Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stáhnu a mám to zadarmo, tak jaká sleva? *7*
  • upřímně Witcher s každým dílem zraje jako víno. Ubisoft s hrdostí nad svým open-wordem v Assinech a dalších klonech si nad Zaklinacskym světem asi rve vlasy, protože ten jejich x let vyvíjený projekt(kterej stačil po těch letech notně vyčpět) strčí hravě do kapsy. Asi mám rád dobrý příběhy a atmosféru, protože poslední hra,co mě chytla tak jako Witcher, byla série Mass Effect (kromě trojky, tu jsem hrál jen do cca do dvou třetin). Skyrim: pár vedlejších questů bylo lepších než hlavní příběh a ty herni mechanismy mě fakt štvaly. Přestalo mě to bavit po 20 hodinách cca. Dragon Age: souboják by hrozná nuda.Pauznu, rozdám povely na chvilku to pustim a tak furt dokola...úvod příběhu super,ale jak se začne mluvit o vyvolených a záchraně světa, tak na mě jde spaní. Fallout 3: recyklace příběhu předchozích dílu s hratelností a enginem Oblivionu. Och jak inovativní! Dohrál jsem a byl jsem zvedavej na těch slibovanych 500 konců. Co jsem se bavil s lidma co hráli různými styly a prý max dosáhli toho, že se v epilogu změnila jedna věta. Jinak to dohrát prostě nešlo. Tomu říkám klamavá reklama!
    • spíš stárne jako baba, z mladé svěží kočky se stává zralá babice, vypadávají jí zuby. W1>W2>W3
  • "Jde prostě o velmi výrazné slevy, takže nabídka se momentálně v poměru cena/ výkon vystřelila do nebeských výšin a máte tak možnost si doplnit hry, které vám ještě ze zaklínačské série chybí."

    Anebo počkat do Vánoc, kdy bude ještě mnohem levnější *5*
    Pokud má člověk zásobu her, W3 mu neuteče, netřeba se plašit.
  • já to mám trochu podobně jako miky dole. Knižní ságu jsem poprvé četl asi 15 let dozadu a od té doby několikrát. Jedničku jsem dohrál nepočítaně, dvojku taky ale už to nebylo ono a do trojky jsem se musel pořád nutit, taky mě to z nějakého důvodu nebavilo. Při jedničce jsem si říkal, že by bylo skvělé, kdyby to bylo větší, mohl bych jezdit po vesničkách na koni a dělat zakázky, teď to tady mám a mě to vůbec nebaví, jestli to zabily ty repetativní questy a trošku sterilní prostředí? Nepovím, netuším, kde je chyba.
    • podle mě to může být i sapkowskím, já nevím jestli je to jen mnou ale ty jeho poslední knížky už nemají skoro žádnou šťávu. ani ten poslední zaklínač "bouřková sezona" se nedal s původními povídkami (o sáze ani nemluvím) témeř rovnat, málo vtípků. málo děje. příde mi jako by už dost literárně vyčpěl, a jestli se postaral o děj i v téhle hře (nevím to ale příde mi to dost pravděpodobné) tak se určitá nuda mohla přenést i do hry
      • Pethulla
        Sapkáč myslím, povolil pouze to, že Zaklínače můžou převést do herní podoby. To je všecko. A pokud by teda měl potřebu napsat pokračování Zaklínače, mám pocit, že tvrdil něco v tom smyslu, že na to, co se odehraje ve hrách, nebude brán zřetel.
  • přečetl jsem všechny knížky o zaklínači, jedničku jsem dohrál min 10x, dvojiku jsem dohrál se sebezapřením jen jednou a trojiku taky rozehrál, teď jsem asi na 15 levelu v novigradu a i když musím říct že trojika je o dost lepší než dvojika, z nějakýho důvodu mě ta trojka vůbec nebaví už jsem na ni nesáhl přes dva měsíce a vlastně ani nevím proč
    • protože ta hra není nic moc. Ti co výskají, jak je to "nejlepší RPG všech dob" jsou nejspíš pod vlivem autosugesce, nebo toho ještě moc neodehráli, takže jim chybí srovnání. Ty údajně "strašně promakané vedlejší questy" jedou pořád dokola podle scénáře - přečti oznámení, pokecej s borcem, vydej se ohledat místo, pak sleduj šmouhy pomoucí zaklínačských smyslů, zabij příšeru, vrať se k borcovi. Když toto člověk absolvuje po sedumdesáté, tak už to fakt není zábavné. Grafika zaklínače je taky nic moc, není špatná, ale je málo variabilní. Pro mně osobně Skellige vypadalo velice podobně jako Velen, stejná vegetace, stejné efekty počasí, stejné vesnice. Je to hrozně přehypovaná hra. Pokud se snažím o objektivitu, tj. nepřehlížím ani silné stránky hry, tak dávám 85/100

      Z tohoto seznamu
      http://www.rpgcodex.net/content.php?id=9453
      jsem odehrál většinu her a většina z nich byla lepší než Witcher 3
    • To protože v téhle fázi už příběh přestává táhnout. Žádné rozhodnutí s podstatným vlivem na okolí, pak protože vedlejší úkoly jedou podle stejné šablony (jdi na místo, sleduj stopy, pak pach, pak zabij obludu, vyzvedni odměnu), tak jejich atraktivita vyšumí, předměty, soubojový systém pořád na jedno brdo.. Skelige to po Novigradu zabije úplně, tak máš ještě pár hodin k dobru.
  • Tak, mně to přijde logické. Lidi, kteří se na Zaklínače těšili a je to pro ně důležitá až nejdůležitější hra současnosti (např. já), koupili přeobjednávkou (jako já) nebo hned při vydání. Část lidí koupila po vydání pod vlivem hypu. Zaklínač "kraloval" AAA+ titulům přes léto, ale teď začal podzim, školní rok a vyšel Metal Gear a blíží se obvyklý podzimní shitstorm of UBI a EA (Ass Cred atd.), čili pozornost herního světa se obrací jinam. Takže podle mě je logické, že udělají slevy a pokusí se ke hře přitáhnout lidi, kteří o Zaklínače nijak zásadní zájem nemají a za plnou cenu by ho nekoupili.

    Řeči o tom, že se vyplatí počkat - jak komu. Já jsem počítal dny do vydání poslední zhruba rok, takže čekat další tři měsíce nepřicházelo v úvahu. Myslím, že je to normální průběh. Netvrdím, že si každý musí kupovat hry za plnou (taky čekám na slevy u her, co mě moc nezajímají), ale kdo nepochopí, že někdo si chce koupit hru v den vydání a stojí mu to za plnou cenu, má sám málo peněz.
  • Hnisavec
    Na PC sa to moc nepredáva tento masterpiece tak to už muselo ísť do radikálnej zľavy....zase to musia zachraňovať konzolisti v tomto prípade dokonca PS4kári, kde séria nemá žiadnu tradíciu...smutné
    • Kinet1c
      Hlupak, Debyl alebo Idyot ? Mas tri moznosti, a jednu sancu ziskat tento titul. Jeden z nich si urcite ty, tak nevahaj a hadaj. Vela stastia.
    • na pc je normální že se hra podává postupně .. ale i několik let po vydání ... u konzolí to bejvá hrc prc takže ty čísla o prodeji které máme teď nejsou v nejmenším konečná ,,,
    • 0011
      V tomto prípade? Já teda nevím, ale naposled když jsem kupoval Witcher 3 tak GoG nefungoval na konzolích. Navíc prodeje jsou stejné na všech platformách, což je dobrá zpráva, ale věřím že po těhle slevách bude na PC o trochu větší(a díky slevám si to koupí i lidi co by o koupi ani neuvažovali, nebo to mají jenom do knihovničky jako další titul do sbírky), netuším co tady hejtuješ PC má slevy, konzole bazarovky, tak o co jde? Navíc i když je to zlevněné tak jdou peníze vývojářům, což z bazaru jaksi nejdou, ale aspoň máš origo hru
      • Vsak on len troli, vzdy ked mu niekto spomenie bazarovy predaj tak cusi jak vos pod chrastou.
  • hele, proč vlastně Geralt nepoužil Axii znamení na Krvavého barona, a místo toho ztrácel spoustu času pohřbívaním nějakého nechutného potratu?
    • Veskoslav
      Protože kdyby jsi četl občas to, co se píše či říká, tak Axii nelze uplatnit vždy obzvlášť u osob se silnější vůlí. To není žádný Jedi.
      • Baron měl vůli výrazně oslabenou alkoholem
      • Aj Jedi môže ovládať myseľ len u mentálne slabších jedincov :)
    • Protoze je to hlup!
  • uff, jsem rád, že už jsem to dohrál. Koncem už to bylo trápení, nebavilo mě to, ale nechtěl jsem to vzdát, takže jsem se do hraní nutil.
    • napiš nám to prosimtě ještě k dalším deseti článkům, zmiňujícím zaklínače, možná to někdo přehlédl... ;)
      • tak jo, když tak pěkně prosíš :-)
  • Dokud

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit