Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak tady sleduji diskuzi, tak si říkam, že o "kvalitě" WoWP hovoři už jen ten fakt, že pod jeho článkem se hovoři převážně o konkurenci WT.....
  • WT je porad, i po patchi, opravdu *vyrazne* lepsi hra nez jakakoliv konkurence, kterou v tomhle formatu ma :) - na hratelnostim kterou ma xkrat lepsi, se patchem totiz prakticky vubec nic nezmenilo... jestli jste jeste nezkouseli a meli byste chut, tady je invite odkaz, se kterym dostanete +50 GE (premiova mena) do zacatku http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_2603447 ,
    me to taky da nejaky bonus kdyz se pres nej prihlasite, takze je to oboustranne vyhodny
    • Invited player will get 50 GE at the start
      If he will earn promotion you will earn some GE as well:
      At 5th level, referrer will receive 50 GE
      At 10th level, referrer will receive 100 GE
      At 20th level, referrer will receive 500 GE
      If your referral purchases 1000 GE, your account will be credited with 100 GE
      If your referral purchases 10000 GE, your account will be credited with 500 GE
      If you will score 10 refferals you will also get an extra slot in every nation’s hangar

      Ten kdo klikne na tvůj odkaz dostane 50 GE a ty můžeč dostat 650 + GE. Eaglewhore...
      • *můžeš
  • Ano jeto tu zas ,uplatky uplatky . Jen keby lide vedeli ake luxusni sidla si z techto tzv. daru stavi redakce. Ale o milione vile takoveho pana Polacka se normalni lide nedozvedi a to jeste musi chudy student z chudych pomeru platit STOKORUNU na platek kde vlastne nic nevznika, jen se prepisuji opovedi od celebrit a to jsou vetsinou otazky hodny na sr.ni Vavrova psa v primem prenosu.
    Ale o co vlastne ve skutecnosti jde ze,tato stranka a vsechny recenze jsou proste delany na zakazky kamaradu Panu Polacku Grygaru a toho vysokeho. Ano slo to vycist aj z minule FC kde povidal pan Vavra.Tohle chceme ? Propagace her ,ktere si nikdo nekoupi ,nikdo je nehraje ale tu na na games jsou z nich delany jen zlata vejce pro games.Vzpamatujte se ludia.
    • Tak tohle je jeden z nejdebilnějších komentářů, co jsem tu četl a to je co říct...
      • eStar
        Tak to tu ještě moc dlouho nejsi. *1*
  • wenceslaus
    ...
  • WT je po herní stránce scela jistě lepší hra, jediné co to kazí je Gaijin samotný - nenažraný despota. Na ofic. fóru ještě neuhasly emoce okolo naprosto debilního způsobu jak rozdat/prodat vstupy do uzavřené bety tanků, a už přilili benzín s jednoznačně nejhorším patchem ve své hystorii. Na fóru se množí otázky a nepřichází odpovědi, je zakázáno říc i jen to, že se někdo do bety tanků dostal, takže nikdo neví jestli vůbec /mimo ruské servery/ nějaká začala. Do minulého týdne moderátoři pravidelně promazávali jakékoliv negativní posty a ještě lhali že ne, i když už je usvědčili, a ostatně každý kdo se tam trochu pohybuje to viděl. Těď už nemažou, negativních komentů je už tam tolik, že to nemá smysl, a Gajin zarytě mlčí.
    Hystorie se opakuje, peníze na prvním místě, a přes mrtvoly.
    • XorxoxTalarius
      Jo zlatej Wargaming :)
      • To ani ne. Spíš typická paranoia F2P game komunity. Sice většina nic neplatí, ale obviňují společnost z hamižnosti, Nebo vypustí patch a to se pak samozřejmě nesmí nechat jen tak. Dát jim čas ho doladit, to tak! Vždyť v betě musí všechno šlapat jak hodinky a všechno je definitivní! :-D
        Těhle „nejhorších patchů“ v historii už bylo... no.... alespoň tři! :-)
        • Podle sebe soudím tebe, že. Já za F2P běžně platím, pokud se mi hra líbí a chci podpořit....
          Ony by ty bugy možná mizely rychleji kdyby na testování uzavř. bety nabrali v komunitě lidi co mají k testování alespoň potenciál, a ne prodávali vstupy za těžké prachy kdekomu. Ale co, není kam spěchat, vždyť pak můžou zůstat v otevřené betě léta, je to trend, omlouvá se tím cokoliv, a lidi jako ty to baští.
          Moje prachy co před koncem roku vždy vyčlením na onlinovky( abych všechno neutratil na Steamu :) Gaijin neuvidí, jdou na PoE a MWO.
          • wenceslaus
            Mluvil jsem spíš o komunitě, ale OK. Každý má právo být nespokojený, zvláště pokud zaplatil (podle sebe nesoudím, mám premium), ale mě tohle přijde jako notorický stěžování si.

            Koho berou do bety je jejich věc. Že tam do druhý vlny berou taky (!) platiče nic neznamená.

            A jak už jsem řekl - paranoia - za vším je zlá korporace, který drží hru v betě, jen někteří z toho Matrixu prozřeli... S tímhle bys měl spíš hrát nějakej Cyberpunk (Shadowrun?). Možný je všechno (zvláště v Rusku), ale nemám pádnej důvod si to myslet. Ta hra se nevyvíjí tak dlouho a mění se, naopak, hodně.

            PS Ten Steam naprosto chápu. Ty dvě hry už míň...
            • Žádná paranoia, jenom slovíčkaření a alibismus, nálepku beta si může/dává jakákoliv hra ve vývoji, do určité doby nebylo ale zvykem je v takovém stavu prodávat.
              Pokud má Gaijin pocit že nejsou letadla ještě hotové, a je třeba to nazývat beta, něměl začínat novou hru s tanky.
              Path of Exile podle mě ukazuje jak grindovat zábavně. MechWarrior Online má super kastumizaci - v tomhle se od nich měli inspirovat jak ve WG tak v Gaijinu.
        • fakt si myslíš, že většina neplatí ?;) fakt si myslíš, že je něco BETA když za to vybírají peníze ?;) a proč by nemohl byt nejhorší patch když je horší než poslední nejhorší ?;) a proč si ymslíš že yb všecko nemělo šlapat jako hodinky když jsou problémy viditelné dlouho před tím než patch vypustí (dev server) ?;) a proč by komunita která za hru platí nemohla vyjádřit svou nespokokjenost ?;)
          • RegularJohn
            Tak především tě nikdo platit nenutí *3*
            • A to nějak souvisí s tím, že za to lidi platí ? platí protože chcou tak nějak pak nechápu smysl tvého příspěvku
          • wenceslaus
            1. Ano myslím.
            2. Ano myslím.
            3. Mohlo, ale říká se to tak často, že to ztratilo váhu. Navíc, za ten rok co hraju byl i horší. Tenhle je vcelku fajn.
            4. Těch problémů je tam dost, to jo, ale oni je taky řeší. Problém je, když neřeší zrovna těch 5, co člověk pokládá za důležitý, že? (Taky bych rád, kdyby se opravil motor od Wellingtonu)
            5. Hatem rozhodně ne. Navíc, já taky jen vyjadřuju svůj názor... na komunitu :-)
            • Tak to máš dost zajímavý a milný názor na komunitu, btw jak jinak chceš někoho přesvědčit aby přiznal vlastní chybu než hejtem ? oni nic nepřiznají a nic neopraví pokud nedostanou takzvaně přes prsty, jinak to že ty nemáš s patchem problémy neznamená že je ostatní nemají :) stačí si trochu rozšířit rozhled.
      • Ted' si spolu můžou podat ruce.
  • Jsem rád že Games.cz opět připluli kapříci od Wargamingu. Tak snad si za to hoši koupíte nějaké pěkné dárky. Opravdu mě fascinuje, že když si někdo ve Wargaming uprdne tak hned tady je článek ale nic se nepíše o jeho konkurenci.
    • Myslíš si že je lepší nepsat nic?
    • jonatan.hanzlik
      Mě zase fascinuje, jak zabednění někteří Češi na netu dovedou být, nebo tak alespoň působit. *6* Až se internetovou žuralistikou budeš živit, budeš ty prdy ještě sbírat.
    • Black_Hand
      vis co? na tvuj popud jsem si vyjel vsechny clanky na profilech obou her. data poslednich clanku a novinek pro obe hry:
      Warthunder - 5.12.2013 - oznameni, xxx?30.11.2013? - jde shrnuti deni na konzolista.cz, to bych nebral, 4.11.2013 - video, 16.10.2013 - video, 30.8.2013 - video, 25.8.2013 - preview
      tedy v rozmezi temer ctyr mesicu pet clanku.

      World of Warplanes - 20.12.2013 - dnesni preview, 27.11.2013 - recenze, 22.11.2013 - rozhovor, 29.8.2013 - oznameni, 23.8.2013 - dojmy
      tedy v rozmezi temer ctyr mesicu pet clanku.

      kaprici urcite pripluli, o tom zadna, ale spis to podle me kluci v redakci uplne zvorali tak jako vzdycky, kdyz nekoho prezentuji. viz hodnoceniher vs databazeher. se jeste divim, ze jim ty kapriky nekdo posila, kdyz to neumi.
      • Taky jsem hledal:
        World of Warplanes: - http://games.tiscali.cz/world-of-warplanes-14255/clanky podle systému 20.

        Warthunder: - http://games.tiscali.cz/war-thunder-15096/clanky Podle systému 10.

        Podívej se také na počet videí a obrázků. Dovolím si jenom poznamenat, že War Thunder vyšel před World of Warplanes.
        • Black_Hand
          takze si stezujes na to, ze puvodne vic mluvili o world of warplanes a az poslednich par mesicu o warthunder? a to do stejne miry (navic od meho prispevku vysel novy vetsi clanek). co ti ted vadi? ze to napravili? podivej se na data tech clanku. prispevky k warplanes zacaly v roce 2011, k warthunder 2013. omg, za rok 2013 maji identicky pocet prispevku. o co ti jde?
          • Přesně jsi to vystihl. Články začali AŽ 2013. Přitom hra už nějaký pátek běžela. Pak dlouho ticho po pěšině. Hráči se u článků o Warplanes ptali, kde jsou články o Warthunder ale nic. Mě prostě štve, že o hře, která byla do posledního patche o několik řádu výše se píše až teď, kdy se rozběhla konkurence. A 20x10 není stejná míra. Ono se to nezdá ale obecně se mluví víc o Wargamingu (otravuje mě v TV kde běží reklamy, Na Facebooku kde mě ho to hází furt do doporučených apod.) ale o War Thunder se nemluví.
            • Black_Hand
              ano vystihl. o war thunderu se pise ted uplne stejne jako o warplanes. ani jednomu se nenadrzuje. stezovat si rok pote co se pomery srovnaly je opravdu zcestne. pokud by se o nem psalo vic, tak games zacaly byt web v podstate jen o warthunderu. mel by si prakticky kazdy mesic dva prispevky na tema war thunder. uprimne, pokud si myslis, ze je to legitimni pristup tak jsi podle me dosti mimo. to neni vyvazenost, to je cira idiocie.
      • Můžeš založit vlastní stránku nebo sem nechodit vůbec když ti to tak vadí. Nebo tě sem někdo nutí chodit?
        • Black_Hand
          spis si tebe napisu do kolonky "nechape sarkasmus" ci "nechape psany text". to bude asi lepsi.
          • Ale já jsem nereagoval na tebe. Pak kdo je tady nechápavý *3*
            • Black_Hand
              tak pak neklikej na "reagovat" u meho prispevku :)
  • LoL. Otázka zní, jestli to jsou doopravdy "německé" letouny "Focke-Wulf", protože World of Warplanes je totální paskvil, který bych vyhlásil za jednu z nejhorších leteckých arkád v historii her. Zlatý War Thunder, jehož tvůrci mají smysl pro detail a ví, jak vypadá opravdové letadlo.
  • OT: No taaaak lidi, pojdme se hadat jestli je lepsi War Thunder nebo World of Warplanes... Vzdyt to ma smysl neee? Ne? Tak ne =(

    Jinak hezky, pro hrace nemecke strany jiste vitany update
    • Cekal jsem vic minusku teda za tech 20 minut... no tak lidi, snazte se trochu. Hadat se jeslti je lepsi hra A nebo hra B je prece smysluplny vyuziti casu, pravoplatne si zaslouzim minus!
      • Kein
        Samomulva obvykle značí jistý problém...
        • Jakypak? =*
    • Saaaakra behem doby psani tohoto komentu me predbehl Vasek =(
  • Do War Thunder vyšel nový patch, který přidal spousty letadel, vylepšil grafiku, znatelně zlepšil fps pro většinu hráčů a výrazně změnil výzkum nových letadel...
    • Ted' to podělali nový systém výzkumu je úplně na nic Match make nefunguje z 20 tierů je ted' 5 nefunguje to věřte mi je to grind jako ve World of Tanks nové RP(research points) dostanete tak 1000-1500 za úžasnou bitvu a tak 600 za normální a třeba na F8F Bearcat potřebujete 200 000. A navíc ne všechny RP body jdou do toho výzkumu letadla takže tak za 10 dní intezivního grindu to možná uděláte. Navíc ted' v historické bitvě dostáváte stejně RP za sestřel jako v Arkádě takže todle je pro mě zatím konec. Uronil jsem i slzu. vážne
    • nebo-li udelali z toho vyzkumu WOT system, spis odebrali spousty letadel a znicili HB
      • zahraj a pak něco piš, to vůbec nemá s WoT systémem prd společného ;)
        • Nesouhlasím. Má to s tím spoečného hodně. Už se například v Historických bitvách nehraje na strany ale letí se kombinovaně (V jedné hře tedy na stejné straně může letět Německý,japonský, ruský, americký i britský stroj). Copak ti to připomíná? Dále je zde nový systém spotování letadel. Tečky na obloze zmizeli, takže pokud bombardér letí vysoko tak ho nemáš šanci vidět, dokud se k němu nedostaneš na určitou vzdálenost. Kdepak jsem tenhle systém jenom viděl... Omezili ranky na 5 ale Match Maker jede v nějakých těžkých drogách takže klidně hodí letadlo na nízkém ranku, např 3.) proti proudovým stíháčkám. Podivný matchmaker...hmm... A celková ekonimika je teď nastavená na tvrdý Grind. Zatímco jsi předtím dostal za sestřel kolem 1200 lvů (arkáda) tak teď je to třeba 600-500 lvů.
          • tomocz
            Nelítá se kombinovaně - maximálně tak například Brity a USA za jednu stranu a Němce za druhou. Ale to tam bylo prakticky odjakživa. Nikdy ti to nehodí japončíky bojovat po bok USA. Jedinou výjimkou jsou bitvy "alternativní historie" kde třeba lítaj Němeci a Rusáci za jednu stranu. Ale to je tam napsáno, že je to alternativní historie. Spotování zůstalo a ani dřív nebyly tečky vidět například na 15 km. A MM systém mě nikdy nehodil o 2 ranky jinam - už funguje tak jak říkali - maximálně jeden rank rozdíl.
            • Ty tečky šly vidět přes celou mapu v 1.35, bylo to jen o pohrání si s grafikou, teď jak říkáš jsou vidět na 15 Km.
            • Létá, to co popisuješ byla Alternativní historie (a ta tam nebyla odjakživa) po tomto patch to hází (nebo alepsoň Házelo nahodile. Letěl jsem například s Typhoone (britská strana) a v mím týmu byl německý He-51 a proti mě letěli Spitfire IIb (opět britové). Osobně mě systém hodil ve Wellingotnu (rank III) proti ME-262 (rank V). Letadla vidět byla, většinou kolem 20-25km jsi viděl tečky (nekdy i dále) přičemž označení se provedlo v závislosti na tvém skillu v posádnce a dalších okolnostech (mraky, slunce v zádech) Ale viděl jsi, že se něco pohybuje v dálce. Teď se ti kolem 10km objeví tečkai s nápisem. Ono se to zdá jako drobnost ale zkusil jsi někdy nahánět poslední letadlo ? Ideálně nějakého němce co se schovává kolem 10km vysoko ?
          • teď k tvému příspěvku: HB jsou posr*né a všichni na to nadávají a doufám že se Gaijin vzpamatuje a opraví to, k visibility systému tak pokud vím jsou letadla renderována neustále a jen se změnil visibility pro UI (jestli se pletu tak mě oprav), ano určitě má WoT 5 ranků, že ? (jinak druhá blbost od Gaijinu, doufám že se vrátí na srozumitelnější a logický 20ti rankový systém), MM byl buglý a touto dobou by měl byt minimálně z části opravený (nevím hru už nemám na disku), jinak Kredity za sestřel by měli byt stejné, alespoň co sem odehrál ty 3 bitvy než sem to smazal sem měl stejný Lion gain jako předtím (non-premium). Grind je v RP protože jde na výzkum letadla jen asi 1/3 toho co vlastně dostaneš (3. debilita patche 1.37)
            • Nevím na mém PC a PC lidí z mé letky v klanu se tečky neobjevují (bohužel Historické bitvy nehraju od tohoto patche protože to nemá smysl) . Rakovací systém by měl být rozhodně jiný (min 10 rankový). Muj zisk je teda rozhodně menší.
          • *facepalm* "vyzkumu WOT system" o ničem jiném řeč nebyla...
            • V tom případě ano. Omlouvám se.
  • už? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit