Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Brown vytvořil dokonalé drama, které ale klade obrovský důraz na historii a naprosto přesvědčivě roubuje fikci na nepopiratelné historické fakty." Lži od počátku a BBC involved, really? Tam kde je BBC je jistota, že křesťanství bude očerňováno. To je jak s Turínským plátnem, to byla taky ulhaná senzace v čele s BBC. A i když se postupně ukazovalo, že vše co "vědci" prezentovali není pravda, dodnes si velké množství lidí myslí, že to je podvod. To samé Šifra mastera Leo - ničím nepodložené zvratky, ačkoli film se mi líbil. Kingdom of Heaven - alternativní historie asi z jiného vesmíru plného zlých templářů a křesťánú ohánějících se spíše koránem než Novým Zákonem, film se jinak opět líbil. Pak tu máme Malleus maleficarum, trochu jiný šálek kávy, ale opět prezentováno jak kánon Římskokatolické církve, ačkoli autor toho braku byl sám inkvizicí odsouzen a kniha se dostala na seznam Index Librorum Prohibitorum - tedy zakázaných knih !

    PS: Jinak doporučuju např. TTC - Era of the Crusades tam se dozvíte hodnotná fakta o templářích a křížových výpravách.

    Podkopávat u mladých potenciální přijmutí Krista i tady na herním webu. Styďte se Games.
  • Velice pěkně napsaný článek, díky za něj !
  • Co to kua je zac nevim. Musim jak de*il kliknout na clanek a proscrollovat se az uplne dolu. AT ZIJE NOVY DESIGN GAMES ! *11* Opravdu by to bylo nesmirne obtizne navratit tagy platforem a zanru zpatky na hlavni stranu k jednotlivym clankum, kdyz to tak puvodne byvalo. Mohu se jen domnivat, proc jste to zrusili. Mozna uz jste zapomneli jak na to a nebo jen chcete mit vic kliknuti na jednotlivych clancich.
  • Broken Sword byla jedna z prvních her co jsem kdy měl z Levelu spolu s Jagged Aliance 2 a M&M VII a pro mě to je jasná videoherní klasika kterou bych si zahrál kdykoliv .
  • dnes vysel standalone STALKER LOST ALPHA, stahovat mozno napr ModDB, je officialni torrent a ruzny mirrors. Online to ocekavalo a komentovalo asi 50k lidi, dalsich xx tisic to jen sledovalo jako já. Událost roku, stejne jako kdyz vysla black messa atd.
  • Dutroux, slobodomurárstvo, pedofília, B'nai B'rith,
    www.youtube.com/watch?v=pdBkYLF75xA
    atď, ale kde sú Židia, šlachta tam sa knižky nepíšu ...
    http://www.youtube.com/watch?v=Rc4cm7eTLWQ
    • "Mohlo by to ohroziť monarchiu,"
      Diana si tiež robila poznámky o iných záletoch a sexuálnych zvykoch ďalších členov kráľovstva, ale aj homosexuálnych orgiách v Buckinghamskom paláci.
      http://www.topky.sk/cl/11/1364103/Pikantny-dennik-princeznej-Diany--Charlesove-nevery-a-zvrhle-orgie-v-palaci-
  • KIMCID
    zlomený meč bych rád sčítnul
  • Broken Sword = nejlepší adventura ever.
    • Tak to ne....Gabriel Knight. Ale jinak BS jsem si taky užil...
      • To sou oboji takovy cajicky. Nejlepsi adventura je navzdy Zac MacKraken. :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit