Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To im teda dalo práce odkukať od Churchilla jeho povestne V dvomi prstami...
  • Jestli se vyflaknou na hardcore mod stejne jako u jednicky tak opet usetrim.
  • Realisticka WW2 s imerzi a bez zenskejch je venku a urcite tuhle hru doporucuju: https://www.youtube.com/watch?v=AotJgeuY_o0
    • Škoda že nezahrnuje víc než jen 9 denní bitvu, jakou Market Garden byla.
  • Multikulti - check
    Baba - check
    Invalida - check
    Latentní homosexuál tzv. badass - bude v singlplayeru určitě...
    Tak už jim jenom chybí oslovit voliče Zemana. To ale pravděpodobně přijde s východní frontou...
    • Nechápu, proč se tolik lidí bouří kvůli ženám ve válečné hře. Za druhé světové jen na ruské straně bojovalo kolem 400 000 žen. Je to sice jen zlomek celkového počtu, ale krom polních mediček, zdravotních sester a pod. ženy zastávaly funkce jako pilotky letadel, Sniperky, obsluhy obrněných vozidel apod.
      Ať se ti to líbí nebo ne, za druhé světové spolu bojovali lidi všech možných i nemožných barev pleti a vyznání.
      Osobně s tím nemám nejmenší problém. V případě, že na vás někdo střílí s úmyslem vás zabít, těžko budete řešit pohlaví,věk nebo barvu kůže.

      Zemana může do tohoto tématu tahat jen naprostý imbecil...
  • tam kdosi vzadu píše, že všude rvou ženské. Jen mi řekni tedy, v kolika hrách se letos objevila jako hlavní postava žena, to samé mi řekni o loňském roku.

    Já nevidím důvod, proč by nemohlo být víc ženských postav, pokud to nebude tak zmrvené na úrok logiky, scénaře a úplně všeho jako v The Last Jedi, tak jen houšť.
    • Jack1947
      Ještě že tak, to by byla hrůza kdyby hlavní postavy byli jen ženy ve hrách ale postupně se tam protlačí, one way , or the another.
  • Springtime for Hitler hadr.
  • Já si dneska koupil Post Scriptum, zatím alfa, ale vypadá to slibně, historicky věrná mapa okolí Arnhemu, věrné chování zbraní, důraz na coop, vozidla
    • a uz je alfa pristupna vsetkym ?
  • Morraw
    Jako gameplay asi bude fajn, ale ta customizace mi asi zničí imerzi, když tam budou všichni běhat pomalovaní jak klauni s umělýma rukama. Kdyby ji pro normální MP klání omezili na "autentickou" část a pro coop si nechali všechny tyhle srandičky, tak by to bylo fajn.

    A jejich moto "WW2 As You Have Never Seen It Before" na ten trailer sedí, ptže to jsem jaktěživ neviděl *1* A to nemusím chodit daleko, abych si vzpomněl na atmosférický trailer pro BF1

    Já doufám, že to nebude tak hrozné a počkám si na open betu. Snad to s DICE nedopadne jako s Bioware. Žeby začátek konce ?

    https://pbs.twimg.com/media/DeK8ehBVMAI2zYh.jpg
  • Ta pseudodiverzita mi úplně připomíná to, jak se Marvel pokusil restartovat jejich komixové univerzum, aby komixy šly více "s dobou".

    - Ironmana se zbavili a jeho místo nahradila černoška IronHeart (LOL)
    - Thor taky nebyl dost "cool" a tak ho nahradila další ženská.
    - Samozřejmě taky přišel krok vstříc LGBT komunitě a přidali se 2 noví gay superhdinové Iceman a America Chavez.
    - třešničkou na dortu byla změna Spidermana z Petera Parkera na "afro-latino" (mexičan mixnutý s černochem) Miles Morales.

    https://pixel.nymag.com/imgs/daily/vulture/2016/07/06/06-superheros-1.w710.h473.jpg

    Tak geniální marketingový tah, že člověk až nechápe, proč se komixový fanoušci bouří a prodeje Marvelovských komixů se propadli téměř k nule... *7*
    • Jack1947
      Jo to je pěknej humus na druhou stramnu asi nemůžou komiksy takhle pokračovat stále jednou se vyčerpaj ale takhle to znásilnovat to mi příjde hooodně přes čáru.
    • Souhlasim že Marvel si pod sebou kope hrob chvílema, ale promiň o komiksech víš úplný houno. Miles Morales je celkem populární, mě osobně nebere ale je (byl přesunut z vedlejšího universa který se rušilo do hlavního protože se to prodávalo). Ženská Thor je jedna z nejlepších komiksů poslední doby protože to psal velmi kvalitní autor, Jason Aaron. (mimochodem původní Thor nikam nešel jen nebyl hoden kladiva) s Iron Heart souhlasim a s homosexuálama taky, to je srajda už proto že jedna z postav (Iceman) byl už od 70. let velkej sukničkář, takže jeho náhlou proměnu na teplouše nechápu. Wolverine není holka je to X-23 která je klonem Wolverina je docela dlouho v komiksech jen převzala jméno potom co Wolverine zemřel (teď se vrací), černej Kapitán byl jen Falcon se štítem a už kapitánem není, Hawkeye zůstal, ale zřekl se jména Hawkeye a proto ho nahradila Kate Bishop, jako ty postavy nikam většinou nešli jen prodělali nějaký změny a mladší generace převzala jména a jak už to tak bývá tak jen dočasně.
      • k těm postavám: myslím, že si pletete dohromady jednotlivé restarty. Za posledních 5 let je to potřetí, co Marvel restartuje komixy.

        V té iteraci o které mluvím nebyl Kapitán Amerika černoch, ale byl to běloch a tajně dělal pro nacistickou organizaci Hydra (jo, Kapitán Amerika je nacista, lol)
    • pockej jako ja tohle nesleduju ale ted si delas srandu ne??
      • bohužel ne. *9*
        • to je ale opravdu uz na zebliti
    • navíc ještě: Hulk je korejec, Kapitán Amerika černoch, Hawkeye holka a Wolverine taky holka, to máme kompletně obměněný SJW Avengers roster, zlatý filmy tam sou aspoň furt ti původní
  • Ja jen doufam ze pristi rok dostanou kosmeticky upravy i FIFA a ostatni sportovni hry... proc by nemohly hrat hokej tymy potetovanych amazonek proti treba lego-robotum ....
    • Potetované amazonky neuvidíte, protože by je někdo mohl považovat za sexy a tudíž by to zhazovalo snahu feministických hnutí.
      Spíš tak plácnou nějakou 200kilovou lesbickou černošku, aby to bylo dostatečně genderově neutrální *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit