Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    tak nevím ale nezemřela náhodou Noriko na konci HS?????
  • Hlavně hodně originální na Getaway bylo to, že tam nebyl žádný HUD (žádný ukazatel nábojů, života etc.). Ale to byla jen třešnička na dortu, hry byly výborné obě, i když první díl jsem nedohrál, neboť jsem se zasekl v misi, kde jste byli převlečeni za nějakého instalatéra a měli jste něco udělat na policejní stanici.
    • Pan_Klobouk
      Co bylo take originalni, system regenerace zdravi. To jsem nechapal. Chlapik schytal par kulek, nekdo ho zmlatil a skoro prizabil... a on se jen oprel rukou o zed a za par vterin to rozdychal. Asi prvni hra kde jsem neco takoveho videl. Tenkrat vazne rozpaky, co ze to jako ma byt. Dneska uz vim, ze jsem sledoval herni historii. Zadne lekarnicky a vlastne nesmrtelnost, dneska je to samozrejmost. :)

      Jinak byla ale Getaway povedena, to se musi nechat. Po technicke strance a vubec provedenim a cistym stylem. A rad bych videl i Heavenly Sword 2. Skoda. Skoda, ze v dnesni dobe, kdyz se sazi jen na zname znacky a x-ta pokracovani, zatnou tipec i tem znamym znackam a x-tym pokracovanim.
  • God-of-War
    Přesně a navíc luxusně udělaný přestřelky:)...Nějak sem nereagoval.
  • God-of-War
    Tak jako Getaway byla opravdu hodně luxusní gameska na ps2. Dálší díl bych jedině uvítal. A dále Heavenly sword... k tomu nemusim nic psát *4*
    • to byla, ale první díl byl lepší. Na tu dobu neskutečná grafika a dokonale propracovaný Londýn. Ale nejvíc asi vzpomínám na Mark of kri...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit