Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatím nejlepší survival hra 21. století!
    Po dvaceti třech letech, od vydání pecky Robinson's Requiem (divím se, že stále nemá recenzi, nebo nějakou zmínku tady na games *8* ), konečně zase úchvatná hra, která nic neodpustí. Je boží!
  • CRYPT
    Lol, az ted jsem si vzpomnel, ze to hru mam nekde zahrabanou na steamu. Tak ji zkusim nainstalvoalt a uvidim
  • Nehraju survivaly. Neumím to, umírá se v ních :)
    Nehraju rogue-like. Umírá se v nich jen jednou :)
    Nekupuju early-accesy. Nikdy nejsou dokončený ;)

    U TLD jsem nějakým omylem udělal před dvěma roky výjimku na Steamu a těch nahraných skoro 100 hodin, než mě to přestalo bavit, nelituju. Hinterlandu (sídlícím na Vancouver Island, takže pro inspiraci to nemají daleko :)) se povedlo neskutečně krásně vytvořit atmosféru nelítostné Matky přírody :).

    S příběhem se to sice trošku táhne, ale tak je dobře, že už bude aspoň první epizoda - TLD jsem víc jak rok nehrál, takže se hodně těším a i když nemám rád epizodické hry, tak po tomhle asi hned skočím :) (totiž - pokud vás obecně hra hodně chytne, tak čekání na další epizody může být utrpením a může skončit i následným nezájmem o další epizody, jako se mi to stalo třeba u Kentucky Route Zero, kterou si snad jednou zahraju až bude komplet celá).

    A dál nebudu hrát survivaly nebo rogue-like hry. Ale tohle je naprosto úžasná výjimka, která stojí za to.
  • Další survival, jakých je už příliš mnoho. Nebo až moc? Kdo ví... Navíc bez kampane; Mno nechám si zajít chuť. I když kampaň možná bude, snad až to dodělají a první část si budeme moct zahrát už brzy.
    • Hmm, nezbývá než podotknout, že tohle je král všech survival her. Alespoň za mne. Atmosféra se dá krájet a neodpustí to žádnou chybu. Ostatní "survival" hry jsou proti tomu procházka růžovou zahrádkou. Moc pěkná hra i bez kampaně.
  • Jo tuhle hru už mám přes rok.. a stejně jako já, i spousta dalších co ji mají v předběžném přístupu tak dlouho, nebo ještě o dost déle - propadáme zoufalství.
    Před oznamením informací co byly zde v článku na steamu, vydalo studio HL odpočítávání (skoro měsíční) a dále informaci, že je poslední šance koupit hru v předběžném přístupu. Po několika měsících bez jakéhokoli updatu (a i ty předchozí byly jen tak aby se neřeklo), jsme si všíchni mysleli, že už to teda dodělali bokem a konečně to vyjde. Nebo přijde obrovský update sandboxu, například. Nebo něco.

    Hodně nás sledovalo odpočítávání... den po dni. Jakmile doběhlo, čekoval jsem steam jestli už nabíhá aktualizace... jo ono prdlajs.. Celý odpočítávání bylo o tom, že nám řekli, že budeme čekat další tři měsíce (a kdo ví jestli, já už jim moc nevěřim :-D)!!

    To jen tak na okraj, abych se měl kde vykecat z frustrace :-D Anglicky mi to moc nejde, abych jim nadával přímo :-D

    Každopádně to nic nemění na tom, že hra je naprosto boží :) A rozhodně doporučuju koupit - tipnul bych si, že do vydání ještě proběhne nějaká sleva :)
    • Taronyu
      Ja ju mám rovnako dlho, ale frustrovaný určite nie som. Veď stále tam pridali niečo nové. Najprv výzvy, potom skilly, nedávno pridali ďalšiu mapu a kompletne prerobili systém obliekania. Takže ja som spokojný, hlavne nech to neuponáhľajú.
      • Když jsem hru kupoval, tak tvrdili že příběh bude do měsíce.. je to už víc jak rok :) Všechno to byly víceméně vizuální upgready - že jsi si viděl na ruce a že vidíš jak na tobě vypadá oblečení (ano, můžeš teď mít víc vrstev a přidali pár kusů... ale no tak :)), že to můžeš mít ještě těžší a k tomu ti dali pustou novou lokaci, aby jsi to měl hardcore :)

        Pořád říkám, že ta hra je boží, jen tvůrci jsou šílený slibotechny. Stačí se podívat do novinek na steamu, o pár měsíců, či i let později, na jejich výhledy do budoucna... naslibovali hory doly a dostali jsme drobky. Progres za poslední rok a něco je v podstatě nulovej. Herní zážitek je z toho dnes uplně stejnej jako před rokem a půl, když jsem si upirátil ještě x měsíců starou verzi, abych to vyzkoušel.

        Maj prostě hlavu v oblacích... což je i na jednu stranu sympatický. Jen se strašně bojim co z nich za ty tři měsíce vyleze... snad ne další odpočítávání :-D
  • Backoval jsem, nakopnul jsem minuly vikend a nemuzu se od toho odtrhnout, 20ty den, uz mam kalhoty z jelena a chystam se vyrobit luk :D
  • bukrr
    Snad nejzábavnější survival. Takovou atmosféru jako má Long Dark, nemůže žádná jiná zreplikovat.
    • Za jak dlouho jsi to dohrál?
      • DeDy
        První hra jsem přežil 2 týdny, pak mě sežral medvěd. Druhá hra byla výzva, kde je úkolem 3 dny přespat/odpočívat v dané lokaci. Těch lokací je hodně. Tu jsem dohrál po dvou měsících (času ve hře samo). Každopádně těch výzev je tam několik, jen si vybrat. Každopádně nejlepší survival hra na trhu. Absolutně nejlepší atmosféra. Opakovaná zábava zaručena na několik týdnů díky znovuhratelnosti.
      • bukrr
        Dohrál? Přežil jsem nejvíc 5 dní. Pak jsem dostal strach, že umřu a rozehrál jsem další save.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit