Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lol fanbojs breci ze nekdo rekl pravdu o jejich oblibene hre. *15*
  • Jo kolikrat clovek zasne co potka za hrace. Cele je to o cteni o minimapy a trochu taktiky. Jeden priklad. Mapa Posvatne udoli, prevazne osmickove tanky, standartni bitva, stav tanku 6 ku 6. Souper na jedne strane mapy precisli 5 ku 3 nase tanky. My ve trech na druhe strane nad tim mostem. Spocitam si, ze jsme ve vyhode 3 ku 1 a tudiz vyrazim capovat. Spamuji at se co pohnou na cap semnou, nebo vyslisi volani o pomoc na druhe strane. Jedno velke nic. Nadale camp. Byl jsem dost nastrileny a vedel jsem, ze tam bude nekde Ferda schovany a Ja ve dvojkovem Panteru. Povedl jse mi detract a tri rany mu jeste udelil pri tanci kolem neho, pak prisla jeho odpoved za petikilo a muj konec. Mezitim souper prorazil druhou stranu a zacal capovat a ty dva bukanyri se vydali do akce, jeden na Ferdu a druhy na reset proti trem tankum soupere. Samozrejme prohra!!!!! Koukam na jejich statistiky win 45% druhy 44%, necelych 2000 bitev a prumer expu na bitvu lehce nad 200 oba. Tuhlu hru nezabiji patche, ale hraci samotny.
    • Ona sama mapa "Posvátné údolí" je jeden velkej omyl....
    • Ano s poslední větou se nedá než souhlasit. Smutné je, že WG se nemá k aktivnímu přístupu ke zdokonalování hráčů. Jeden, navíc kontroverzní tutoriá,l to nezachrání. Navrhoval jsem v http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/269792-wot-verze-10/ mimo jiné změnu přístupu k "notorickým začátečníkům" , ale příliš to neocenili ani moderátoři na fóru. Přitom jestli hra vydrží nebo skončí určuje právě komunita. Nové tanky jsou sice hezké, map a modů by bylo potřeba víc, ale hlavní jsou hráči a jejich spokojenost, jejich nutkání znovu zapnout oblíbenou hru a případně si i za něco připlatit.
      • Proc to nenavrhnes GAIJINU? Do jejich pozemnich bitev. Vzdyt oni naslouchaji komunite a delaji co hraci chteji. Vsichni co tady nadavaji na nehratelne WOT by byli spokojeni, byl by to hrob WG.
        Nebo spis Gaijinu?
      • Tilwaen
        To, že se WG nemá k aktivnímu přístupu ke zdokonalování hráčů, si nemyslím. Když jsem ještě WoT tak před půl rokem hrávala, každou chvíli zvali do výcvikových klanů a bitev, jak přes fórum, tak přes FB. Ačkoliv už to nesleduji, tak si troufám tvrdit, že se to pravděpodobně nezměnilo. Samozřejmě byla omezená kapacita a člověk se musel dopředu přihlásit, ale to se ti hráči museli chtít zlepšit sami, nabídka byla.
      • Souhlasim! Pak to vede k tomu, ze jedni jsou nasrany, že se můžou pretrhnout a stejně ne vyhrají a ti druzi, ze jim to nejde.
  • WoT sice mají mnoho nedostatků hlavně v oblasti nesplněných slibů (např. historické bitvy, garážový chat a mnoho dalšího), ale nejhorší jsou líní hráči, kteří si nejsou schopní najít nějaký návod nebo instruktážní videa. Proto to randomu vypadá všelijak a teamplay si člověk většinou užije jen v četě nebo rotě.
  • SWEET! I just got a free Minecraft card code at http://minecraftcode.me/
  • to jak tu píšete (veskoslav) že nad t6-7 je ot nehratelné je blbost, poslední dobou jezdím t8-9 (grind na wz121 a t57) a naprosto v pohodě, pokud to tým úplně nepohnojí tak není problém mít 2-5k dmg za bitvu (a to jezdím medka a rozhodně nekempím)
    to že jede po planině 8-9 tanků vedle sebe je samozřejmě blbost která je po zásluze potrestána, musí se používat šutry, křoví, baráky, vraky méně šťastných takytankistů a pohybovat se spíš přískokama než tam bezhlavě vlítnout ... za to že to hrajete blbě (vás to možná baví ale ta hra se takle prostě nehraje) ta hra fakt nemůže
    ne, není dokonalá, ale je ot pořád super zábava (po 8.6 už ne pro arty pravda)

    taky se mi hrozně líbí že když tu někdo napíše cokoliv pozotivního na WoT dostane mínusek že vypadá jak jahoda a když pochválí WT (kde o tom jak se budou jejich tanky hrát víte úplné prd) tak zezelená jak vodník Česílko ... fakt veselé :)
    • Nevím co jde hrát blbě na takové super arkádě. To je prostě hra pro masy, kde většinu lidí nezajímá nic než levé tlačitko myši a WASD. Tanky bude vždycky hrát více lidí protože to je podstatně jednodušší než ovládnout letoun. A stejně tanky jsou potrava pro letectvo *1*
    • Přesně tohle je na Mass effectu fajn. To přebíhání mezi úkryty.
    • Veskoslav
      Já jsem nikde nenapsal, že je to nehratelná blbost, jenom že je to nehratelné. A bez investování se to už nedá prakticky hrát. O blbosti jsem nikde nepsat.
      • ne to nepsal, to sem psal já že je to blbost :) (to že od t6-7 výš je to nehratelné, já si myslím opak a zábavné je podle mě hraní na t7-9, tam mi ty tanky přijdou nejvíc vybalancované, (nebo pak vybíjení tuleních mláďat na lowtierech :) Dobrej hráč je na t7-9 schopen pokud je toptier bitvu minimálně výrazně ovlivnit - má dost HP aby přežil dost dlouho na to aby udělal dost dmg na ot aby to dokázalo vychýlit jazýček na zelenou stranu. Na nižších tierech je díky houfnicím (i po nerfu) a ruským dělům občas problém přežít 2 rány... a ty je ti schopná dát i totální lama když kempí ve křoví dost dlouho
    • Z toho si nic nedelej. WT hraje hodne malo hracu, proto skemraji o hrace a na real nastaveni to hraje nejake mizive promile, tak to alespon tady minuskuji *1*
      Tanky bude hrat vzdycky mnohem vic hracu jako letadla at se budou delaj jakykoliv kampane pro hrace letadel.
      Sni o super realnych tancich, ktere nikdy nedostanou protoze by to byl R.I.P. hrob Gaijinu. Hralo by to opet mizive promile hracu. Potrebuji masy lidi a ti hraji arcady. WASD+ palba
      • Veskoslav
        WT hraje málo hráčů? No já nevím, ale která hra ma pomalu na každé druhé straně reklamní banner, cpe reklamy na youtube atd. WoP a WoT.....A na real to hraje nejvíce hráčů, já nevím, že se vždycky najde někdo, kdo mele nesmysly....
        • Aha... Takze vsechny ty reklamy, ktere jsou podle tebe asi zdarma, jsou vlastne dukazem, ze WoT ma malo hracu (a teda nevydelava).
          Vidim, ze logika neni tvoje silna stranka. To se pak nedivim, ze nevydelavas ani na tieru 6.
          BTW, chces si pokecat taky o tom, co jsem psal ja, nebo jsem hazel perly svinim a spokojis se s minuskem bez argumentu jako ostatni *7*
          • Veskoslav
            Ne vyjádřím se k tomu, ale až večer. Musím do práce a nechci odfláknou odpověd, protože ta tvoje je fakt dobrá a snad si pokecáme o tom:) A já někde tvrdím, že WoT má málo hráčů? Nemá a nikdy nemělo a nejspíš ani mít nebude po otevření trhu pro Xbox, nevím, kde jsi to z mých příspěvků vzal, že WoT považuji za hru s malým počtem hráčům. Co mi vadí je masivní reklama, která mě už docela otravuje (ani addblock a podobně mi u youtube jejich reklamy nezablokuje a to je pomalu každý 3. reklama jejich). Takže odpověď pak čekej večer:) Snad to nějak sesmolím, aby to dávalo hlavu patu:)
            • Trdlo, já už nehraju WoT hoodně dlouho, mazalej jsem od tý doby historii i cookies, nicméně tohle se na to neváže, reklamy na WoT jsem viděl i u lidí (třeba i na univerzitním PC), který si WoT nikdy nestáhli... prostě to je vlezlá reklama pro všechny...
            • trdlo, reklama na netu se ti vklada podle cookies
              Asi stale hrajes WOT nebo jses na jejich strankach ackoliv rikas, ze ne. Proto se ti porad ukazuje jejich reklama. Protoze na netu to tak funguje.
            • Tak teda diky. Vecer se stavim.
              Jinak je fakt, ze ty reklamy uz lezou na nervy i mne. A kdyz jsem videl reklamu v televizi, tak jsem myslel, ze se mi to snad zda...
              Preju uspesny den...
    • Asi tak hele, plně souhlasim.
  • InvisiblE182
    Já začal nedávno znova hrát a spravili skoro vše, co mi dřív vadilo. Bohužel lidská demence je neomezená, takže skoro není bitva, kdy nereportuju za urážky, ale jinak to jde. Samozřejmě tanky pořád nemají skoro žádnej armor a s realitou ta hra nemá nic společnýho. Rozhodně se těším na to co dají do warthunder
    • Warthunde neni od wargamingu
  • Veskoslav
    No zrovna WoT to každým patchem pohnojí více a více. Od VI (VII) skupiny je to prakticky nehratelné pouze na této úrovni pakliže neumíte vystřílet alespoň 5-6 nepřátelských tanků a přežít bitvu. Navíc mi přijde, že většina bitev probíhá tak, že všichni zalezou a čekají, jestli někdo najde odvahu a vyjede první. Mnohdy jsem na úrovni VI či VII zažil, že za 5 minut nebyl zničený žádný tank, protože se bálí, že by jim někdo poškrábal lak na jejich miláčkovi. Celá ta hra ztratila na dynamice a zábavnosti. Přidáváním neexistujících tanků, které byly pomalu jenom na papíře a nikdy nevyjeli z továrny jenom zasazuje ránu z milosti. WoP ani nezmiňovat, arkádovou srandu s heslem: " Heal my plane!"
    • Promin, ale tohle jsou fakt straslive kecy. Pojdme si to postupne rozebrat... Abys nahodou nemel pocit, ze kecam, jako mam ja pocit z tebe, tak zacnu tim, ze ukazu nejake exaktni data:
      http://www.noobmeter.com/player/eu/MakakCZE
      Pokud o te hre neco vis, tak ti musi byt jasne, ze bych v zadne pripade nemohl mit s temahle statistikama jenom 424 zkusenosti za bitvu, pokud bych mel premiovy ucet. Ten totiz nemam a nikdy jsem nemel, pokud nahodou nebyl k dispozici bonusovy kod na 1 den premium. Stejne tak ti musi byt jasne, ze za danych okolnosti bych nemohl pouzivat premiovou munici, protoze bych to neutahl, ze jo? Zacinal jsem v dobe, kdy byla jenom za zlataky a naucil jsem se to holt hrat bez ni. Jinak, to neustale vyplakavani nad premiovou munici (to se netyka tebe) mi uz fakt leze na nervy. Ja mam za sebou pres 8000 bitev a momenty, kdy jsem si byl jistej, ze jsem to dostal premiovou munici bych spocital na prstech ruk. Vetsinou se jedna o zasah weakspotu. To pak trefim Tigrem do velitelske kupole T29 a uz mi blbecek pise, ze jsem "gold noob", protoze jsem ho probil zepredu a pak jde nekam na forum vyplakavat, jak se premiova munice prilis pouziva... To mne fakt bavi... A ani ta premiova munice neni vsemocna. Kdyz je blba hlava, premiova munice to fakt nezachrani.
      Je ale pravda, ze to nehraju zdarma. Investoval jsem nejake prostredky do hry jinym zpusobem. Koupil jsem mista v garazi (vsechy do jednoho v 50% sleve), taky jsem pouzil zlataky k trenovani novych posadek (vsechny do jednoho v 50% sleve) a jak vidis, mam taky 3 premiove tanky (T-15 v 50% sleve, T-25 v 50% sleve a Lowe jsem koupil teprve nedavno v 30% sleve).
      Jak vidis, muj druhy a treti nejhranejsi tier je 7 a 8. Prumerny je sice necelych 6, ale proto mam taky v garazi temer 30 tanku (kompletni sbirka ceskoslovenskych tanku a vozidel na jejich podvozcich, porad jeste nekompletni sbirka nemeckych tanku druhe svetove valky, nekompletni E serie) a na konte dalsich 10 milionu stribrnaku (poslu ti screeny z garaze, pokud se ti to zda neuveritelne), ktere jen cekaji, az budou dalsi slevy na uz vyvinute tanky.
      Kdyz rikas, ze se na tieru VII neda vydelavat, tak bud kecas (a to strasne!), nebo to proste neumis a zacni hledat chybu predevsim v sobe, jak jsem to delal ja, kdyz jsem byl jeste tzv. "noob", a ne ve hre. I na tieru 8 jsem schopnej neco malo vydelavat, na tieru 9 neprodelavat. Tier 10 je uz jine kafe, to priznavam, a kdyz mi moje E-100 (to jsem ziskal mimochodem taky v 30% sleve, jako ostatne vsechno od tier 5 nahoru) nekdo rozbije, tak to boli...
      Je potreba trosku premyslet. Vyuzivat slevy a akce. U mne je dobre to, ze mam jenom nemecke tanky. Jelikoz Nemci bojovali proti vsem, tak vzdy, kdyz je akce spojena s nejakou udalosti druhe svetove valky, nejake ty nemecke tanky jsou ve sleve a maji nekdy az o 100% vyssi prijem (zejmena Pz IV a StuG III, obcas Tiger, Panther, Pz III atd.). To se pak vydelava jedna radost.
      Znovu opakuju, protoze to je velmi dulezite ve vsech aspektech tehle hry a nekterym to zjevne vubec nedochazi: JE POTREBA PREMYSLET!
      Co se tyce dynamiky bitev. Ano, byl s tim problem, hlavne na urcitych mapach na vyssich tierech, kdyz se v jedne bitve objevilo 5 artilerii, z kterych kazda te mohla odrovnat jedinou ranou. To si pak kazdy dobre rozmyslel, jestli vystrci nos. Ale tohle skoncilo poslednim patchem, ktery vykastroval artilerii a muzu zodpovedne prohlasit, ze se mi nikdy nehralo lip. Jak vidis, jsem predevsim hrac strednich tanku, ale agresivni styl nauceny ze strednich tanku pouzivam casto i u tezkych. Alespon protivnici nemaji cas mirit na me weakspoty... Taky uplne presne nevim, co udelali s pancerovanim a kanony, ale nikdy predtim se tolik strel od mych tanku neodrazelo. Proste paradicka. Ze bitvy jsou prevazne o kempeni je nebetycna lez a vetsina map takove chovani v podstate ani neumoznuje. A kdyz, tak az po obsazeni klicovych bodu o ktere se ale nepritel vzdy ochotne porve. Vcera jsem zazil hned nekolik bitev, ve kterych jsme zrushovali nepratelsky team (nebo byli zrushovani) za 5 minut.
      Abych to uzavrel, jelikoz mi dosli odstavce a ja si na cleneni textu dost potrpim... *1* Mas jeste nejake lzi a polopravdy, ktere potrebujes vyvratit?
      • Hezky napsaný, ale nesnaž se. Tady se zase sešla parta haterů na WG, a dětí bez logického uvažování. V posledním měsící jsem dohrával 3x T9. Sice mám premiák ale i bez něj bych to uživil. A když ne tak 1 bitva s T34 a prachy jsou. (než tu zase nějakej vůl, žacne komentovat jak jsem si koupil premiový tank, tak by si měl uvědomit, že T34 byl T9 HT, který byl později nahrazen M103 a přesunut na post premiového tanku T8 -> každej ho moch mít zadarmo). Našetřeno mám 13m kreditů, vedl sem si poctivou statistiku kterou jsem si vytvořil v excelu a podle ní jsem s těmi 3 T9 nahrál 8m kreditů, takže bez premiáku bych nahrál 4m na !!!T9!!!. Brečení veskoslava je jasná známka, že to hraje jako trotl. A přesně jak říkáš goldová munice z vás nedělá boha, a když víte jak hrát tak ji ani nepotřebujete.
    • No jasný, takže protože ty tanky neexistovaly tak se tam prostě nic nedá a strom skončí třeba na tieru 5 *7* . A pokud máš problémy už na tieru 6 tak jsi prostě lama. Pravidelně hraju se spolužákem, on premiák nemá a v pohodě to dotáh na 9 tier. Bohužel s tim zalejzaním, podle mě je to lepší, než když ti půlka teamu rushuje a chcípne v 3 minutě hry *7* . Ovšem s tvím názorem na WoP souhlasím, tam už je to opravdu přehnaný.
      • Kr.Pa
        A proc tam davaji tanky statu, ktere se vzdali uz po pul roce valky a pak nemeli zadny vyvoj? Meli tam nechat jen taky Osy, Spojencu a SSSR.
        • Aha tak proč rozšiřovat hru dál, že? Přeci kdyby ta hra měla tanků 20 místo 200 tak by to bylo lepší *7* . Tyhle výkřiky to je už fakt moc. Nad každým DLCčkem si tady každej mastí péro, ale když se něco přidá do WoT tak je to hned zle a strašně špatný. Jen tak Wargaming v každým druhým videu říká, že si nehrajou na simulátor historie. Jediný vo co se snaží aby bylo realistický je systém průstřelů a balistiky.
    • Já hraju už nějakej ten pátek a i když některý patche se mi nelíbí, tak zase taková tragedie to není. Zdaleka nepatřím mezi top hráče, ale spíše mezi lepší průměr a hrát se to dá solidně i bez placení. Je sice pravda že ty děcka co to hrají jsou často fakt otravný a někdy je to o nervy, ale tato hra mi poskytuje právě to co tobě se nelíbí, akci u které musím přemýšlet, trochu té taktiky a pevný nervy. Akčních her kde hráčí lítají po mapě a střílejí hlava nehlava je dost. Tato hra asi holt není pro každýho no. *8*
      • Já to hraju poměrně dlouho - i goldy dingnou pokud víš jak se s tou svojí mašinou správně postavit. Celkově je hra podle mne dobře vyvážená (jde tu hlavně o hratelnost a ne o nějakou historickou korektnost, tu bych spíše hledal u nějakého tankového simulátoru) a pokud tě přestanou bavit malé děti, potom je tu ještě možnost roty. Jinak tu těžký mrše můžeš s přehledem vymontovat věž tím, že kolem ní budeš kroužit a střílet do weakpointů. Nicméně si myslím že to není žádná hurá akce ale vítězí dobrá taktika, znalost terénu a sehranost teamu, technika zas až tak nerozhoduje.
    • Keyz
      Mně dost vadilo to ničení nárazem, to pak bylo jako destrukční derby. Ty komické skoky a různé odrazy po nárazu...
      • mdkGT
        To jsem mel rad, skocit nekomu na "strechu" s par HP a oddelat ho :D
        • Keyz
          Když se povede je to sranda no *4*, ale mně se to tam moc nehodí.
        • Jo, to se mi celkem líbí. Méně už občasné zasekávání v kamenech a podobně.
    • A ty se divíš ? Od patche, kde povolili gold munici za kredity, je ti pancíř prakticky k prdu. Na druhou stranu ted zase zavedli záhadné dingání, kdy s pene 160 neprostřelím armor 50. Takže jet první vetšinou znamená umřít. To toho pak moc nenastřílíš, navíc máš tank blokovaný ve hře. Ze začátku mě to i bavilo, teď už ne.
      • Neni žádná pravda. Když to se svím tankem umíš, tak jim ani goldová munice nepomůže. A to dinganí, když se tank natočí, tak podle rovnic se ti vypočte šance na penetraci, a taky musíš počítat, že některý armory jsou pod nějakým úhlem. Sice máš napsáno armor 50, ale effective armor může bejt klidně 90.
        • Což bych měl s pene 160 prostřelit.
          • Když k tobě stojí čelem na kratší vzdálenost než 100 metrů a rollem kterej ti dá tu 160 mm penetraci tak ano.
            • Tilwaen
              + Počítejte ještě se spaced armorem, který typicky mívají například tanky IS na boku. Těch aspektů, které ovlivňují penetraci a damage je zde opravdu dost a sice to občas člověku dost leze na nervy, ale své opodstatnění to také má.

              Edit: Ještě mě se spaced armorem napadl lepší příklad - Super Pershing. Pokud mu nestřílíte pod věž nebo jiného weakspotu, tak sice chlápek průstřel zahlásí, ale damage žádný. Dokud jsem nevěděla, jak na něj, tak mě vytáčel neskutečně.
      • Veskoslav
        Divím no. Já prostě jezdil se středními tzv. Lovci tanků a to mě prostě bavilo. Ale teď? Vzít si těžkou mrchu, "zahrabat" se za zeď a čekat, zda-li se nenajde nějaký "zoufalec", co se nudí stejně jako já a sundat ho.
        • Je to težký. Taky mi to vadilo, tak jsem zkusil scouta. Pár minut jsem jezdil kolem enemy a pak hebnul. Spot damage nula. Co pak s tím ?
          • Veskoslav
            Modlit se, ať se WT podaří. Jinak jsme v kelu:)
            • I když se povede, tak tam nalezou děcka která to budou hrát stejně jako wot.
    • mdkGT
      Kdyz jsem to jeste hral ja, to je tak rok a pul zpatky, tak me nejvic vadilo, ze si clovek nemohl vybrat mapu (mapy) ktere chce hrat. Porad me to hazelo do map, ktere jsem hral nerad.

      A drzim asi svetovy rekord v poctu porazek v rade, celkem 18x po sobe jdoucich her jsem byl v tymu co prohral, zkuste to nekdo prekonat!
      • Veskoslav
        Já jsem tam byl minulý měsíc kvůli lidem s komunity, co mi napsali a po dvou bitvách jsem to vypnul. Všude samej Polák (něco jako Rusáci v dotě). Neumí to anglicky, schované je to na začátku mapy, nespolupracuje to, ani kdyby dávali 1+1 zabití zdarma a furt to má blbé kecy. Když jsem zničil tři tanky a pak mě odpráskla altilerka, tak jsem podle nich byl idiot, co je oslabil. Přitom do té doby byli všichni zalezlá a "periskopy" hledali ostatní a nepohnuli se ani o píď. Mě to prostě nudilo. Takže i když máš garáž až na VII. část, tak to šlo z disku, protože ta hra už není to, co jsem "znal". Prostě ten pocit, kdy jelo po planině vedle sebe 8-9 tanků a zničehonic vedle tebe jeden vybcouhnul, ale ostatní jeli dravě dál, to už skoro nevidím. A to je smutné. WG si z toho udělal nechutnou pračku peněz a počáteční nadšení tou firmou se z mé strany stalo už opovržením. A to nejenom přístupem k přidávání nového obsahu, ale i ke kritice na fórech.
        • Siema !
          • Tilwaen
            Powodzenie!
          • xD
        • Podobné to je s Wow. To jsem hrál od bety. Časem přibylo plno malých dětí a začali se dožadovat změn pro svoje povolání. Když se změna udělala, začala plakat další skupina. Tak dlouho se měnilo, až to šlo do háje. Že by někoho bavilo jen courat po mapě a žít, to už pak moc nebylo. Jen hunt za levelem a pak nekonečný grind itemů.
          • Veskoslav
            Jo si ještě pamatuji, jak mi spoluhráč vyprávěl, jak získal nějakou setovku, jak měsíce ji sbírali a teď je to obyčejný šmejd, co má každý, protože děcka brečela, že je to moc těžké.
            • Já jsem pár dní tamoval Broken toota než se mi ho povedlo odchytit. Samo, že za čas srovnali parametry petů aby to náhodou nebylo pro děti moc těžké.
  • Hoši, kašlete na WoT. Stejně je tupá střílečka, která nemá s tankovými souboji nic společného. Radši se přesuňte pomalu na War thunder. Ještě tenhle rok se očekává příchod pozemní techniky. Kdo má rád nějakou historickou přesnost a historii druhé světové volí WT. Kdo má rád primitivní ovládání, nesmyslnou výzbroj a neustále expení volí produkt od WG
    • Nechci šířit falešné poplašné zprávy, ale neříkali vývojáři z Gaijinu, že tanky budou mít jen obtížnost Arcade a nějakou obdobu HB?
    • Zajimavy, vzdyt WT je to same co se ti na WoT nelibi. A tanky budou taky.
      Chtel bych videt koli lidi hraje real ovladani WT. Par nadsencu = mizive promile hracu.
    • To sem zvědavej co z toho teda bude. Německý tanky budou ownit všechno co potkají a za ostatní nikdo nebude chtít hrát, protože se jim nevyrovnají. No to sem zvědav *15*
  • Ještě uvídíme co se bude dít, až budou tanky ve War Thunder. Co se týká letadel ty mají lepší, ale jestli budou lepší i v tancích to se uvidí, po grafické stránce vypadá War Thunder hezky, ale když se dívám na mapy a všude jsou jen hory a planiny bez možnosti krytí, tak mě to celkem děsí.
    • Keyz
      Stejně tam je ta nevýhoda která je podobných her a to, že jestli to chceš hrát trvale a nějak se zlepšovat tak je potřeba mít stabilní partu.
      Náhodné party jsou špatné a komunikaci moc lidi nepoužívá i když tam je mají vymyšlené i rozdělení tanků atd. Taky shodnout se kdo má vlastně nejlepší nápad je skoro nemožné.
      Na tohle je dobré myslet jinak to může dopadnou tak, že lidi budou nadávat jak hráli s blbcema a to bude jejich hlavní zábava. Jako, že existuje téma na oficiální fóru WoT kde to jede teda neskutečně....Pak to vypadá opravu strašně. Lepší hrát s partu anebo nehrát vůbec.
      - Proto i odpadá ten autentický zážitek v DayZ. Lidi ve MP nikdy nebudou chovat jako by to bylo vážně. Tedy krom organizovaných skupin.
  • Ano, konzole musí být připojena k internetu, ale ne k vůli patchům, ty jsou zlo, super systém.
    • Co je zase tohle za výkřik?
      • A co ten tvůj? Trochu věcí na nesouhlas a změnim názor.
    • U téhle hry by to bez připojení byl problém.
      • Bez patchů právě taky. Člověk by čekal, že když už chtějí mít konzole online dělají to právě k vůli updatům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit