Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Verze 2.0 je odpad,pokud měli ve verzi 1.9 málo hráčů ted nebudou mít nikoho.Tech pár pubertáků co hraje verzi 2.0 to brzy unudí k smrti.Je mi to moc líto,verzi 1.9 jsem hrál každý den a ted se vážně musím nutit hru zapnout jednou týdně a to jen abych si prohlédl modely letadel v hangáru.
  • autor sam seba oznacil ako neskuseneho v starej verzii 1.9... a ide porovnavat ? akoze fuj !
    paskvil 2.0 ... je hodny akurat tak do kremikoveho neba . vraj nudne dogfighty .ech ! teamova praca v tejto hanbe lietadlam znamena ze proti sebe bojuju 2-4 ludia a zvysok booti ktori sa chovaju uplne , ako by som to len jemne nazval , ako deti co maju tak 6 rokov . nehovoriac o tom ze hra pada a je v nej stale viac a viac bugov . podpora nefunguje a komunitaci nekomunikuju , skratka desa hroza. vraj super zvukove efekty , pche ! zvuk sa zhorsil , kedysi ked ma solili som pocul riadne dopadat gulky a pripadne aj vybuchy tej municie . teraz ako keby som pocuval ponoreny vo vani s vodou .
  • Do verze 1.9 jsem odlétal asi 18 000 bitev. Ve verzi 2.0 12. Pak jsem to zabalil. Hra ztratila své kouzlo. Zkušení kvalitní hráči přestali hrát. Ve svém hráčském okolí jsem nezaznamenal jedinou (!) pozitivní reakci. Aktualizaci si chválí jen mizerní hráči bez slušných výsledků. Podezírám je, že si toliko užívají škodolibou radost, že jsme konečně v pytli všichni. S autorem článku naprosto nesouhlasím. Je naprosto mimo mísu... :(
  • ""Předem říkám: „Je to lepší, je to dokonce zábavné!“ "" ....echh jak těžké si to takhle veřejně přiznat po čtyřech letech utrpení . Ono jde o to udělat nejen arkádu , ale udělat arkádu , která bude mít smysl a nebude jen o neúprosných statistikách na otevřené střelnici . Se mi zdá že herní módy Warthundera se nám pomalinku derou i do Warplanes ... a to rozhodně na potlesk není , i když se tak celá hra krapet zlepší .
  • https://www.youtube.com/watch?v=CspTd4RuyoM
    Moji Kolegové Letci World of Warplanes taky pláčou.
  • World of Warplanes se po čtyřech letech s verzí 2.0 mění ve znatelně lepší hru prý?Tak Nesmyslnou Hlášku jsem v životě ještě neslyšel.Ten kdo psal tento článek o hře,tak vůbec nechápe o čem ta Hra byla a co znamenala pro Lidi co ji hráli celé ty roky-World of Warplanes byla Kultovní a účasně skvostná Hra(Srdeční záležitost),kterou jsem Já osobně hrál ještě jako Tester v Close Beta od 19.4.2013 takřka denně i mnoho hodin,když to šlo a měl jsem čas hrát,atd.,hrál sem sám s radostí a chtíčem a nebo i v letce s kamarády taky klidně mnoho hodin,když jsme měli náladu stále hrát,třeba si pamatuji že jednou takto o víkendu jsem hrál s kámošem(nick-kubanec)asi 42hodin beze spánku.Komunikovaly jsme přes Skype u létání.je pravda,že jsme u toho konzumovaly alkohol,no a co,byly jsme bez partnerek oba tehdy-no a co.Antidepresivní účinky hra měla a když se člověk vcítil do toho letu,tak jako kdyby snad letěl ve skutečném letadle.Nejsem ve Hře ten nejlepší Pilot,jsou mnohem lepší Hráči než Já a jejich hodně,ale odvažuji se hodnotit za celkem dobrého Pilota.Mám 149 letadel v hangáru od 1 až do max.10levlu.a plánoval jsem hrát ještě mnoho let do doby dokud uvidím na monitor a nedostanu Alzheimera třeba.World of Warplanes se stal nezdílnou součástí mého života a nejsem jedinný,vím co říkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Utrácel jsem i reálné peníze za hru-nevím už přesně kolik ale asi 5000kč to může být i možná víc za ty roky hraní.No prostě abych to teda dokončil nějak-tedˇ po té jejich dokonalé Aktualizaci 2.0 je HRA totální ODPAD,Wargaming by se měl stydět a nejen mě,ale všem hráčům by měl vrátit peníze za celé ty roky hraní a i tak nám všem Letcům co jsme hráli World of Warplanes,tak nás to neuspokojí-ztratily jsme část života,životní smysl,náplˇ,radost,apd..Ba naopak Wargaming nechtˇnám vrátí režim hry-Nadvláda(Aktualizace 1.9) a je šťasten že náhodou dokázal svou Hrou okouzlit na dlouhou dobu a získat si Srdce mnoho Lidí.
    • Diky takovymto pakum, mohou firmy jako je Wargaming vydelavat ! Když se řekne Wargaming, tak se mi tak akorat zveda zaludek, hru jsem hral od prvni chvile jako betatester asi trikrat od zacatku a po kazdem "vylepseni" to byla vetsi a vetsi s....., naprosto nevyvazene souboje, sekajici se grafika, stupidni ovladani, kdy se hada mys s klavesnici pri pouziti smerovky, totalni utlumeni vydelku, to by to clovek byval musel hrat asi deset let, za predpokladu ze neni uplty trot.... a nenasype do toho 5000 lol, takze nepredpokladam ze by se to ted i po tech velkych zmenach dalo hrat.Za kvalitu hry vypovidal i pocet hracu kteri to hrali, vecer max 500 lidi, to tady ten Alaniso pri te 42ti hodinovce asi pak letal jen proti tomu kamosovi, pac ve vyssich tierech se kolikrat na bitvu cekalo i deset minut !
      • Ty seš Pako Skrblíku-klidně si mě žaluj na Policii za urážku,ty jsi mě taky urazil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lítali jsme s kamarádem náhodou spolu v letce na 3-6levlu,tam protivníci ještě jsou v jakoukoli časovou dobu,ale je jinak pravda že na vyšším levlu to bylo nehratelný,čekalo se neúnosně dlouho a v určitých hodinách to bylo tým pádem totálně nehratelný a pak taky je pravda,že hru další a další novou aktualizací postupně kazily až nyní Aktualizací 2.0 ji uplně dorazily a zabily!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dnes sem Wargamingu písemně nadal a odinstaloval jsem na truc schválně všechny hry co od nich mám-world of tanks;warships;warplanes i closed beta total war aréna kde jsem nyní beta tester,je to taky debilní hra.Taky se mi už zvedá žaludek,když slyším,nebo čtu název Wargaming.net-to stebu plně souhlasím,již mám stejný názor jako ty,otevřely se mi oči díky posledním dnům horlivých konfliktů na foru Wargamingu i jejich Technické Podpoře Hry.Celé ty roky jsem společnost Wargaming.net miloval,proto jsem i utratil nějaké ty peníze do hry a koupil si za to něco ve hře,ale dnes již společnost Wargaming.net.nenávidím a budu ji všude pomlouvat kde to všude bude jen možné tak jako ty.Takže se opakuji-dnes s tebou plně souhlasím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • martin.mirejovsky
          Skutečně reakce hodné dospělého člověka... Vůbec se nedivím, že 1.9 byl takový propadák, pokud to hráli lidi jako ty. Tak hlavně nezapomeň zažalovat WG za to, že se snaží tu domrvenou hru oživit novým konceptem a zachránit ji tak před krachem.
          • Najlvine,ty zastánce a milovníku World of Warplanes od Aktualizace 2.0,proč už teda tuto tvou uctívanou verzi nehraješ?Když tu hru nyní podle tebe oživily,ale ve skutečnosti je až tedˇ domrvená a po aktualizaci 2.0 s takovou když budou vývojáři pokračovat,tak skutečně skrachuje.Na Forum Hry už taky nekomunikuješ,naposled 30.října.Bitev jsi odehrál jen 984,přitom hráči v této verzi 2.0 už mají odehráno i kolem 5000 bitev.Vrátil ses k tankům?Tak nepomlouvej minulou verzi 1.9,když jsi nynější verzi 2.0 taky nakonec přestal hrát.Ale máš pěknou Lišku na videích na youtube.Jestli ale nemáš na ní povolení,tak můžeš mít problém,tak si zařidˇpovolení k držení té lišky.Nijak nevyhrožuju,jen v dobrém radím-bez povolení nesmíš mít nějaká zvířata v držení.A žalovat nikoho nebudu,nemá to cenu,atd...........-táto hra je už mrtvá a pochybuju že se něco v ní změní k lepšímu.Duševně se mi podařilo od závislosti na ní odpoutat a taky ju už nehraju.
    • Doporučuji zkusit radši War Thunder
      • Ano-Souhlasím!Pokud někdo chce hrát něco takového jako je nynější verze(Aktualizace 2.0)World of Warplanes,tak atˇ raději Hraje War Thunder.
        War Thunder mám taky nainstalovaný od července roku 2013,mám 10 levl postavy a letadla 3úrovně a posádku 7úrovně a všech národů a je to mnohonásobně lepší Hra než nynější podoba World of Warplanes(Aktualizace 2.0)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vybral jsem si pro sebe vhodnou Online Hru z těch všech co jsem kdy hrál-chci zpět Aktualizaci 1.9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Jenže Já a nejsem sám,cca.90% mých kolegů Hráčů ze hry World of Warplanes nesnášíme styl Hry War Thunder,proto jsme hráli World of Warplanes a byly jsme převelice spokojení se hrou až do doby,než nyní společnost Wargaming.net nastartovala Aktualizaci 2.0-Wargaming.net nám zničil naši Online Hru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Já a určitě nejsem sám,nechci hrát nic co se podobá hře War Thunder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Komu se líbí World of Warplanes po Aktualizaci 2.0,tak atˇ hraje raději hru War Thunder,protože je mnohem lepší,než nynější World of Warplanes a nám stálicím,dřívějším hráčům World of Warplanes atˇ Wargaming vrátí dřívější podobu hry-Aktualizaci 1.9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • martin.mirejovsky
          Množství použitých vykřičníků v komentářích jen vypovídá o úrovni hráčů verze 1.9 :-/
          • Bože , Ty jsi takový ubožák !!! Všichni kdo hráli 1.9 jsou pro tebe hlupáci a ještě hůř, jen ty jsi ten nadčlověk, který prozřel a 1.9 vůbec nehrál, protože to zkusil a nic mu to nedalo zadarmo, protože to neuměl a nikdy by jsi se to nenaučil, boť si levý ! To jen TY máš super úroveň, protože verze 2.0 je pro ty superúrovňové jako dělaná. Tak si tu hru užívej, ale hlavně už drž kušnu, protože co řekneš to perla, ty liškofile !
  • Tímto 2.0 marastem hra jménem Wowp končí ,ačkoliv komunita existuje a jsou v ní velmi dobří inteligentní piloti,WG jejich připomínky totálně zabilo a pustilo do světa něco co 93 % hráčů odsoudilo a zamítlo , vše na co si hráči během let stěžovali zůstávalo a měnili se jen věci co fungovali.Ač se to zdá nelogické je to bohužel tak tandem Persha-Wargaming totálně roky ignorovali stížnosti hráčů a došlo to tak daleko že je na světě něco co komunita wowp absolutně nechápe . ok WG stvořili jste klon Warthunderu který je tak špatný že si zaslouží aby na něm bylo napsáno věkové omezení a to 12max ,
    babyarcade
  • Tenhle článek odhaduji na PR WG, protože 2.0, je totální propadák. Stačí si pročíst forum ( forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/48962-verze-20/ ) k aktualizaci 2.0. Komunita už při testování říkala, že to nechce v tom stavu v jakém to WG mělo a má. Myslím, že to odradilo více hráčů, kteří to hrají déle jak rok než aktualizace 1.5. Asi by se nic hrozného nestalo kdyby to byl jen další herní mód.. ale takto... Asi si chtějí vybudouvat úplně jinou komunitu hráčú, protože 90% by jich chtělo zpátky 1.9. forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/48972-reverse-back-to-v19/
    • martin.mirejovsky
      Trochu tě poupravím - 90% potencionálních hráčů odrazovala hra do verze 1.9, což je pro free to play totální selhání vedoucí k nevyhnutelnému zániku. Tak se nediv, že to WG zařízl a zkouší začít znovu, s něčím úplně jiným. Je to jediný logický krok, který jim zbyl.
    • Pro mě takhle umřel ze dne na den robocraft. Najednou z toho byla moba se základnama, věžema, respawnama, power upamam za killy... úplně to k tomu nesedělo.
  • Mě teda nejvíc vadí na hrách od wargamingu mizerná komunita lidí (pokud se umíte trefit, okamžitě jste pro spoustu lidí cheater), pokud chtete postupovat dopředu musíte se buď stát otrokem hry a hrát pár hodin denně nebo platit nehorázné peníze. A nejhorší je, že když už něco ve hře odemknete, tak wargaming vydá update, kde přidá nový tank/loď/letadlo, které jsou ve všem lepší než to odemčené. 100x radši bych byl za placenou hru, kde nic z toho co píšu není a odemykání ideálně vůbec není nebo je to spíš objevování způsobů hraní hry.
    • za tu komunitu si WG může sám. Jednak ač se WG všude prezentuje, jak komunitě naslouchá tak na ni totálně a úplně s... ale největší problém je podle mě neschopnost WG vytvořit nějaký rozumný matchmaking. Je to hra, kde je vaše výhra závislá na dalších 14ti hráčích! To jak hra míchá týmy generuje prostě vysokou toxicitu (ano, pokud se osm hráčů z mého týmu nechá rozstřílet v prvních dvou minutách, aniž by sami něco trefili, tak mě to štve a naopak pokud vyhrajeme 15:0 za čtyři minuty, tak to moc zábavný také není), do toho občas přestřelený RNG, podivné náhody, kdy šetkrát po sobě "prošla skrz" a podobný kouzla a hlavně SPG, kdy perfektně úhluješ, držíš v šachu několik nepřátelských tanků a najednou prásk, dostane tě jednorukej autista z druhý půlky mapy s artilerkou.. :D Pak nenadávej, ještěže už nemlátím do klávesnice :D
      • přesně tak.
        Wargaming pořád tvrdí, jak je pro něj komunita důležitá a jak jim naslouchají, ale to jsou totální lži. To, co 95% hráčům vadí, to ve hře zůstává... a to co fungovalo WG změní.

        Ten katastrofální MM opravdu vyvolává velký odpor. Většina her dopadne stylem "team plný idiotů" (půlka teamu mrtvá do minuty aniž by něco trefila) VS. "team skillerů" (tak velká převaha, že si hráči s pomalejšími tanky ani nezastřílí).
        Kdyby to aspoň byly vyjímečné případy, tak by se to dalo přežít... ale jakmile člověk dostane takových 5 zápasů v řadě, tak dostane šílenou chuť proklínat ty nooby v teamu a stupidní vedení WG.
      • Ja som obvykle kludny pri multiplayeri ale nedávno som začal hrať lode a toľko nervov som ešte nezažil. Hlavne ma rozčuluje ked sú hráči uplne pasívni a zájdu na kraj mapy aby ich nikto netrafil a snažia sa prežiť čo najdlhšie. A pritom hraju za bitevnú lod. Ako keby to bola nejaká roguelike hra, kde ked ta zabijú prídeš o všetko, pritom opravy sú lacné a nový zápas to nájde instantne.
        Minule som mal hru, kde bolo ABC a skoro celý tím zašiel do kúta mapy, kde sa držali spolu a nechali si zabrať všetky body. Nakoniec to skoro otočili.
    • nevim jak to funguje u letadel a tanku ale u lodí když mam tier 4, tak hraju jen s lodemi na tier 3 a 4 nebo 4 a 5. takže odemykat vlastne není treba
      • Alespoň nelzi Bobe... Mm je +-2 tiery i v lodich
        • V ranku 4 je +1 -1 tier. vyšší rank nemám zatiaľ
      • tanky běžně MM+2, MM otřesný, podle toho to taky dopadá.
  • Hrajem lode a je to super. hoci by som radšej hral hru kde je vacsie more, zápasy trvaju dlhsie, dala by sa viac upgradovat lod, boli by tam ponorky atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit