testovaci text

Diskuse pro Článek Zaklínač 2 prodal přes milion kusů za necelý rok

RPG Zaklínač 2: Vrahové králů vyšlo v květnu minulého roku a za těch sedm měsíců dosáhlo na krásnou metu - překonalo totiž jeden milion prodaných kusů. To je na PC hru, která je navíc na GOG zcela bez DRM, úctyhodný kousek. Přesné číslo zní 1 110 055 prodaných kusů. Celých...
« Novější 1 2 3 Starší »
(nové) ... (anonym)
+2
Teď už tu jenom chybí vulgární primitiv jejdasek se svymi "pyraty", aby nám všem sdělil jak jsme hloupí a jaký je Zaklínač 2 propadák...
22.2.2012
(nové) Kockopes (skrytá identita)
+1
Protoze az budes tak dospely jako on, tak pochopis ze mel pravdu *15* a Alan Wake je taky spatne, protoze si na sebe vydelal navzdory tomu ze 99,999999% lidi na PC pirati a to posledni 0,0000001% je sam velky jejdasek.
22.2.2012
(nové) roflcopter (anonym)
+8
Tak si to teda zhrnme... Predalo sa viac ako 1 milion kopii hry, ktora:

- je z byvaleho vychodneho bloku (takze pre americky trh nezaujimava)
- je specificke RPG (takze nemusi sadnut sirokej verejnosti)
- je vydana na (podla niektorych) "mrtvu" a piratmi prehnitu platformu

A stale sa to niekomu zda malo? Kolko predal taky Alan Wake na X360? Kolko predal Heavy Rain na PS3? To boli tiez majstrovske diela a exkluzivity (s omnoho vacsou reklamou ako Zaklinac2) a predaje neboli o nic lepsie...
Takze polskym susedom gratulujem a dufam, ze nas neprestanu zasobovat kvalitnymi hrami.
22.2.2012
(nové) eF (anonym)
-3
Jako fajn, potesi to, ale nenalhavejme si, ze milion za 3/4 roku a se slevama je cislo, ktery neco nekomu ukaze, otevre managorum oci a spasi pc platformu. Uprimne mi prijde, ze je to v zasazeny do kontextu malo.. a to ho mam jen dvakrat a uvazuju o x360 verzi.
22.2.2012
(nové) prsdr (anonym)
+6
No snáď to aj ďalších vývojárov uistí v tom, že robiť hry na PC treba aj naďalej. Keď sa to robí kvalitne, tak si to radi kúpime. Gratulujem CDProjektu a teším sa na Witcher 3 :)
21.2.2012
(nové) BcJazz (anonym)
Přesně tak, a jsem rád, že jsem mohl alespoň tou koupí přispět (vlastně dvěmi, kupoval jsem to i švárovi) *3*
22.2.2012
(nové) Aljahed (anonym)
+7
Výborná hra, vaše rozhodnutí mění příběh, což v mnoha hrách neni. Krásná grafická stránka a vynikající příběh, kde opravdu většinou těžko odhadnete co se stane dál. Jen tak dál, doufám, že se dočkáme i 3. dílu. Zaklínače 1 a 2 mám zakoupené, takové hry stahovat mi je proti srsti.
21.2.2012
(nové) Calwin (anonym)
+1
Me moc zaklinac 2 nebavil ale tvurci se snazili a chovaj se k hracum hezky takze sem cekal ze tam bude vic prodanych kusu ale i tak je to na PC docela dost ted me zajima jak si budou vest konzole i kdyz tady to bude nejspis jasne
21.2.2012
Ja by som ešte poďakoval Poľsku za krovky :) a za hudbu (napríklad Riverside som vďaka Zaklínačovi 2 spoznal a teraz milujem všetky ich albumy)
21.2.2012
(nové) ubohe pc (anonym)
-9
LOL cislo.
21.2.2012
Na PC hodně solidní číslo. Přeju jim to.
Další důkaz, že i kvalita se může prodat i když není znásilněná dnešními trendy
21.2.2012
(nové) Matt (anonym)
+1
Nechci tu vyvolávat flame,ale vážně je takový úspěch 1M prodaných kusů(to stejný má Portal 2) oproti Call of Duty,kterého se každý vydaný díl prodá přes 10M kusů?Názor na CoDko z důvodu flamu psát nebudu.Nicméně,takhle velké prodeje má jenom CoD,nebo i někdo jiný?Protože ty rozdíly jsou strašně obrovský
21.2.2012
eh...Gauss.
21.2.2012
Vem ale v potaz, že CoD je multiplatformní, zatímco u Zaklínače se to prodávalo zatím jen na PC, což je jen na jednu platformu (zvlášť u PC, kterému internetoví nostradámové - tímto zdravím do Epic Games - už delší dobu periodicky prorokují definitivní konec) docela úspěch. *4*
(editováno v 17:51) 21.2.2012
Je to úspěch. Jelikož se jednalo pouze o prodeje na pc u druhu hry, která nemá příliš velké masy hráčů. A co si budeme nalhávat. CoD se prodává kvůli značce CoD, zmeňte název a lidi po tom ani neštěknou.
21.2.2012
(nové) agroform (anonym)
fps rozšířenější než rpg, witcher o něco težší hra, to bych řek že má taky vliv, navíc nemá multipleyer.

Ale osobně jsem čekal tak 2 mega prodejů na pc a doufal ve 3. bohužel warez zase ukázal svou sílu a poslal pc zase o něco dál doprdele, neříkám že sem svatej, ale některý hry je prostě povinnost kupovat - od valve, cd projektu min.

pokud se kvůli tomu vývojáři víc zaměří na konzolový poblikum, nebudu se tomu ani divit,akorát mi to bude líto..

Mimochodem se i někde vyjádřili, že pokud budou prodeje nadále takový tak se budem muset s takhle velkejma projektama od nich rozloučit..
21.2.2012
(nové) Killer (anonym)
Tak na to jsem cekal, az tu nekdo zacne placat nesmysly, ze kazdy, kdo si to stahne by si to jinak koupil. Predstav si, ze nekoupil.
22.2.2012
« Novější 1 2 3 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Související diskuse:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se