Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Názor toho nejspíš zhrzeného vývojáře je úplně mimo. Ta paralela, kdo vykrádá čí obsah je naopak. Každej distributor a vývojář her by si měl ve skrytu duše přát, aby si právě jejich hru zahrál PewDiePie. Ta základna sledovatelů je tam tak obrovská, že právě herní studio na tom může jenom vydělat. Navíc nemluvě o tom, že když udělá lets play PewDiePie, tak je skoro jistý, že ho v tom napodobí desítky, stovky dalších youtuberů s další a další základnou fanoušků.
  • Si neuvedomujete kolik her takovej pew.... vytahl nahoru. Ted o tom dokonce psali v levelu, jak tenhle fenomen pomaha. Kdyz zrovna on si zahraje hru, to je jak reklama pred superbowlem. A to bez prehaneni. Sranda spis je, ze hudba ztratila diky YT bez klipu sanci. Lepe receno, pokud neudelate opicky s fotakem, mate to o dost horsi. Leti- kozy, ksiltovky, auta v zaberu a dobrej nazev. ATP. Kdo je neznamej a nedrzi se toho solichari nekde s peti tisicama.
    YT uberem ted chce byt kazdy decko na ZS a skousi to skoro kazde poSS na SS jak to tak vypada. Kdybych byl mladsi stoprocentne by me to bavilo, to vim. Je to paradni zabava pro kluky, holky. Uz se nechodi delat bordel na sidliste, dnes se dela brajgl s komplem. Tak to je. Uplne jina generace, jako vzdy. Ale i je prevalcuje zase nova a tak az do skonanio sveta.
  • Ježiš, copak nevidíte že za to herní vývojáři chtějí jen shrábnout prachy ?
  • HulkSmash
    Ach jo. To je možná poprvé a asi i naposledy, co jsem se pokusil diskutovat na Games.cz. Ale tady je to mluvit jako do stromu. Ještě jednou a naposledy. A nevim proč mi za to dáváte dislike, když je to naprostá pravda. Každý si může dělat co chce. A za slávu, nebo popularitu pokud je ten člověk nezávislá osoba, ho vinit nikdo nemůže, protože si to sám nevybral. A vydělávat na obsahu někoho jinýho? Však... používáte někdo Facebook? Ideální prostředek pro virální reklamu. A v tu chvíli se obohacujete na práci někoho jinýho. No a? Bylo to tak vymyšlený. Znáte někdo magazín LEVEL nebo web Games.cz? Jo? Nemyslim si. To by tu nikdo nepsal, že dělá PewDiePie něco špatně. Stejně jako zprávy vydělávají na tom, že se něco děje. A magazíny, weby na tom, že někdo něco tvoří. I PewDiePie vydělává na tom, že někdo něco tvoří. Je na tom něco tak divný? Řekl bych, že i on sám je docela překvapenej kolik mu to vynáší. A má kvůli tomu přestat? Respektive vše odevzdávat? Kdyby jste dosáhli toho, co on, což se vám s úrovní vaší taktnosti, nadhledu, a přejícnosti, která vypovídá hodně o vašem charakteru, pravděpodobně nikdy nepovede, určitě by jste měli taky hromadu haterů, která by nikdy nepochopila, že za svojí slávu a bohatství může pouze a jedině publikum, který zkrátka rádo sleduje to co ty sám děláš rád. Ale jak se říká: "arguing on the internet is like running in special olympics. even if you win you're still retarded"
    • Jack1947
      Zbytečné psát zde slohy, které stejnak nikdo nečte ale tak snaha se cení. *3* Mínusy jsou zde hlavním prostředkem takto si nák přeber no. Pokud to tady nemáš rád tak sem nemusíš chodit, můřeš jít někam jinam tady je komunita naskrz zkažená a fakt to za to z tvého pohledu nestojí. *5*
      • pjudipau je urvanej debil, ale ma muj respekt. Zaridil si zivot. Kdykoli se na to muze vysrat a zacit delat cokoli nebo nedekat nic. Ja ho znam posledni mesic, do te doby nepoliben, ale tady je to samej znalec. Tak co na neho cumite. Ja ho videl jednou a uz me sra. Ale ma mimochodem nadhernou italku, ktera taky 'YTbuje a ma kolem pul milionu, milionu shlednuti. To je dalsi milion dolaru doma.
        Na YT je tolik humusu, a nikdo se nepodivuje, ze nachapu mistni zavistivce. Kkt rytmus vam nevadi? Co gogo? Tady muzeme byt do vecera. kolac , rytmus, gogo, minecraftak je jen obrazem dnesni spolecnosti- lidi od 10- 35ti let cca. Puste si treba koukolika- vzpora deprivantu, at ma nejakou sledovanost. Ale to ne co? Hry mimochodem, kdyz nevytvaritre, ale tupe konzumujete, tak to je ta nejvetsi ztrata casu. Hrat 1- 12 hodin neco co je stejne furt dokola. Hry se moc nevyviji a co se pribehu tyce, kniha je o pribehu. Proste hry jsou brak a odreagovacka a to jsem hard core, ale priznam si to. Takze nechte urvanyho sveda a a zamette si pred vlastnim prahem. Na tu jeho starou se podivejte- je to skoro andel. Parecek k pohledani
      • Wildstonecz
        Nesouhlasim prave ty slohy si rad prectu protoze krome vykriku zobrazuji i ARGUMENTY na ktere se da reagovat a diskutovat dale jinak + a - je ukazatelem toho jak s tebou kdo souhlasi nesouhlasi ale uz jenom to ze na tebe kliknuli znamena ze jsi byl natolik zajimavy aby si te precetli a ne nemusi s tebou sohlasit ale presvedcit taky nemuzes kazdeho koho pokas na ulici
        • Jack1947
          Není to tak, + a - nemají vylanou a vypovídajicí hodnotu téměř žádnou. Jde o to že jim to nestojí za čtení a ani za zastavení jen nahodí - pokud je zaujmeš + to je vše a nic zajímavého nebo neskutečného v tom netřeba hledat. *4* Má to tak být ale tak jak píšeš to většinou, bohužel až (na vyjímky) není.
          • podle sebe soudim tebe.
  • WhySoSad
    Přijde mi, že peněž musí mít několikanásobně víc, když příhlédnu k tomu, kolik z toho mám já a pokusil bych se to nějakým způsobem roznásobit, abychse dostal k jeho zhlédnutím a pod, dosáhl bych mnohem většího čísla...
    • dej odkaz na tvuj kanal
      • https://www.youtube.com/channel/UC_U8uGqR-hOP6p21-_1HOfg
        • a mužeš prozradit kolik na tom vydelas?
  • Myslím, že se to řešilo už mockrát. Když třeba Angry Joe udělá recenzi, kde má původní obsah, dělá opičky, má tam triky, kostýmy atd., tak je podle mě v pořádku, že za to bere peníze. Když někdo jen tupě nastreamuje hru na youtube, měl by za to mít peníze ten, kdo hru udělal. U variant mezi by se měly peníze dělit.

    A tím nemyslím, že původní obsah je, že ke hře přeskakujícím hlasem něco blekotá pubertální letsplayer - tam je to spíš na odstřel než na výdělek.
    • Wildstonecz
      Nevim ale pro vyvojare je to super reklama protoze kdyz vidim ze ti ktere sleduju neco hraji tak po par dilech dostanu fakt chut si to zahrat. Mnohem efektivnejsi nez kdejaka placena reklama.
    • HulkSmash
      Konečně někdo rozumný. *5*
    • "tupe nastreamuje hru" ale nejdriv to musí sám hrát ne?
  • HulkSmash
    Proč na něj všichni tak nadáváte? Když budete něco tvořit a stanete se úspešnými (třeba i omylem... i to se občas stává) a získáte své první hejtry, uvědomíte si tu lidskou blbost (o které mluvil třeba Einstein). Opravdu, věřte mi - To, že někdo něco dělá, a stane se úspěšným, není proto, že si to zvolil, ale proto, že se tak zkrátka stane. Tak ho za to nekamenujte. NEMŮŽETE VINIT NEZÁVISLOU OSOBU, KTERÁ NESPADÁ POD ŽÁDNOU KOMERČNÍ SPOLEČNOST, KTERÁ BY JÍ PROSADILA NÁSILÍM (PENĚZI), ZA TO, ŽE JE SLAVNÁ. Když už, tak publikum. :)
    • HulkSmash
      A jinak co se týče vydělávání na obsahu někoho jiného. Však takhle fungují média ne? Jakýhokoliv druhu. Včetně tohohle webu. Takže je to úplně normální. To že si zajdete koupit hru. Uděláte na ní recenzi a z reklamy na webu máte pak peníze je úplně to samý. Phil Fish asi moc nepřemýšlí.
      • udelat recenzi nebo uploadnout pruchod celou hrou je sakra rozdil ne?
    • HulkSmash
      Já osobně přeju úspěch každýmu indie, kterej dosáhne takovýho úspěchu. :) A youtubeři jsou indie tvůrci.
  • Shodou okolností jsem ho objevil asi před měsícem, když jsem hledal nějaký letsplay a říkal jsem si "omg co je toto za ******?!?!" Souhlasím s názorem autora, že jeho rádoby vtípky, divné zvuky které vydává, dětinskost a přiteplené chování nejsou zrovna tím, co bych vyhledával, ale zároven jsou asi hlavním aspektem jeho úspěchu. Což je z mého pohledu špatné, ale na druhou stranu..položme si otázku, kdo ho vlastně sleduje. Miliony amíků ve věku U15, takže vesměs cílová skupina, kterou neoslovíte erudovanými rozbory her, ale právě tímto připitomělým přístupem. Aneb at žije dnešní doba, at žije demence "thumbsup"
    • ja se o nem dozvedel až když tu o nem psali ale je mi celkem sympatickej, a ma veselou holku ktera taky dela vlastni videa, ty jsou taky dobre (i když ne o hrách)
  • A na čem vydělává Google? Na obsahu od jiných.
    Na čem Facebook? Na obsahu od jiných.
    Na čem vydělává časopis o hrách? ....
    • Urcite bych se priklonil k nazoru ze je potreba hledat tu paralelu tady. Totiz chtit po nekom kdo v podstate dela vam propagaci jeste penize se mi zda jako hamiznost. Plati snad casopis kde se recenzuji hry nebo filmy poplatky tvurcum za to aby meli "svoleni" toto delat protoze pouzivaji pri recenzi produkt ktery vytvoril nekdo jiny? Nesmysl vidte. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit