Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dvojka na trhu mozna mezi specialkami... Jinak ani omylem. Alza ma z gamingu nekolikanasobne vyssi trzby.
  • Doufám, že mi Expres nechá prodejnu v Anglický. Rád tam chodím kvůli dobrým cenám a také dobře pokecat o hrách.
  • Super, tak třeba se to dotkne i lokalizací her a titulky od Xzone začnou být ve stavu lepším než když se zahraniční student českého jazyka pokouší i překlad do češtiny.
    • tvrdy.mar
      Je nutné si uvědomit, že titulky nedělá Xzone, ale party nadšenců. Tudíž to nejsou titulky od Xzone, který funguje pouze jako sponzor, tedy že překladatelům pak dá nějaké symbolické peníze či několik her. A tyto projekty se hodně liší kvalitou. Přesto velké množství hráčů je rádo za alespoň nějaký český překlad. Oni doslova o kvalitu nestojí a jde jim prioritně o rychlost takového překladu. Pak se nesmíte divit, že vychází lokalizace, které skutečně moc česky nejsou.
  • Xzone se da (sice parkrat prodavac pocital ze tu kacku nechcu zpatky-:D)ne jak to zlo z jrc nekdy nechapu kolik sou schopni si narazit cenu,pro me byl celkem dobrej jeste v brne gamestation takove malej obchudecek furt jeden prodavac skoda ze uz ho zrusily jen eshop
  • Ja som odjakživa zástancom kamenných obchodov, kedysi som chodil nakupovať do luboxu keď ešte existoval a potom to bolo väčšinou JRC a neskôr brloh alebo pgs, ale v brlohu len sporadicky, lebo tam majú všetko predražené a nepríjemný personál a pgs sa postupom času tak zopsul, že ani nemá význam tam niečo kupovať.
    A z tohto nie som príliš nadšený, zvykol som v gamexprese nakupovať všetky nové hry, lebo ceny tam mali fajnové ale poslednú dobu som presedlal k inému retail predajcovi ku gamescenter, najmä kvôli tomu, že to mám bližšie a netreba platiť za dopravu a aj hry tam majú lacnejšie. Ale teraz majú v gamexprese skvelú ponuku na ps4 som kukal, keď si kúpite konzolu tak dostanete dve hry zdarma podľa výberu...čo je fakt fajn ponuka.
    • Lawliet
      Díky za informaci o gameexpresu.

      EDIT: ah. Nic je to jen na vybrané a žádná se mi nelíbí. *1*
  • C.r.a.b
    Mam radeji kamene obchody, ale JRC mne vzdy od nakupu spis odradilo. Proto preferuji Xzone a to jednak kvuli pristupu (vzdy jsem si tam dobre popovidal), tak i jako oceneni, ze se snazi delat neco navic, jako napr. sponzoring prekladu.

    Presto je pro mne na 1. elektronicka distibuce, ale W3, nebo GTA 5 jsem si u Xzone rad koupil v krabicce. Nyni uvazuju i o koupi rozsireni W3 pres Xzone, ktere dokonce vyjde levneji nez pres GoG.

    Surtep je klasicky internetovy cenar a tu jedinou hru, co jsem si tam koupil jsem jim zase vratil, protoze popis na webu prezentoval neco jineho, nez bylo fyzicky obsahem krabice.

    I v tomto pripade plati, ze ne vzdy se vyplati kupovat "levne" veci, takze nejaky preprodej klicu je z principu malo duveryhodny.
    • x_ander
      Je fakt, že na Surtepu nemají všechno úplně podchycené. Kdysi jsem tam koupil Rage, ale byla to nejaká verze neurčená pro náš trh, takže steam klíč mi to nebralo. Na jednu stranu je to demence Bethesdy, na druhou stranu e-shop by si měl tyhle věci ohlídat. Každopádně s vracením peněz u nich nebyl nejmenší problém, to je zase fakt.
  • Gameexpress byl dobrej, Xzone je hroznej. Hroznej vyhral...
  • BoB.2
    U Xzone nakupuju rád nejsou nejlevnější ale jako jeden z mála sponzoruje občas češtiny do her. *4*
    • Jak říkáš. Když jsem si tam před asi sto lety kupoval Neverwinter Nights jako novinku tak mě pak poslali češtinu i na CD poštou.
    • Lawliet
      To bych čekal, Bobe.
  • Spades
    Jakože za poslední 2 roky jsem tam koupil dohromady 4 hry.
    Diablo 3 RoS a Wildstar kvůli předprodejnímu bonusu, kdy jinde hra stála více, nebo stejně.
    TESO, protože v době, kdy přecházela na B2P model ji měli furt za 500 i s předobjednávkovým bonusem a WoW datáče, protože jako měli krabicovky, a cena byla všude stejná.

    Pro lidi co mají rádi krabicovky je to určitě v pohodě obchod. Na JRC sem většinou viděl hru za stejnou částku, takže netuším proč je JRC teda lepší, možná je tak maximálně větší. E-shop mají třeba úplně strašný.
  • Dřív byli levní a ty dárky, ted jsou leckdy dražší než JRC... Zlatej Surtep

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit