázen.

    S komunitou jsem problém neměl. Začal jsem na takovém menším rodinném RP realmu "Earthen Ring". RP sice po máku, ale hráči tam byli převážně dospělí. S tím WoWkem je to totiž jako se sociální sítí: Prostředí, a tím i požitek ze hry, je takový, jaký si ho sami uděláte.
    • Ze starych dob si spis pamatuju vsuvky, ktere mely nejakou spojitost se samotnym hranim te hre. Nevim, jak vyctes "vztah autora a dila" z odstavce o placeni v Bille.
      *2*
  • Velmi dobry clanek naplno vystihujici, proc je WoW porad nejlepsi hrou na trhu. Nepreberny mnozstvi nerepetitivni zabavy po tisice hodin a dnu (napr. daily questy). Na skill hodne narocny levelovani a dungeony a hodne advanced crafteni a tuneni charakteru (napr. v barber shopu), u kterych musi clovek hodne premyslet.

    Clovek ma k dispozici tolik ruznych abilit a spellu, ze mu v podstate ani nestaci klavesnice na pokryti veskerych klavesovych zkratek. I to je dukaz toho, jak je WoW kvalitni, rozsahly titul.

    Questy nabizi po celou dobu levelovani kupu zabavy, kazdy je uplne jiny a nabizi skvely pribeh. Jednou napriklad musite do vesnice prinest 10 kuzi, jindy zase take.

    Co je dalsi obrovska vyhoda WoW oproti jinym hra je to, ze si tam kazdy najde to svoje, bez rozdilu pohlavi a veku. Moje pritelkyne napr. tuni hlavne cooking (samozrejme). Casto treba vari to, co ja vyribarim, takze je to i skvela simulace delby prace. Zatimco kdyby jsme oba delali vse, tak neefektivne stravime spoustu casu behanim k rece nebo k taboristi, na kterem se da varit. Takto dokazeme vyprodukovat mnohem vic.

    Zaroven se jedna o hru, kde je velke procento hracu zenskeho pohlavi, coz se neda rict napriklad o hrach s auty, kde cas od casu musite couvat nebo parkovat. Pokud jste teda single, mate pri nejmensim 5% sanci, ze kdyz potkate ve hre zenu, je to opravdu zena v realnem zivote a s trochou stesti jednou odnosi vase deti.
    Rozhodne nejlepsi soucasna hra na PC. A kdyz si vezmu, kolik ted stoji zakladni WoW a kolik casu se na nem da stravit, tak podle me i nejlepsi hra v pomeru cena/vykon.
    • Nerepetivni daily questy :D Dobrej oxymoron...
    • + :D Tenhle komentar by mel byt misto clanku.
    • pobavils! :)
    • :-D +1
  • Prosím o přidání článků od tohoto autora do detroleru. Díky
  • Tady se zase někdo vykecával, až mi z toho bylo blbě. Toto sem nepatří. Autor se prostě chtěl podělit o zkušenosti s placením na internetu. To si měl spíš hodit na svůj soukromej blog. Moje rada pro autora je: Neotravuj nás blbostma a změň si banku.
    • Naprostý souhlas. Autor by se měl zamyslet nad tím, jestli je tato práce pro něj vhodná -_-.
      • Panebože ta část s Fio bankou je tak zbytečná, navíc si měl asi přečíst http://www.penize.cz/internetbanking/53605-proc-se-utrata-kartou-odepise-z-uctu-az-za-nekolik-dnu . Nejdřív si zjisti jak vůbec funguje placení kartou ty lamo
        • "ty lamo" To mi úplně stačí, abych si o Vás udělal ne moc lichotivý obrázek...
  • WoW je jako McDonalds. Všichni ví, že jsou to sračky, ale lidi to pořád žerou. *3*
    • A nejlepší kombinace je WoW a McDonalds. Doporučuje 9 z 10 američanů...
    • Hezké přirovnání. Stejně tak jak tam jednou za rok sežeru burger, po cestě někde na dálnici, stejně tak jednou za rok lognu do WoWka a zahraju si za nějakou postavu.
  • WoW je první MMORPG
    • For Real? A co jina MMORPG? :) Ultima online, Ragnarok Online, Metin, Lineage a dalsi..
      • Vy tohle neznate? To se deje u spousty MMOcek, nejaky troll logne, napise WoW was the first MMO a pak odlogne. A lidi se o tom hadaji jeste hodinu ;-)
      • ti vsichni ostatni jsou az daleko vzadu za prvnim mistem *3*
      • Thorar
        Možná myslel jeho první. Protože jinak by to byl očividný troll a na trolly se neraguje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit