Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U prvních červů jsme si užili spoustu hodin zábavy (multiplayer byl celkem vzácný). U dvojky už to bylo méně a nedávno (cca před 2 lety) jsem je zkoušel znovu a jako jo, zabavilo, ale ta síla už tam není. Asi je to pro mě už vydojené téma.
  • kubi-wan
    Naposled jsem hrál Worms Revolution a moc mě to nechytlo. Mělo to sice 2D hratelnost, ale 3D grafiku, která mi nepřišla zrovna dvakrát dobře optimalizovaná... Starší díl Worms Reloaded mě bavil o dost víc, ale štvala mě na něm řada omezení, který ve starších dílech nebyly, jako třeba když jste hráli s více lidma u jednoho počítače, mohli jste mít max 4 červíky apod. Nebyl to ale jinak marnej díl.
    Tenhle novej se mi ale líbí dost graficky. Je klasicky 2D kreslenej, ale zároveň se ta grafika stylem posunula od starších dílů dál (třeba reloaded byl v podstatě vizuálně "jen" upgradeovanej armageddon a podobný starší díly). Jo, líbí se mi to... a když mi vývojáři nebudou házet klacky pod nohy, omezovat mě, a nechaj mě dělat si tam co chci, rád si tu hru užiju. Po dlouhý době to totiž vypadá na něco víc než jen "další díl v řadě".
  • Jack1947
    Ty poslední Wormsy až moc odběhli od principů tohle může být celkem sranda. Oživení zdánlivě mrtvé série. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit