Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Wew, to teday bude "FOFR" *8*

    Ja cekal uz ... no nic, kdyz ti "pitomci" z CR budou cekat tak dloiho mohli by to vynahradit nakym cenove vyhodnym bundlem ne ?

    Na druhou lajnu, zase bude mozna i vic her tak bude co hrat. *3*
    • Spíše ta konzole bude už druhe generace než k nám dojde *1*
  • hmmm....za těch 10-12 tisíc koupim radši z Aukra PC na SSD disku,16GB ram, i5 procesoru a 2GB slušnou kartou.... monitor se válí v každý rodině....jééé já to napsal do tématu o konzoli :-D....dislike,dislike,dislike, nemáš pravdu!!! XBOX je rychlejší, lepší, hezčí, spočítá trajektorii ICBM, XBOX je totiž výkonější než v tomhle postu napsaná sestava!!!! dislike, dislike......po 10 mínuskách někdo chytrý napíše "vidíš, sám sis odpověděl" dislike,dislike......
    • V moderním světě se říká downvote, ne dislike ty facebooku. A já ti dávám downvote ne za to, že chceš radši pc, ale za to, s jakou arogancí předpokládáš, že fanouška konzolí bude štvát, že chceš radši pc. Přitom, mě je ukradený jakou chceš platformu. Jsi ukázka toho, co je špatně s dizkuzí na Games.tiscali. Někteří lidi bez mozku.
      • předpokládal jsem zcela správně ;) víš jak, ryba smrdí od hlavy, kdyby tě to nechytlo, tak to vůbec nekomentuješ....ale tebe to praštilo do očí - tak si chvíli potil v paličce makovičce, jak to napsat neafektovaně a rádoby s nadhledem :) arogance byla z mé strany záměr. Myslíš, že neumim bejt servilní, jako velké procento Vás diskutujících?

        Rád poukážu na fakt, že za stejné peníze je na trhu 2x výkonější ( říkejme tomu věc ), která je pro dům daleko přínosnější svou univerzálností. Argument typu "nechci zdlouhavě pouštět PC, chci strčit kolečko do krabičky a hrát".....tak to jste opičky po lobotomii, že někteří z Vás prostě nejsou schopní se naučit pár primitivních úkonů? :) rejpu, rejpu protože jsem na tomhle foru zažil už milion hovad, co vyzdvihovaly konzoli nad PC, že prý má lepší grafiku :DD dokonce jsem i zažil názory typu, že na konzoli můžu dělat to samé co na PC......tak si říkám na hrubej pytel, hrubá záplata. A že je FLAMOVANÍ dětinské... kruci hergot, jsme na dětském, herním (ok multiplatformním) foru, tak proč ve svých 10 letech nemůžu šít do konzolistů?

        Add. dislike.....já ti chlape nevím, ale tenhle stěr až tak nevyšel. Používá se to jako označení nesouhlasu stejně často jako tvůj downvote. Facebook? nepoužívám od svých 7 let, přišel mi po čase komický
        • Naopak. Já si tvůj koment přečetl s ledovou tváří, akorát jsem si v duchu dal facepalm, takže nope, smůla. Jestli jsi vážně v páté třídě, jdi se schovat k mamince a jíst lízátka a nech diskuze pro normální lidi.
        • Očividně si vystačíš sám - Ty nevedeš diskusi, ale monolog plný řečnických otázek, na které si pro jistotu ještě sám odpovídáš, aby Ti do toho náhodou neskočil někdo z jiného světa. ;-)

          Jinak ale bez komentáře.
          • ? nevím jak diskutující, ale minimalně redakce by si ( pokud by chtěla ) asi rychle všimla, že píšu z jedné I.P adresy. Je těžký smířit se s tim, že se to holt JEDNOMU :-D zdálo trefný? já věděl, že 99% lidí v týhle konkrétní diskuzi jen a jen naštvu, tim co napíšu. Prostě mi XBOX se svojí cenou + koupí alespoň trochu funkční telky přijde+nesmyslný měsíční poplatky za GOLD jako dost neefektivní nákup, ale chápu, že kdo to má doma, tak se z mého textu pose*e vzteky.

            Ale ať nejsem takovej pruďas - Mimochodem, ten PS3 mi zas naopak přijde za kolik? 4,5? tisíc jako vcelku fajnová zábava ke gauči a už jsem několikrát přemýšlel, že bych si jen kvůli těm pár exkluzivkám i koupil....ale jsem v 5. třídě, tak je to s kapesnym pěkně na prd :(((
            • Aoyagi: Odhadl jsi mě špatně, v mém případě je velké písmeno upřímné a rozhodně ho nepoužívám proto, abych vypadal chytře. Ohledně urážek - nikoho neurážím, ani jsem neurážel, asi si mě s někým pleteš.
            • Ó děkuji za poučení, ač ne úplně správné. Jsou tu tací jako vy dva a třeba Tilwaen, kteří to píší pořád, i když vzduchem létají urážky. Je to dost formální a hloupé vyjádření úcty, které většinou (nesprávně) používají lidé snažící se vypadat chytřejší, než jsou. Mor, kobylky a smrt prvorozených na vás!
            • Aoyagi: Velké písmeno se při oslovení druhého zájmenem v jednotném čísle v psané komunikaci standardně chápe jako vyjádření úcty (např. Ty místo ty a Vy místo vy, neplést, prosím, s množným číslem vy).
            • Hlavně oba z nějakého prapodivného důvodu píšete velká písmena u některých zájmen. Vy jste Němci?
            • Já o koze, Ty o voze... Konec debaty, nepotkáváme se. *9*
        • Hhh ))) jen jim dej krabičkářum....ještě platej nějaký mrkvosofti poplatky....no fuuj, ani za nic. Když konzoli tak ps3 za pár kačées, jinak pisidlo vede na plný čáře
  • Taky to neni jen o tom zacit ho tu prodavat, ale i treba o tom naucit Kinect rozumnet cesky. A neni to jen par prikazu, ale i vetsina menu a tlacitek ve vsech moznych aplikaci.

    Jinak jak se tu psalo, neni problem ho u nas koupit. Britsky amazon ma dobre ceny, dovazi i k nam. Plus sedivky. Vsechno zatim funguje. Vcetne kupovani digitalnich her.
    • A opravdu je problem, ze by Kinect neumel cesky nebo ze by nejake tlacitko bylo v anglictine? Probuh Playstation nema a ani nikdy nemel v cestine ani PS Store a neznam nikoho, komu by to vadilo.
      • PlayStation 3, 4 i Xbox 360 mají kamery jen jako volitelný doplněk. Nový Kinect = Xbox One, mezi tím nelze dělat rozdíl. A pokud jedním z těch nejdůležitějších inovací a lákadel je právě Kinect 2, který navíc cílí na tak širokou skupinu uživatelů, nemůžeš na český trh oficiálně přijít s anglickou verzí. A pokud ano, je to při 100 USD navíc minimálně velmi pravděpodobný neúspěch (aneb typický příklad: moc se doma rodičům líbilo hlasové ovládání, ale neumí anglicky, čili okamžitě je to pro ně k ničemu).
      • Me osobne to nevadi. Ale MS to nevyda, kdyz je to hlavne jedna z hlavnich deviz systemu. XBL Store v cestine je.
  • Haló, hledá se design, ne krabice od bot...
    • co se ti nelibi na vychodonemeckem designu VHS prehravace?
  • zdeeneek
    Bily nebo cerny - stejne je to marny ...
  • Veskoslav
    Jinak "regiolock" u Xbox One třeba pro Čr neplatí u strojů koupených v Německu. Navíc většina obchodů zasílá i na českou adresu (poštovné vyjde cca 300-400 Kč)
    • To ano, ale proč cpát peníze někomu kdo o ně očividně nestojí... *3*
      • Veskoslav
        Kdybych to bral takto, tak spoustu věcí ignoruji, protože to není k dostání na našem trhu. Navíc v Německu je levnější i PS4 a o včetně poštovného.
        • PS4 i X0 jsou i zadarmo drahy *11*
      • Ano tak jednoduché to je, Microsoft o peníze nestojí *4*
    • Potažmo šedivky nabízí už dneska několik tuzemských obchodů
    • Přesně tak, konzole ani hry nejsou uzamčené ani na zemi, ani na kontinent. A jakákoliv evropská edice (UK, DE) bez problému funguje v ČR.
  • Nejak nechapu ze mrkvosoftu nedochazi ze to co mu vyhralo souboj X360 vs PS3 bylo prave nacasovani rok dopredu... X360 tenkrat diky tomu roku nabrala takovej naskok ze uz se to pro PSko blbe dohanelo
    A on nam to sem prcne rok po vydani, gratulace ale v tu dobu uz planuju mit PS4 (jestli mam poridit nejakou konzoly)....
    Jasne chapu ze jsme malej trh, ale zas nejsme jediny kde to mrkvosoft takle zdrzuje.. a myslim ze na to dojede.. (tim nemyslim skonci, urcite se najde dost lidi co si ho koupi) ...

    Ale rok je proste dost, a nechapu proc by ho tu nemohli prodavat i bez normalni podpory jako v pripade X360... *1* (tzv> live na US a pak emigrovat) na asi jsme meneceny nebo co v tom pripade ahoj MS *7*
    • Já bych řekl že to Microsoft chápe, akorát že Sony v této generaci začala s chápáním trochu dřív :D

      Pak to MS propagování nových fičur jako např. to že se hra zamykala na konzoli což bránilo bazarovému prodeji, nutnost neustálého připojení k internetu apod kraviny, které MS svého času propagoval jako super záležitosti bez nichž bychom nemohli žít a pak když si z toho v Sony začali dělat srandu (viz to známé video ve kterém ukazují jak u PS4 bude fungovat sdílení her), tak v Microsoftu stáhly ocas mezi nohy a najednou začali všechny ty "super" funkce vyřazovat a obhajovali to jako naslouchání komunitě...

      A to všechno se na tom podepsalo. Se podívejte jak je PS4 všude soustavně vyprodaná a X-One leží v obchodech bez nějakého většího zájmu (v Anglii prý můžete v obchodech bez problému najít ještě day one edice).

      Navíc PS4 je za menší cenu výkonější (sice to není podstatná přednost konzole, ale jak vidíte spousta lidí na to slyší).

      Popravdě Microsoft vůbec nechápu, s X-360 si připravily půdu na naprosté pokoření nového PlayStationu a oni si to takhle pose*ou...
      I ve státech (což je pro X-Box domácí půda) se prodává za očekáváním. PS4 v prodejích vede a to se přitom ještě nerozjel launch v Japonsku. Tam to prodeje nakopne astronomicky...
      • "(...) tak v Microsoftu stáhly ocas mezi nohy a najednou začali všechny ty "super" funkce vyřazovat a obhajovali to jako naslouchání komunitě... (...)"
        A jak to měli nazvat? Počítali s nějakým nesouhlasem, ale takovou hysterii nečekali, však padaly hlavy a sám Albert Penello o tom mluvil.

        "(...) Se podívejte jak je PS4 všude soustavně vyprodaná a X-One leží v obchodech bez nějakého většího zájmu (v Anglii prý můžete v obchodech bez problému najít ještě day one edice). (...)"
        Jen faktická: Microsoft vyrobil 3,9 milionu kusů a dodával na 13 trhů. PS4 přes 4 miliony, dodával na 30+ trhů. Informace o tom, že Xbox One leží v obchodech, je trošku nadnesená.
        • Ještě aby hlavy nepadaly - vždyť ty jejich nápady byly blbé hned ze začátku a fakt nechápu jak je někdo vůbec hohl schválit...

          No vzhledem k tom že jsem jsem je v Anglii ty day one edice viděl na vlastní oči a o spojených státech se toho dá na Googlu najít spousty informací, tam mě to osobně moc nadnesené nepřijde :) ale každý to holt asi vidí jinak...
          • Ne, já se o tomhle nechci hádat, protože v diskusích je to vždycky jen černé, nebo bílé, já to tak jednoduché - bohužel - nemám. Kupa lidí píše, jak se všude válí krabice s Xbox One. Další kupa lidí zase píše, že nemůže Xbox One sehnat.

            Třeba zrovna Day One edici jsem u molochu jako Amazon sehnal jen se štěstím, jinak bych měl "jen" obyčejnou. Přesto i standardní edice byla hned vyprodaná. A vždycky, když někde na internetu dostanou pár kusů, jsou tam maximálně pár hodin a hned zase "out of stock".

            Ano, asi se někde na krámech válí (jako ostatně spousta věcí), ale bagatelizovat to slovy, že leží v obchodech bez zájmu, je trochu přehnané.
        • Day one edice X-One tam navic prodavaji se slevou a stejne se toho nemuzou zbavit *1* .
    • Veskoslav
      Čr je bezvýznamný východoevropský trh. Sice čeština patří k základním jazykům Microsoftu už 20 let, ale to je asi tak všechno.
    • Já mám takový pocit, že Sony i Microsoft mají spíš problém s výrobou a distribucí. Obě konzole jsou beznadějně vyprodané (zvlášť pro Sony to platí dvojnásob, protože jsou na mnohem více trzích) a až teď najíždí nové kusy, které ale - podle všeho - spíš stahují ze skladů, kde zůstaly ležet, protože neodhadli poptávku (viz. 3,9 milionu vyrobených Xbox One versus 3 miliony prodaných, přesto většina prodejců je "sold out", jen velké ryby mají pár kusů a stahují nové).

      No a pokud skutečně mají distribuční/výrobní nedostatky, pak je jasné, že upřednostní jiné trhy než ČR, kde kromě her a YouTube dlouho nic jiného nepojede (aneb Netflix, Hulu či Amazon Video a jiné jsou bez UK účtu a adresy pasé).
      • PS4 neni uz davno beznadejne vyprodane. Ma ho skladem kazdy lepsi obchod v CR.
        • PS 4 je vyprodaný v ČR a k dostání není ;)
          • haha vyprodaný? aktuálně ALZA: 38 ks - Skladem imho NIKDO TO NECHCE JE TO KRÁM, LEŽÁK!!!
            • Ano, jsou to krámy, ležáky, a proto se jich prodalo 8 milionů kusů za dva měsíce...
          • Tak tady jen jeden z mnoha linku, kde ho maji skladem.
            http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1019
        • PS 4 je vyprodaný v ČR a k dostání není ;)
  • Mart9
    Jejich problém. V tomhle případě dvojnásobně platí - Kdo dřív přijde, ten dřív mele (PS4).
    • Keyz
      To neplatí tak jasně jak by se mohl zdát. Na konzole je dost exkluzivních her. Ten kdo je chce si ten Xbox stejně koupí, když to jinde není. Počká si, doveze to, anebo si koupí PS 4 a pak ten Xbox.
      • Mart9
        V životě bych si nekoupil konzoli za víc než 10 tisíc kvůli exkluzivní hře, za kterou navíc ještě musím také zaplatit. Nikdy, nikdy, NIKDY!
        • Keyz
          Dost lidí ano :)
          • Lawliet
            So do i. Pro mě je srdcovka série Ratchet and Clank a God of War, takže je vymalováno na plejstejšnovo. Vlastně pro mě byl důležitý také tvar ovladače na který jsem zvyklý od PS1.
  • Foxtrot_cz
    Takže logika typu "Dáme tam jinou barvičku a všichni budou šťastní."...
    Kdybych hrál hry na konzolích, jakože nehraju, tak bych se jim na ten Xbox One vykašlal, když nejsou schopni to dodat včas... Playstation 4 tu tou dobou bude už rok a Xbox teprve vyjde...
    Ne, to nechápu. Když na nás hodlají kašlat, tak my budeme kašlat na ně...
    • Koupi si vlastní hrob a kde můžou tam nahrají Sony. Konzole mě nebaví a ani moc nezajímají, ale nejsem proti když to lidé hrají, ale jednou konzole/mobily dospějí do takové fáze že budou identické s PCčkama. Už i teď je to vlastně PC s protipirátskou ochranou a drahými hrami.
      • kickasl
        Jenom me napadlo, ze pak bychom vlastne mohli rikat, ze pc jsou jenom velky mobily nebo treba predrazeny herni konzole s par funkcema navic.
        Jsou si podobne to ani, ale rikat, ze jsou identicke? Vzdyt i mezi jednotlivymi konzolemi/pc je rozdil... proboha ty nazvy jsou rozlisene z nejakeho duvodu.
        Ja konzoli nemam a moc me to netrapi(jasne, zadarmo bych si ji vzal, ale zase, ze bych chtel tolik, abych si ji koupil to fakt ne), ale uz mi prijde dost otrepany porad nadavat na ty konzole... aspon kdyby sis vymyslel nejakej zajimavejsi duvod.
        • Já na konzole nenadávám, jen říkám fakt že to jsou PC s proti pirátskou ochranou a s předraženými hrami. Nechci tu vyvolat flame PC vs konzole, protože to nikam nevede jelikož PC je ve všech ohledech lepší *1*
          • Tahle generace je v podstate PC.
            Minule generace PS1,2,3 Xbox 360,NES,SNES,.... byly opravdove konzole podle architektury
            a taky vykonnejsi jak PC.
            NES vs PC ,PC zdaleka neumelo tolik co NES,scrollovani obrazovky byl pro PC problem,...
          • Tak protipiratska ochrana by Ti neměla vadit, ne? ;-)
      • JazzJackrabbit
        Všechno jsou to v podstatě PC. Protože lepší architekturu ještě nikdo nevymyslel.
      • *Kopou
    • Minulou generaci byl opožděný PlayStation, teď je to holt Xbox. Já bych v tom takový problém neviděl ať už proto, že minulá generace ukázala, že na tom ve výsledku nezáleží (nehledě na to, že PS3 byla opožděná celkově, Xbox One jen na některých trzích a šedý dovoz bují stále), ale hlavně z jednoho praktického důvodu - kdo si koupil konzoli teď, už prakticky skoro nemá co hrát (opravdu - dva měsíce jsem hrál na Xbox One a teď jsem se zase vrátil k Xbox 360, protože není co hrát). Pokud Xbox One opravdu přijde k nám až na podzim, mezitím už vyjde (nebo bude na spadnutí) kupa dalších a mnohem lepších her.

      Ale pozdě to je, co si budeme povídat... ;-)
      • nebylo to tak ze napred vysla x360 a pak *celosvetove* vysla PS3 ? To je trosku neco jinyho..
        Tady jde o priority Mrkvosoftu ktery ani nebude mit unas podporu tech trapnych frikulinskych socialnich hovadin v nasi zemi, na 2nd class staty se proste vybodne a ma to uplne nahaku :D
        Vali se mi doma x360(pouze kvuli NHL jinak by sla..) ale do jakekoliv konzole jiz nevlozim ani korunu. Kdybych ale konzoli chtel, koupim sony. Na xbounu se mi nelibi zhola nic pocinaje predstavenim, pres ustupky na zaklade vysmechu hracu ktere chtel jen mrkvac sikanovat pres podporu a konce dostupnost. Nevim, dnes uz nevidim konzole jako jednoduchy a levnejsi zpusob jak se dobre herne zabavit, ale jak vytahnout ze stada za kazdou kravinku akorat love. fck them :) .
        • Xbox 360:
          1) USA/EU/JP konec roku 2005
          2) Zbytek světa: průběh roku 2006

          PS3:
          1) USA/JP konec roku 2006
          2) Zbytek světa: první část 2007

          Jen pro info. Zbytek toho, co píšeš, je jen o zbytečné hádce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit