Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj všem,
    potřebuji poradit. Mám komplet Zaklínače 3 na GOG. Instalováno jak postupně, tak a pak i vše najednou (důvod nechci vypisovat).Prroblém mám v tom že nemám aktulaizovaný interface. Mám stále ten starý is patchem 1.31. nechce se mi to celé znovu reinstalovat, vždyť to má nějakých 45 GB. Zakladní hru dám sice z DVD, ale oba datadisky + DLC + jazyková mutace to je dalších 20GB. Zkoušel jsem na gogu i verify/repair a nic. Nemáte někdo tušení?
  • Zaklínač 3 je podle me top hra. Dohral sem ji 2x a ted se chystám potřetí se všema datadiskama. Je to ale spise rpg pro hráče co si radi odpočinku u cutscene a pokochaji se krásnými sceneriemi. Ideální hráni po večerech s par pivi pri ruce
  • Nevíte někdo jestli je ještě v plánu nějaký příběhový dlc ?
    • Podle oficiálního vyjádření byla Blood&Vine posledním Geraltovým příběhem, který měl CD Projekt v plánu dělat. Jestli je to pravda, to už je jiná otázka, v dohledné době bych ale nic moc dalšího nečekal.
  • Nedávno jsem k PC pořídil PS4 do obýváku. Mám skoro otočené Last of Us, dohrál jsem na tom Dragon Age Inquisition a dnes mi přijde tenhle GOTY Zaklínač, kterého jsem ještě nehrál ani na PC. Těším se. *5* *5*
  • Ahoj.:-) Ja Zaklinace 3 strasne rad hral,ale po 50 hodinach se mi pos..l comp,musel jsem ho dat zformatovat,a kdyz jsem se chtel po nejaky dobe do hry vratit,tak jsem zjistil,ze mam vsechno smazany..:-( (Na GoG neni zadny cloud??) Od ty doby jsem se hry nedotknul,mam strach ze budu zase zklamanej,kdyby se comp zase zblaznil..:-( Jsem spise casual hrac,a hraju az po navratu z prace,takze mi hra vydrzi na veky.:-) Mam si koupit steam verzi,aby se mi nic nesmazlo?
    • Proč si nenahráváš uložené pozice sám nějak na cloud? Já to dělám pravidelně u všech her - na vlastní cloud a ještě si dělám zálohu. Stojí to za to.
      • Ahoj.:-) Dekuju za rady a pripadne doporuceni,ale GoG Galaxy skutecne cloud nema..(Podle prispevku na oficialnim foru). Vyzkousim jak se mi zadari s tim vlastnim cloudem.Priznam se,ze jsem to jeste nedelal.:-)
    • Kámo já myslím že na gogu existuje cloud ale jen pokud si ho zapneš a pokud hru hraješ přes gog galaxy, pokud hru hraješ jen tak bez galaxy, což jde tak samozřejmě neexistuje způsob jak se dostat k tomu cloudu kterej si musíš zapnout
  • Mě ke světu zaklínače přivedla jednička, kterou mám do dnešního dne zahranou snad 100x. Ta mě donutila pořídit si knihy, shlédnout seriál, koupit dvojku a před časem i trojku. Osobně se mi libí a mám rád vše z toho světa, až na právě třetí díl. Dohrál jsem tedy jen základní hru i s otazníky za 169 hodin, ale podruhé jsem se k tomu nikdy nedokopal. Nevím přesně co mi vadí nejvíce, ale určitě jedna z věcí je open world mapa. Zaklínač byl vždy silně příběhová hra a jako taková by měla vést hlavně příběhem. S tím souvisí i takové umělé zaplnění mapy ''otazníky'', aby nepůsobila prázdně. Zvlášť na Skellige působí množství otazníků v moři celkem přehnaně, navíc jsou všechny stejné. Další problém mám s odklonem série jak od knižní předlohy tak od slovanské mytologie. Je pravdou s tím začala už dvojka. Zaklínači si od politiky, králů apod. drží odstup tzv. jsou neutrální. Ale zatímco ve dvojce byl Geralt donucen zaplést se do politiky okolnostmi ve trojce se do ní vrhá sám a po hlavě. Stylizace světa je pak spíše germánská než slovanská. Celkově mi trojka více připomíná sérii Elder scrolls svou epičností (syndromem velkého hrdiny), než knižní předlohu ve které mají zaklínači horší postavení než žebráci, Bohužel trojka ve mě po jednom zahraní nevzbudila pocit, že bych nějaké rozhodnutí chtěl udělat jinak, něco změnit, prostě rozehrát ji znovu.
    • Racochejle, tomu říkám kvalitní názor! Mám jen pár poznámek:
      - odehrál jsi ve trojce 169 hodin, takže se ti v podstatě líbila. Jinak, jak to vysvětlit?
      - možná tě znechutily ty otazníky, není smysl, je všechny odkrýt, nikdo tě k tomu nenutí, je to jako chtít projít všechny dungeony ve Skyrimu, nesmysl (i když obdivuji tvoji vytrvalost)
      - politika: ano, ale vezmi si, že sága je v posledních dílech stejnou měrou o politice jako o zaklínačích a spol., čili ono to tam to politické téma patří a je logické, že ve hře, kde hraješ za Geralta, museli do toho tématu Geralta nějak zaplést, aby ho mohli ve hře mít
      - germánské: arci, na Skellige je to dost germánské, ale Velen mi přišel slovanský až až. Novigrad je něco jako hanzovní město a je třeba pamatovat, že Zaklínač je fantasy parafráze středoevropských dějin a tam prostě ten germánský nádech patří.

      Zaklínač forever!
      • Ano hra má smysl a určitě stojí za to si ji zahrát alespoň jednou, třeba už jen pro dokončení story z předchozích dílů. Jen jak jsem říkal, předchozí díly si velice rád zahraji znovu, u trojky mi nějaká motivace chybí.

        Souhlasím otazníky není nutné dělat všechny. Na druhou stranu mi to přineslo hodně velké bohatství, které jsem ale neměl za co utratit (v tomto ohledu už možná došlo ke změně neznám aktuální stav množství itemů ve hře).

        Nemyslel jsem aby tam téma politiky nebylo vůbec, ale osobně mi přijde angažovanost Geralta prostě až příliš velká.

        Konkrétně k Velenu mám jednu zásadní výhradu, chybí tam město Gors Velen a Thanedd plus je celkově mapa přizpůsobena potřebám hry. Dobrá možná to beru až příliš vážně.

        A ano Zaklínač je taky můj oblíbený svět, hlavně vykreslení elfů jako zničeného národa je mi sympatičtější než nesmrtelní, nejmoudřejší a nejsličnější ze všech bytostí :D.
        • Na ty hre (a plati vcetne datacu) je nejvetsi tragedie to, ze vsechny ty itemy ktery najdes, vsechny ty opravdu paradne vypadajici zbrane a zbroje ... sou ti naprosto nanic. A tady vidim proste tisice clovekohodin prace hozeny doslova z okna.

          Protoze jakmile ziskas zaklinaccskej set (coz pokud po nem pudes bude velmi brzo) neexistuje zadnej duvod, abys nosil cokoli jinyho.

          Osobne bych daleko vic uvital to, kdybys tu "svoji" zbroj moh daleko vic vylepsovat/predelavat/upravovat - a k tomu potreboval material ... protoze at uz chces nebo nechces, tak se z tvyho zaklinace v prubehu hry stane spis vetesnik nez cokoli jinyho - invetar (nehorazne pomalej) a truhla(jeste pomalejsi) plny kramu, ktery ti sou naprosto nanic. Tvurci pak bonusove nezvladaj ani takovou trivialitu, jako oddelit Qstovy itemy ...

          BTW: Jinak kdyz nic jinyho, tak se s poslednim datacem konecne rozhlidnes po krajine, a musi se nechat, ze to je provedeny celkem solidne, byt by to slo jeste lehce vysperkovet trebas nejakym tim dalekohledem, kde bys na dalku videl i ty NPC.
    • solomon.short
      na zakladnim pribehu me stvala "utahanost" hlavni dejove linie. To se ovsem drasticky zlepsilo v obou dvou datadiscich
  • U hry uplatňuji vždy late access, tedy nákup aspoň rok po vydání, kdy už je hotová, opravená a bez emocí zhodnocená.
    Je tohle už ten případ? Rozšíření jsou všechna, nebo ještě něco plánují?
    Díky za radu.
    • solomon.short
      uz zadne dalsi rozsireni ani free DLC nebude, maximalne minipatch, kdyby se v 1.30 objevila nejaka chybka
    • Ještě maj být dvě tak bych si počkal.
    • vsechna
  • Je tady nějak moc pozitivních ohlasů, musí se to trochu vyvážit ;) dal jsem tomu šanci dvakrát! 2 x to letělo za chvíli z hdd. 100 lidí, 100 chutí. RPG jsou přitom můj nejoblíbenější herní žánr. Vadilo mi tam bohužel úplně všechno: hlavní hrdina, prostředí, hudba, výprava, kostýmy....tak každýho baví něco jinýho. Označit to ale jako "game of century" je .....radši se vyhnu dalšímu komentování. Negativní ohlasy se bez pardonu okamžitě mažou *5*
    • Kámo mám to úplně stejně, já to zkoušel dokonce třikrát! Třikrát jsem to dohrál, ale prostě ne, nechytlo mě to, ani po těch 250 hodinách co jsem v tom strávil. Jak říkáš, prostě ta hra nebaví hrát, doteď lituju těch stažených dat z torrentu. Tahle hra se prostě nevyplatila stahovat. *9*
      • A teď mi vysvětlete ty mínuska. To byl ten vtip tak špatný a nebo ho nikdo nepochopil? *1*
        • musíš na konec napsat bazinga :D
      • PŘÉÉSNĚĚ!! taháš to přes torrent 4 hodiny a pak tohle?????? jak si to vůbec může CD Projekt dovolit vydat?????!!!!!! to je normální podraz na normálního, slušnýho piráta doprčic! :( CRY, SAD, EMO FACE.........sakrasmus a irenie
    • solomon.short
      pokud to napises slusne a konkretne napises v cem ti to nesedlo, nevidim duvod proc by se to melo mazat... sto lidi, sto chuti, je jasne ze to nesedne kazdemu
    • jako sorry, ale to ses mohl podívat na trailer a vidět postavy, hudbu, hlavního hrdinu, kostýmy a mít celkem obrázek o hře...ale máš pravdu, sto lidí, sto chutí. A chápu, že neni nic, co by se líbilo každému. Ale tvůj příspěvek trochu vyvolává v člověku dojem, že si o hru buďto zakopl, a nebo že nejsi zrovna racionálně uvažující člověk...
  • XorxoxTalarius
    Super, jak prijde vyplata tak okamzite na GOGu kupuju. A konecne si muzu zahrat jednicku a dvojku.
  • Ty dataáče dostanu i jako majitel pouhého základu?
    • kdyz si je koupis, tak samozrejme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit