Univerzum X-Menů je poměrně komplexním a v rámci komiksové kultury a filmů dobře zpracovaným světem, do něhož by počítačová zábava mohla celkem příjemně a logicky zapadnout. V případě X-Men: Destiny dostali tvůrci ze studia Silicon Knights do rukou fantastický potenciál, který...
Já bych jen podotkl - za téměř absentující scénář a postavy nemůže studio Silicon Knights, ale samo komiksové nakladatelství Marvel, které na hru dohlíželo. "Scénář" ke hře psal jeden z jejich vlastních "expertů", Mike Carey, zodpovědný za obdobně charakterově "mistrně vyšvihnuté" kousky typu X-Men: Legacy. Takže Silicony bych zase až tak nehanil ;)
nechci se ho nejak prekotne zastavat ale dyt ma pravdu. Hrabete se v gramatice jak stara selka ve hnoji. Kdyby z toho vzniklo nejake nedorozumeni pak ok ale snad mate mozek abyste mohl udelat drobnou korekci a v hlave si text orpavit tak at mu rozumite. Navic v pripade ze najdu chybu tak ji poslou rovnou panu sefredaktorovi na mail nebo autorovi clanku a nebudu to tady rozplacavat po diskuzi a cekat az me nekdo prijde poplacat v jeho pripade pokalet na zada
presne tak , prijde mi trapne rozebirat gramatiku nekoho ( i kdyz by se to TU nemelo stavat ale sme jen lidi... ) navic kdyz tomu bez problemu rozumim. Byt tam nejake slovo menici vyznam tak to pochopim ale zabyvat se carkama mi prijde trosku detinsky :)