Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno to pramení z toho že za monitorem umí bejt každej troll nebo borec. To platí i v diskuzích jako je tady, tak všude kde je multiplayer. Tak velká hra jako je LoL logicky má velkou komunitu a tam se najde samozřejmě hodně debilů. Ne proto že by komunita byla špatná, ale proto, že je velká.
    Já osobně se u LoL málokdy nějak rozčílím, prostě je to hra na druhou stranu hra týmová a člověk do toho vkládá nějaký úsilí, protože prostě chce vyhrát a snad každej hráč je aspoň trochu kompetitivní.

    Když se pak někdo chová nevhodně tak je to hlavně díky tomu, že je anonymní a dostane se do situace, kdy se chce nějak vyjádřit. Bohužel to pak má na ostatní v týmu taky efekt. Když třeba budu hrát ten fotbal a dostaneme gól tak přeci nezačneme hned řvát co je to za nooby, a že podvádějí a kdesi cosi. Člověk by se lehce ztrapnil to na netu nejde. Navíc je to všechno text v chatu, není vidět výraz nebo nálada toho jedince.
    Hry mají být zábava. Nemají nikomu diktovat kdy je hrát a jak moc.


    TL;DR: Kdo to dokáže to vidět z nadhledu tak mu takové chování těžko ublíží.
    • Jack1947
      No při fotbale by taky nějakého nooba těžko pustily na zápas aby svým neuměním kazil hru na pc je to holt jiné no... tam může hrát každý a jak chce. To že se to už nelíbí ostatním a kazí hru je další věc. Nikdo ho asi nwebude mít rád kor když to děla ůmyslně i když nechápu ( co z toho má leda že je kr*tén a raduje se když jeho tým prohrává).
  • restore
    Myslim ze feeding ako taky je v drtivej vacsine pripadov neumyselny. Zato sa snad ani neda dat ban
    • Veskoslav
      Už jsem pár desítek takových případů zažil. Napíše na začátku gg a jde se nechávat zabíjet.
      • já na takovýho mistra narazil nedávno v Dotě a nestačil jsem se divit, šel proti mě na prostředku a nedělal nic jinýho než že nabíhal na mě a na věž bez útočení a posílal tam jednoho kurýra za druhym, takže sem měl po 10 minutách hry asi 20 killů a hromady peněz z mrtvejch kurýrů.. zbytku jeho týmu mě bylo líto, protože se fakt snažili ale po tom co předvedl prostě nemohli vyhrát
        • Jack1947
          To muselo bejt tedy něco nejvíce to naštve (ve SMITE) když se hraje např 3v3 a 1 blbeček zkazí takhle hru.

          Taky byla "sranda" mít tým s nooby kteří feedovali tak vydatně že se např prohrávalo i -200... no a to je samozřejmně něco no.
      • Jack1947
        Jeden 2x nevadí ale když jeden leavne a 1 se de zabíjet a hraje se s nic moc hráči takto celkem naštve.
    • tak určitě, nemůžes banovat lidi za to že jsou noobové, to bys musel rovnou zabanovat 80% všech hráčů, ale zas je rozdíl když někdo prostě jen hraje špatně a nebo to dělá vyloženě naschvál a nabíhá třeba na věž pořád dokola aniž by útočil
      • Jack1947
        Včera jsem reportoval ráno 2 patrně ruské nooby jeden leavnul na začátku a druhý nabíhal pořád a feedoval protivníka. (SMITE) ale to se mi stalo poprvé... a snad i naposled bylo to sice v Assault ale i tak to byla hrozná prohra.
  • to by se tady na Games šiklo taky, tak snad se do toho zdejší webmásteři pustí, hned po tom co opraví to ovládání hlasitosti u videí ve fullscreenu, na druhou stranu tady se stejně banuje hlavně za názory co se nelíbí některým členům redakce než za vulgarity, ale i na vyhledáváí nevhodných názorů by šel jistě napsat algoritmus, hodilo by se know how čínskych soudruhů *7*
  • Podle zdejších komentářů je jasné, jaký typ a věkovou hranici LOL přitahuje.

    Ne nadarmo je to hra s vůbec nejhorší komunitou na světě. F2P, cool postavičky, veverka s raketometem, prostě ideální hra pro děcka.
    • Asharak
      Podle tohoto komentáře je jasné, jaký typ a věkovou hranici hatery LOL přitahuje.

      Ne nadarmo jsou to hate komentáře s vůbec nejtypičtější výmluvou na světě. Anonymní, cool texty, hustokrutopřísný nick s hate-předponou, prostě ideální řešení komplexů pro děcka.
      • Tak to byl stěr měsíce. Tak si zase jdi zapnout lolko, dones si od mamky další křupky a buď hepy:)

        A nevim co je na nicku hustokrutopřísnýho, prostě nemám rád Ubisoft. To z toho asi je jasný, heh. Ale pro Lolkaře je to asi dost složitý na uchopení.
        • Asharak
          Já jím radši brambůrky. A děkuji za poklonu, moudrý pane! Už jdu. *4*
  • Lidi nadávaj skoro ve všech hrách to neřešit mě spíš přijdou vtipný ty lidi co každýmu říkaj děcko asi je to dělá staršíma *1*
    • rekl bych ze je to horsi jsou to lidi 30+ co nemaji nic jineho na praci nez travit veskery svuj cas ve hre pro deti a hrozne jim vadi kdyz ty deti tam s nima hrajou *1* , pac jedine kde chteji ty deti mit je misto protivnika, muzou jim to pak totiz pekne nandat, ale nedejboze, kdyz to nandaj jim, to pak prskaj a nadavaj jeste vic ubozaci 30+ *1* *1* *1*
      • Nevsim sem si ze by 30+ hrali hry pro deti, naopak dedicky lezou do her pro dospely a pak z toho maji sok, protoze mazanka nekdo posle do pce a o chudak nevi kam ma jit.
        • velký znak dospělosti poslat někoho doh***lu *1*
      • po 26. roce se ti začne zpomalovat reakční doba, řikal to ten týpek z Na´Vi ve Free to Play dokumentu, takže ten 30+ týpek má výhodu v tom že má víc zkušeností a (většinou) i rozumu, ale je pomalejší v klikání, sice třeba jen o setiny vteřiny, ale i to může být rozdíl *3*
        • A proto tem deckam ve 100% pripadu natrhne rit? Teda minimalne v kazdy gamesce, kde se predpoklada aspon 1 mozkova bunka? A deticky to potom neunesou?

          Jak uz sem tu parkrat psal, naprosto typicka situace trebas z wotka. Jeste bezi odpocet, a "velky valecnici" s win 30% (a min, cemuz se ani nechce verit ze lze) zacnou pyskovat na tema kdo kam ma jet, nacoz samo vsichni s 51+ reagujou tim, ze je poslou dohajzliku. Nato oni reagujou tim, ze "je nareportujou", cizm si zcela automaticky vyslouzej okamzitou anihilaci. A kupodivu v tomhle ohledu funguje velmi dobre tymova telepatie. Mockrat sem zazil ze se k likvidaci tehle volu pridali vsichni aspon trochu normalni aniz by jim o to nekdo rek.
      • prostě to shrneme kdyby byla blbost závislá na věku žili by sme asi v trochu jiném světě *1*
  • Nechápu co konkrétně je na nadávkách společensky nebezpečného.
    • Asharak
      Podněcování k ještě více nadávkám, ale to je nejspíš nedostatečné. Drsné je že Mute je většinou všude, nechápu proč to lidi nepoužívají, jde vidět že se chtějí taky zapojit a honit ego :D
      • Nepouzivaji, protoze to sou vylizany makovice ... ja mam v 90% games chat vypnutej nebo aspon omezene pouze na friendlist/vybrany kanaly. Nemam pocit ze bych o neco prichazel. Tak jako tak sem vzivote nevidel ze by v chatu dochazelo k nejaky smysluplny komunikaci/koordinaci .... a klidne by to ve hre nemuselo bejt vubec a nic by se nestalo.
  • nekromant33
    i v současné podobě to funguje líp než report system na games
  • Jack1947
    Jak ten systém má šanci poznat zdali se jedná o nenucený "feeding" nebo jen dotyčný má jen problémy s připojením. To se dá poznat na pohybu a že reaguje pomaleji... a pozná to i ten systém? nebo prostě banne ty co porušují pravidla fér plej pokud ano... a nedá se s tím moc dělat tak to je nespravedlivé a naprd.
    • Ronox
      Pokud máš problémy s připojením, tak nehraj online hry nebo si to zařiď s poskytovatelem internetu. Copak je ti příjemný, že ničíš zážitek ze hry někomu jinýmu tím, že máš špatný internet? Jeden, dva krátký výpadky okej stane se, ale jestli feedíš pravidelně kvůli netu, tak to promiň, ale reportoval bych tě taky.
      • Jack1947
        Aha, co to má společného s mou otázkou? nic že.

        Btw, nejsem sám ale věděl bys že kdybys ses zajímal. Není moje chyba že servery jim to nezvládají, to že kazím ostatním lidem je zlé. Btw... s internetem to nemá nic společné občas mi to jede blbě no ale jinak stabilní. Fakt zbytečné reagovat když sem se ptal na systém... a né kvalitu mého připojení. *7*
  • Díky za luxusní Cinematic vůbec bych o něm nevěděl, měl jsem z něho husí kůži dojalo mě to, paráda *14* *4* *4*
    • Asharak
      Až na tu vzkříšenou Leonu to bylo super. Už jsem se bál že to zkončí nerozhodně, jen škoda že zlo zase prohrálo (Noxus) ^^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit