Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coraabia je super hra jen si myslim že by mohli dát za jeden lvl víc xotu než jen jeden.
  • Tak pro propařeném víkendu a několika hutných stovkách odehraných duelů:
    - náhoda, náhoda, náhoda.. a pak až někde v koutku trocha té strategie. Už jen to, že můžete na začátku vybrat atribut je pro některé hráče zázrak, karty chodí .. náhodně, ty průlomové taky přijít nemusí nemluvě o tricích (kterých je žalostně málo a jejich použítí je dost omezené).
    - matchmaking - zatím je málo hráčů, ale občas zabolí, když vám komp vylosuje někoho kdo má praticky dvojnásobnou výhrovost než vy (to nemluvím o tom, že má většinou tak sbírku o 150 karet větší.. takže vás roztrhá za dvě minuty nebo to rovnou vzdáte). S tou výhrovostí to podle mě nefunguje, vypadá to, že se to snaží párovat jen levely, nikoliv výhrovost.
    - nevyvážení stran - modré karty, protože automaticky vyhrávají souboj a můžete pak volit atribut v následujícím duelu mají v balíčku prakticky všichni hráči, za žluťáky hraje už pak málokdo. Taktéž zelení.. maximálně 100%, to je pak bolest plnit úkoly za rasu pokud narazíte na zeleného protivníka (a nemusí být zelený, převeze vás každá rasa jelikož 100% vitality snadno zvrátí s mnoha základními triky (-30proc, +25proc)
    - největší bolístka je samotné rozvržení tahů, můžete mít ultradobrou kartu se super abilitkama, ale zabije to obyčejný pinďa a soupeřovo odklepnutí (třeba automatická výhra nebo vzdání se). Takhle některé abilitky (jako třeba vyhnání triků ze soupeřovy ruky, které by mohlo být klíčové prostě nemáte šanci ani zahrát!). Chybí tady prostě fáze útoku a obrany, příprava, výzbroj, (natož zákopy a HP) - pamatuju českou mutaci Doomtropera / Mutant Chronicles - tam to bylo perfektní a dalo se velmi strategizovat - tohle je prostě jen o náhodě, rychlý duel.
    Hraje se to moc pěkně, má to nádherný vizuál (ten mi právě hodně připomíná Doomtrooper) ale je to bohužel hlavně jen o náhodě.. díky tomu právě občas rozšlapete soupeře s daleko lepší výhrovostí, protože měl prostě smůlu on :)
  • Ahoj.
    Najde se tady nejaky zkuseny hrac, ktery by mi mohl prozradit jak casto lze pouhym hranim dostat XOTy? Dostal jsem jich 50 na univerzite a uvazuje, zda je utratit, nebo setrit?
    • dostaneš pak ještě po 10xotech za další úkoly, ale to už půjde hooodně pomalu :( Takže záměr je že je musíš prostě kupovat za hotovky
      • Díky! Přesně tohle jsem potřeboval vědět.
        • Upřimně asi po 400 hrách jsem získal dalších 20 xootů (tzn. po akademii) :/ Mám dalších 7 "úkolů" a spousta už jich je za mnou ale už tam žádný xooty nejsou.
          • Tak jsem je utratil za booster. Jednu kartu jsem už měl, 2 se mi nehodi, ale aspoň trik stál za to :)
            • já utratil zatím těch 70xootů za lepší balíček, přišel průměr žoldák a dva Xeňani, jeden docela bouchač, druhý průměr ale umí vyhazovat tři triky z ruky.. jenže.. ono je to jak píše ten člověk výše, ale i tak mě to stále baví :)
    • Mopped
      Já na univerzitě nedostal nic.
  • Nevíte někdo, co ovlivňuje kdo začne match? Někdo tvrdí, že je to náhoda, ale to je podle mě nemožný. Prakticky vůbec nezačínám. Mám strašně nízkou nebezpečnost, zhruba 5 a procento výhernosti asi 23%. Většina lidí má drtivě lepší nebezpečnost s dycky začíná. Takže je to o nebezpečnosti? Díky.
    • Dle tvůrců je to opravdu náhoda. Random
      Nebezpečnost (na osobní kartě) a výhernost je v podstate to samé a že málo vyhraváš bych hledal chybu u sebe *1*
      • Otázka nezněla proč málo vyhrávám, ale proč v 95% nezačínám match. Já si nestěžuju na to, že dostátám na zadek, snažim se pilovat co se dá a pochopil sem hodně svých chyb, vč. špatných investic trinů. Něco tady ale prostě nehraje. Netvrdim, že kdo začíná, má drtivější šanci vyhrát. Ale může mít soupeře tam kde chce a získat slušnej náskok. Vypadá to, jakoby ten, kdo má malou výhernost, měl menší šanci začít match. Nehledě na to, že jsem měl v první den hraní nebezpečnost 7 a druhý den spadla na 0. Na chatu mi nějaký týpek řekl, že je to normální, že každý nový den se začíná od 0. ??? Jenže teď už se mi asi třetí den drží nebezpečnost na 4. Skoro každý, koho s kým jdu do souboje, má okolo 7 a víc a já prostě nemam šanci začít match. Odhadem začnu tak 1 match z 15. A to je náhoda? Jinak hra je super, nemam problém, ale tohle mi přijde dost divný.
        • 1/15 je přehnaný, dejme tomu tak 1/7. Když jsem měl ještě slušnější nebezpečnost, než mi spadla, nemůžu se zbavit dojmu, že jsem začínal mnohem častějc.
          • Začínám tak 1 ze 4 soubojů - coz me stve. Statisticky je to ale hodne divny, protoze vetsina lidi pise ze zacina strasne malo casto. Kde jsou ti co zacinaji furt? :)
            Co se tyka toho ze proti platicim nejde vyhravat - u mne to zatim neplati. Nebezpečnost 9, Level 10 a hraju F2P only. Utratil jsem jen XOTy co jsem dostal za splneni akademie a samozrejme kupuju karty za herni TRINy.
            Chce to dobre vyvazeny balik (v mem pripade vetsina padouch + nemrtvy+par autowin karet) a samozrejme adekvatni konexe na buff.
            • ti štastlivci co více začínají si nestěžují, včera jsem si dělal statistiku, začínal jsem každou sedmou hru.. buď mám fakt teda smůlu.. nebo nevím :)
            • Inquisitor
              Jo určitě to jde, taky často porážim bez problémů platící hráče. A to jsem ještě na akademii. Je to jenom o balíku.
      • nie tak celkom. Ja by som tu hru oznacil ako f2p ALE p2w.
        S obycajnymi hracmi som v pluse, ale s manikni co maju 250+ kariet, hraju s kartamy ktore nie su ani v obchode a ma level 10 ???? Som vyhral asi 2x...
        A plno ludi tu pise , ze ma 90% uspesnost a nic si nekupili *15*, lebo vsetci ostatni su lavi...
        To mi skor pripomina marketing...
        A ak vezmeme v uvahu ze uz 5 dni im robi reklamu Tiscali a ja som viac ako 170 hracov nevidel, skor svedci o tom ze nikto nechce robit fackovacieho panaka zo seba...
        Sice za realne karty sa pekne plati, ale na turnajoch su aj pekne ceny , takze nemiesat hrusky z jablkamy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Janun
    Nevím mám lvl 7 koupil sem pár dobrých karet, ale prostě faktor štestí je podle mě moc velkej. Dobrej hráč s průměrnejma kartama dokáže porazit nekoho kdo zainvestoval, ale kdyz nekdo kdo ani nemá tu vec co garantuje 1 trik na začatku hry a má hned na ruce 3!! A me triky běžne chodej v 90% až za stavu 0:20... Plus se mi zdá že proste ani tak často nevybírám prvni stat tak 30-40%...(mozná se mi to jen zdá :-)
    Proste mě to občas strašně irituje, kdyz me rozšvihá nekdo kdo vybere první stat a kdyz nahodou nevyhraje, tak me sesmahne trikem a pak už se to veze.
  • Tak jsem tomu dal šanci.Na 8 lvl už jsem mimo a vpodstatě jen odklikávám tahy. :D Bylo to fajne a bavil jsem se u toho skoro dva dny.
    • hele dá se to, prostě pokud naběhne karta hráče, který má 200 odemčených karet + megačíslo za výhry, tak to rovnou vzdávám, trvá to pět sekund a ušetří se spoustu nervů. Pak přijde oponent s podobnými statistikami jako mám já a tam je to už souboj :)
      • Ještě jsem si střihl do 9 lvl, ale je to už moc drsné. :D Vyhraju tak jeden z deseti, jinak klikám a klikám a klikám. Navíc u toho začali lidi asi přemýšlet, protože to trvá třikrát déle než na 5 lvl. Není to vůbec špatné a člověk alespoň procvičí procenta a sčítání odčítání. :D Co mě ovšem štve je, že jsem za celou tu dobu začínal jen pětkrát.Pořád druhý a triky vždy zůstanou na konci balíčku.Mám už nějakou kartu na vytáhnutí, ale většinou je vytáhnu a zašnou chodit modří. :D Jsem to ale smolař.
        • na karmu prdí peso, chci se bavit a ne trpět na tom, že si někdo díky peněžence provětrává na mě svý ego :)
          Jinak když jsme u procvičování procent.. tak 25% ze 7mi = 1 mě fakt dostává :-)
          • 25% ze 7 = 1,75
            7+1,75 = 8,75 po zaokrouhlení dolů (při efektu na vlastní karty) = 8

            takze vsechno v poradku jestli myslis tohle :)
            • Tedy abych to upresnil:
              +% bonusy pro sve karty se zaokrouhluji vzdy dolu
              -% redukce na protivnika vzdy nahoru
            • Hm, na vlastni karty se tohle zaokrouhluje dolu? To jsem mel vedet, parkrat jsem uz vyuzil Trik zbytecne
      • A to já si zas nechci kazit karmu, že ze souboje vycouvám.
  • Návykové jak sviňa :) Kartové hry som na PC nikdy nehral ale toto ma vážne chytilo. Ale môžem povedať že tutorial bol slabý. Až v hre proti luďom som sa naučil hrať a vyhrávať. Trvalo mi to 3 hry proti reálnym hráčom.
    Celá hra mi velmi pripomína nášho Faraóna (farára)
  • Odzkoöušeno a jako musím říct že hra je udělaná tak aby jste si prostě kupovali boosty jinak jinak budete pořát prohrávat..... kdo to chce hrát free for 4 tak ta volba vyrovnaného fér souboje neexistuje
    • Nesúhlasím. Nič som nekúpil a vyhrávam
  • Díky za tento článek, už se nemůžu dočkat, až mi padla v práci a poběžím domů vyzkoušet :)
  • Silně návykové, ale to už tu psalo spousta lidí... na nižších levlech se dá hrát bez peněz, ale čím dále hrou postupujete narážíte na víc a víc platících hráčů. Hraji již 4 roky magicky a dovolíms i tvrdit že karetní hry byly vždycky trochu moje krevní kupina takže například pro mne představují platící hráči výzvu, ale nikoliv nic nemožného. Platící porážím v polovině zápasů s mým neživým baláččkem do kteréhos emtaké nic neinvestoval. Tím chci naznačit že jde hrát i bez peněz ale musí se to umět *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit