Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mne se na Zaklinaci nelibil hlavni hrdina, devkar. taky nezne pohlavi tam bylo zobrazeno neuctive jako d.vky co se vyspí s kazdym (co taky ve skutecnosti jsou). proto jsem to ani nedohral
    • Mne se taky Geralt nelibi, nema charisma pro me. Radsi bych si udelal vlastniho zaklinace *7*
      • Tak tahle hra ma bohuzel Lore uz vytvoreny spisovatelem. Ve hre podle Lord of the Rings taky nevyhodis gandalfa a nedas misto nej jineho maga, nevymenis Aragorna za sveho vlastniho hranicare, kterej treba ani nebude kral Gondoru. :)
        Pokud se vam nelibi tak jedina pomoc... nehrat to a nebo si zajit promluvit se Sapkowskim at to prepise :D
        • Vsak Geralt nebyl jedinej zaklinac na svete ne? A ti konzervativni by si trajdali po svete s Geraltem...
        • MrSanta
          Nač ta přísnost*4*? Já bych si taky raději zahrál za fungl nového zaklínače, kterého si vytvořím na začátku hry a svými rozhodnutími budu utvářet celou jeho osobnost. U Geralta mám trochu problémy s jeho osobností a, abych přiznal pravdu, Geralt je hlavní důvod proč hraní obou Zaklínačů úspěšně odkládám.
          Možná mě klamě paměť, ale myslím, že CD Projekt říkal, že původně se počítalo s novým zaklínačem, kterého si hráč vytvoří.
        • Znas war in the north?
    • Erien
      Nejdřív se ti nelíbí, že tam jsou ženy ukázané jako d.vky a hned na to řekneš, že ve skutečnosti takové jsou. Joeova logika?
    • Vzdyt jsi mel na vyber, jestli s nimi chces spat nebo ne a to v obou dilech. Jednicka byla samozrejme prehnana, co do poctu moznosti, ale pokud jsi nechtel, tak jsi karticky sbirat nemusel
  • Já si snad nepamatuju hru, co by byla celou dobu výzvou. Možná Baldur's Gate (víceméně) a Gothic 2, jedničku jsem nehrál. Ale já osobně mám taky rád, když jsem v neustálém stresu, že mě může zabít nějaký špinavý bandita, i když jsem na konci hry. (ale ne prase ala Gothic 3)
  • "Xbox One je snadný k porozumění" Google Translator FTW?
  • Už se těším až si to zkusím , hrál jsem dvojku a byla úžasná .Ještě mi zbývá i první díl ,tak jsem se chtěl zeptat jestli se v něčem liší nebo vyniká od ostatních a oplatí-li se to zahrát ?Ted jen si na o najít čas škola ,práce ,to aby den trval dvakrát déle *1*
    • Jednička mi seděla mnohem víc. Byla temnější, přesvědčivější a slovanská. Dvojka byla taková hodně barevná a "víc fantasy". Zpočátku mě několikrát odradil combat system, ale napotřetí jsem tomu dal šanci a strašně rád na tu hru vzpomínám. Přes 40 hodin herní doba, dělal jsem všechny questy, četl všechny knihy a podobně. Ten svět je tam daleko líp vysvětlenej než ve dvojce. Ta mi přišla, že klouže dost po povrchu a trojka by měla bejt osobní linie Geralta a Yen - na to se těším nejvíc.

      Nevím jak jsi zdatný hráč, ale jestli ano, dej si ji na vysokou obtížnost. Donutí tě to míchat a používat lektvary :-). Ve dvojce ani na těžkou obtížnost nebylo potřeba lektvarů - krom asi kočky. V jedničce to bez lektvarů nešlo vůbec :-).

      Navíc je i dabovaná. Někomu ten dabing nesedí. Já to vítám. Radši si zahraju hru v rodným jazyce než třeba v angličtině. Ne všemu úplně rozumím a zážitek není stoprocentní. A když můžu poslouchat a ne pokukovat po titulkách tak jedině dobře :-).

      Závěrem. Jdi do ní :-). Jestli se ti svět zaklínače líbí, z jedničky budeš nadšen :-).
      • Tak to ji zkusím, ted jsem začal po shlédnutí kratičkého seriálu o zaklínačovi číst i knihy, tak doufám, že i ve hře vyloží dobře příběh .Jen hru si nechám v polském jazyce, ve dvojce byl dabing super, navíc polsky umím, tak si ho o to víc užiji.
        • Jednicka me bavila mnohem vic i kdyz se casem stala stereotypni, dvojka me prestala bavit hned na zacatku. Doufam ze trojka si vezme priklad z dark souls, akorat ho prekope do otevrenejsiho sveta a samozrejme pouzije zaklinacske realie.
  • A nemazte me prispevky!Kdyz chcete hezci hry pc ckari,tak si je taky platte!A ubisoftu atd chci vzkazat!Umim pocitat,takze kdyz chcete delat pcckarum hezci hry tak jim to taky cenove radne napalte!Ja s multiplaform koncim.Ps4 a jejich exluzivity me vzdy potesi a vim ze vetsinou za ty prachy nedostanu druhoradou verzi.Treba uncharted4!GT6.
    • Ceny her na konzole jsou v porovnani s pc opravdu skandalni *16* Ale tak musi sony a microsoft na necem vydelat, kdyz ty konzole jsou ztratovy...
      • Ja myslim ze ps4 a xbox one jsou hodne vymakany stroje,akorad nekteri vyvojari strapnuji jejich hardwere.ponevadz umi jen s krumpacem,ale ne zlopatou.gt6 vs needforspeed.gt6 fullhd 60fps needforspeed 720p fps??????.Battle field4 na ps4 vs killzone shadow fall a vyvojarum battlu mam jako verit vcem???Jen se vytahuji a nejen oni!Dostali treba ps4 s 8gb gdr5 a nevim co jeste a vypada to jak na ps3 s 2 krat 256 ram.
        • Porovnavas multiplatformni titul s exkluzivnim, navic ze staje sony. Exkluzivni titul ma vyhodu v moznosti lepsi optimalizace, ma lepsi podporu ze strany sony a nejspis ilepsi (predcasny) pristup k nekterym informacim. Takze ma vyhodnejsi podminky pro lepsi technicke zpracovani. Ale je to jen otazka casu,kdy se vyvojari nauci hw ps4 vyuzivat efektivneji. Mnohem dulezitejsi je, aby se neutopili v technickych zalezitostech a mysleli predevsin na herni stranku a delali kvalitni hry. Na rozliseni nesejde, 720p je dostatecne.
        • hej čus,,jo taky to uplne nechapu ty lidi PS4 takovi nad stroje,, viděl sis ty megaflops co maji????PC je rosekane na hadry . Se uplne těšim na killzone aš budu mastit *1* Masakr ty grafiki v tom sem si malem ucvrk
          • Vy jste se tak dlouho hledali az jste se nasli. Je hezke, ze ani neumite psat a je hezke, jak tomu vsemu strasne moc rozumite, ale az vyrostete a mozna si i neco prectete z oblasti IT/Businessu, tak lecos pochopite. I kdyz kdo vi..
  • diablo3 kopcit neslo,ponevadz co jsem slysel tak na disku bylo jen neco malo hry a zbytek hry se musel stahovat z netu.jinak musis byt stale pripojen k netu jinak ze zmizi treba vetsina postavicek!A protestuji proto ,ze jsem ps3 gamer a vse si radne kupuji za 1400kc a mam 720p rozlisenii,kostrbate stiny atd,a min efektu ,ale je to hra a bud me bavi nebo ne.Ale spis jde o tu cenu!Ja vic platim za horsi kvalitu za min efektu a teda min licenci za efekty,A jakto ze pc ckari maj tuny efektu na vic od telesace az buh vi co!to musi byt hrozna palka za ty licence atd.Me vyslo ze pc hra by mela stat cca1800kc,aby se to vubec zaplatilo a to se jeste proda nejmin kusu z cele herni trojce ps,xbox ,pc.Tak jakto ze pc hra stoji cca800??muze mi to nekdo vysvetlit???
    • Hry na konzole jsou drazší, protože Sony a Microsoft si za to berou provize, což se také projeví na ceně. V přepočtu na koruny je to asi rozdíl 200-300 stovky u nějakých multiplatformovek.
    • GlaDOS
      Ukaž své výpočty matematiku.
      • lepsi graficke efekty pro pc znamena myt vice nabusenych pc pro programatory cca 40tis pro jednoho a potrebujes jich treba 200kusu.pro xbox one devkit 20000kc 200kusu pro programatory.Takze pc hra vyjde draz a jeste se proda min kusu jak na xbox one.A to nepocitam ty extra drahy nastroje na tesselaci lepsi stinovani a buh vi co jeste.1800kc je adekvatni pro pc hru!
        • napsal "myt" takze je to typicky konzolovy hrac
        • :D
    • Ja myslim ze jsi zalozenim typicky pc hrac a mel bys hrat na pc. Budes to mit levnejsi a budes mit kopec grafickych efektu.
    • Kopcit D3, proc by to nekdo delal? *14*
    • Moc hezky chvalis pc. Jen mi prijde podivny, proc ses teda ps3 hrac *1*
      • Pochopil jsi to spatne.Nejsem pc hrac.Jsem vsechno hrac.Akorad mi prijde nefer,ze clovek ktery ma vice efektu ve hre ma platit logicky za hru vic nez min.Za vse se plati.za kazdicky efekt ve hre.Hra je kupa programu,ktery nekdo vymyslel...treba HAVOK.A za to ze to nekdo pouziva At na pc nebo ps3 se plati licence,a cim vic toho je,tim to je nakladnejsi.Nebo ne?Ps3 hrac jsem proto,protoze mam vice z ceho vybirat.Treba Crysis3 nebo Killzone shadow fall.Co myslis ze je lepsi?Tvurci killzone nehekaji ale prekonavaji se,A dokazou divy a to obdivuji,To sami naughty dog.Atd Proto playstation
  • Po velkym zklamani ze Zaklinače 2 budu hodne zvazovat, jesi zkusit trojku. Mozna po sleve.
  • Paul_cz
    Kvůli této hře budu kupovat novou R9 290, hned jak vyjde nějaká s dobrých chladičem. Bohužel žádná z těch prašivých konzolí to neutáhne v kvalitě kterou požaduji, bez kompromisů *4* .
    • jo jasne ty blahovy.A co se tyce programovani,tak jsem nekde cetl,ze z microsoftu zdrhla hlavni programatorka hallo4,pracovala na nakych spesl efektech pro tuto hru.a macrosoft si to nechal patentovat.Zdrhla protoze je pry hruza programovat na xbox one,tak presla k naughty dog a k sony.A pracuje s nimi na uncharted4.S ps4 je pry radost programovat.A co se tyce polaku,tak tem ,moc neverim,ti vzdy lezli microsoftu do zadku,epicem pocinaje a temahle holobratkama konce!Ja si tuto hru od nich nekoupim,za protest,ze pc verze nebude mit zadnou DRM ochranu,a neminim pc ckarum dotovat jejich verzi!!!!Ponevadz jedem pc bulik si koupi origo pc verzi a hura na torrent,to by tak hralo polaci mili!!!A 4k rozliseni na full hd monitoru?to jste pekni kouzelnici,to mi musite poradit,mam v kuchyni HD ready tv,jak nani mam udelat fullHD obraz.poradte pc sceno vznesena a vsevedouci. prosim
      • Ty jsi prej pěknej dick :D
      • Kde tebe vyhrabali.. :D
      • Jak jsi krutý *1*
  • Jack1947
    Jeje, to nezni moc dobre minimalne u hry takoveho formatu jako je The Witcher 3 , tak snad zustane jen u toho koketovani a k nicemu vetsimu nedojde. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit