Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na Tyranosaura, alebo "dlhu" rybicku zo skaly do vody (3 level) z TB 1 sa neda zabudnut :) ach.. pekne spomienky
  • kennyB
    Pro mě byla nelepší TR2 a Chronicles. A dost mě pobavilo to sluhovo občasné prdnutí *1*
  • Já začínal u trojky a ještě teď si pamatuju jak sem byl připosranej z toho komorníka. :D
    • DangerousDave
      neviem prečo ale tiež som bol ako decko z TR2-3 hrozne pos*any :)
      • Já jsem se bál jen těch démonů v jedničce, prošel jsem celou hru až k Natla Mines a dál jsem nemohl pokračovat. U dvojky a dál jsem se nebál (taky jsem samozřejmě byl už starší), ale se dvojkou jsem měl takový podivný problém - dokázal jsem ji hrát jen po kouscích, protože jsem byl po krátkém hraní dost unavený a občas mě bolela i hlava... nešlo o motion sickness, to nemívám u žádné hry a ostatní staré TR byly technicky skoro stejné jako dvojka. Podle mě za to může to napasování měst a moderních prostředí do toho kostkovaného enginu - ty levely se tváří jako reálná místa, přitom jsou ale úplně surrealisticky nesmyslné *4* V kombinaci s ranou 3D grafikou s malým počtem barev mi to asi úplně pomátlo mozek... Náznaky něčeho podobného jsem cítil i ve trojce, ale jen v některých "moderních" levelech a nebylo to tak silné.
      • ucho
        tak tak, mrchy žraloci byli nejhorší, člověk pořádně nevěděl, odkud připlave, vzhledem k ovládání kamery... :)
  • Tvl on je sníh!:O
  • Makres
    Já jsem s Larou vyrůstal xD , takže jsem s ní strávil dost času a do teď si ještě vzpomenu na pár momentů. Nejlepší díly je podle mě jsou Dvojka, Trojka, Pětka( jedničku jsem neměl čest dohrát a čtverky jsem měl tolik verzí a zkoušel jsem to na tolika kompech a pokáždé se mi to kouslo v 1. levelu *4* ) a ty poslední 2( Legend, Underworld a něco mezi tím) jsou už jiné hry, ale taky se dají, grafika je u nich nejlepším plusem. Každopádně Tomb Raider je jedna z nejlepších her svého žánru, to mi nikdo nevezme.
  • Najradšej mám prvých 5 dielov. 1 - super, 2 - moc akčné ale parádne prostredie (maria doria, tibet, benátky (prvy krat mesto!), 3 - asi vrchol série, nádherné scenérie, vyvážená akčnost a vela hádanok, 4 ma už tak nebavila ale stále bola super, aj ked som ju dodnes neprešiel :D. 5- beriem ju ako datadisk k prvym 5 častiam, inak je to slabota.
  • conflig
    Já se musím přiznat, že první seznámení se sérií bylo až s Anniversary a to se mi hrozně líbilo *4*
  • oktavius66
    Já už si taky nevzpomínám který to byl díl. Myslím že to byla trojka jak jste byly v té džungly a vy jste zabíjeli ty opice... Tam se mi to strašně moc líbilo. Vlastní originálku TOMB RAIDER Ulitmate edition, kde najdete uplně všechny díly které jsou optimalizované na ty dnešní PCčka. Takže pokud máte zájem si tyhle díly zahrát, doporučuji koupit *3*.
  • Zajímavostí ohledně série Tomb Raider je též fakt, že původně Lara neměla mít nekonečno nábojů do svých základních pistolí, ale měla je sbírat podobně jako munici do ostatních zbraní (pochopitelně tento typ zásobníků byl položený na každém druhém rohu). Nicméně po testech tuto myšlenku v CORE zavrhli a základní zbraně jsou nelimitované.

    První díl měl pro mne nezapomenutelný soundtrack, druhý díl byl podle mne dobře vyvážený ohledně poměru akce/hádanky, třetí byl pro mne zklamání a čtvrtý díl byl až na pár much a jednotvárné prostředí asi nejlepší.

    Z "nové" série mne už pořádně nezaujala žádná hra. Legend mne minul, Anniversary byl oproti prvnímu dílu dost zjednodušený (ano je to paradox, ale i když hra obsahuje více mechanik oproti PSX dílu, tak jsem ale ani nejdou nemusel pořádně zapojit hlavu) a Underworld je asi jediný, který podle mne stojí za zahrání.

    Úplně nový počin po prvotním nadšení vnímám velmi skepticky. Zpočátku byly sliby vývojářů hezké, nicméně několikeré prezentace ani zdaleka nepředstavily to, co tvrdily první zvěsti ze strany Crystal Dynamics.
    • Suhlasim, no i tak lepsie ako keby po AoD nevysiel ziaden novy diel. Atmosfera prvych piatych dielov je neuveritelna, dufam ze novy TR bude mat aspon z polovice taku atmosku, i ked podla videii sudiac to tak velmi nevypada. Co by som dal za taky level editor pre poslednych TR (Anni, Underwold)
  • Pre mna je jednoznacnym top stvorka. Dovod? Egypt, hrobky a kobky, pasce, chrobaci, skvele hadanky, paradna grafika a level dizajn.. a hlavne, minimum bitiek, ktore mi do konceptu hry vobec nepasovali. Napr. pre mna je suverenne najhorsim dielom dvojka a to prave preto, ze tam bolo strasne vela prestreliek na ukor tych tradicnych adventure sekvencii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit