Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra to rozhodne neni spatna,ma par vybornych veci..ale brzy me to prestalo bavit-prijde mi to jako totalni grind a to me fakt nebere.Zahral bych si to obcas tzn f2p platit mesicne za tohle urcite nebudu..
  • oin.odin
    jaj zabudol som ... https://plus.google.com/u/0/communities/108289025208530390551 ...
    • jeden znejlepsim streameru v teto hre, pokud umite anglicky neni problem se nacokoliv dotazat http://www.twitch.tv/recognizant
      za me mohu rict ze se jedna o nejlepsi themaparkove MMORPG soucasnosti a to nejsem JRPG pozitivni, necekejte zadnou revoluci, ale u teto hry mam poprve pocit ze vam vyvojari nehazi klacky pod nohy, samozrejme endgame grind zde take je, ale to je proste klasika kazdeho themaparkoveho MMORPG, zato leveling je nenasilny a pohodovy
      http://ffxiv.consolegameswiki.com/wiki/FF14_Wiki
      http://ffxiv.gamerescape.com/
      http://www.twitch.tv/terpsichorie
  • Tento trailer je pěknej šit. Hnus tahle zrůdná japonská moderní hudba a stylizace ála teplé království.
    • Z traileru mi to příjde jako frigidní království, jelikož se to odehrává v zimě :D
  • omg to je nuda..
  • TRIAL JE ZDE: http://www.ffxiv-freetrial.com/en/ hral sem trial a tak me to chytlo ze sem si hru koupil,takže doporučuju aspoň vyzkoušet.
  • oin.odin
    jo datadisk je fajn ... ALE TO NAJPODSTATNEJŠÍ y-p povedal v nedeľu ... v 2.5 BUDE TRIPLE TRIAD
  • free to asi neni coz?nejaky trial je? za tohle bych prachy bez vyzkouseni urcite nedal
    • oin.odin
      http://www.ffxiv-freetrial.com/en/ ... 14 dni zadarmo (silní rómsky prízvuk si predstav) ... hra sa na serveri Ragnarok ... na ktorý sa na betón nedostaneš ... lebo je permanentne full ... dobre občas ... skoro ráno sa tam ide dostať
      • Da se hra na jakemkoliv serveru-jede to uplne bezpro..musim rict ze se mi to zatim libi,rozjezd je docela pomaly ale pak uz to jde.Graficky krasne,je tam plno drobynch vychytavek co bych cekal v kazde podobne hre ale chybely..mno uvidime kazdopadne dik
      • Proč by se tam nedalo dostat? :D ja tam hraju furt bez problému
        • oin.odin
          Na Ragnaroku ... ??? ak hej tak si mal štastie pri vytvátani postavy ... som nemyslel tak že je problém prihlasiť sa ale vytvarovať postau
  • nightborne
    Oukej, mohl by nekdo, kdo uz FFXIV chvili hraje, podat v odstavci, ve dvou, report, zda-li to za to stoji? MMO, ktere by me chytilo jak za starych dob hledam uz pomerne dlouho a nesoudit podle traileru jsem se naucil po predobjednavce Aionu.
    • Ono záleží jaký typ MMOčka hledáš. Jestli chceš openworld, player driven svět a simulátor farmaření, tak to třeba pro tebe moc hra nebude. FFXIV je v podstatě Theme park MMO jako WoWko a hromada dalších. Vybočuje však některým nápady jako třeba aktivní systém craftu nebo možnost umět "věchno" na jednom charakteru (čímž odpadá nutnost altovat, což já třeba úplně nenávidím) včetně combat classů. Taky má obsah pro všechny: Minions a skiny pro sběratele, tuny dungeonů a aktivit pro casual hráče a sakra těžkej endgame raid systém (Savage mode snad zvládlo jen 1% herní populace). Tahle hra v žádném případě není "Revoluce" a ani se tak netváří. Prostě MMO, kde si člověk může i odpočinout, když chce :)
      • nightborne
        V tom pripade jsi me potesil, jsem tak nejak zabehnuty v old-school kolejich MMO (tedy wow-like) a nove se mi vyjizdet nechce... jeste tedy, co minis "aktivnim systemem craftu"? Na craftovani jsem, priznam se, hodne vysazenej, je to takova moje uchylka, slintam, kdyz muzu neco komplikovane vytvaret... elaborate, please =).
        • Mno máš 8 craftů. Když něco vytváříš tak máš 2 bary - Progress (když je 100% item je hotov) a Quality (Pravděpodobnost že item "critne"). A ty dva bary ovlivňuješ ty sám pomocí nejrůznějších skillů daného craftu. Vtip je v tom, že jelikož můžeš dělat všechny najednou (po přepnutí hlavního nástroje pro craft), tak některé crafty můžou "sdílet" skilly mezi ostatníma craftama (Např. dřevák má skill co vylepšuje quality a když si ho zpřístupní tak ho pak může používat i vrták). Podle mě jeden z nejlepších systémů craftu co jsem u MMO viděl (Dodnes mám noční můry z Aionu a jeho fixního 20% crit chance u craftu).
          • nightborne
            Ja mam naopak nocni mury z Lineage 2 a 60% sance na uspech craftu, aneb nic neprekonalo mesic farmeni, aby ti to pak u craftu ruplo a tobe zbyly oci pro plac =D.

            Jeste mi, prosim, rekni, jak je to s materialama? Jak je farmis/ziskavas? Trhas na stromech, padaj z nepratel, kopes v zemi? Totiz me trochu masochisticky bavilo prave ve zminenym L2 sbirat stovky a tisice ruznych rud, to pak slevat dohromady apod =).
            • 3 gather classy. Kopáč,dítě květin a rybář. Podobně jako u craft classů máš různé aktivní skilly pro zpestření sběru. Obíháš "nodes", který jsou v podstatě stromy, šutry, keře a podobné. Některé materiály pouze padají z mobů nebo bossů, ale většina se dá koupit na brokerovi. Jestli chceš víc detailů jsem na steamu pod nickem Darkn3ss s oranžovým avatarem ;)
          • oin.odin
            jo jo craft je super ... sakra ešte dve 3 star craft class ...
        • Mno máš 8 craftů. Když něco vytváříš tak máš 2 bary - Progress (když je 100% item je vyroben) a Quality (Pravděpodobnost že item "critne"). A ty dva bary ovlivňuješ ty sám pomocí nejrůznějších skillů daného craftu. Vtip je v tom, že jelikož můžeš dělat všechny najednou, tak některé crafty můžou "sdílet" skilly mezi ostatníma craftama (Např. dřevák má skill co vylepšuje quality a když si ho zpřístupní tak ho pak může používat i vrták). Podle mě jeden z nejlepších systémů craftu co jsem u mmo viděl (Dodnes mám noční můry z Aionu a jeho fixního 20% crit chance u craftu).
      • Ja jsem to koupil a vyzkoušel, je to velmi slušná hra, ale mně třeba vadí absence dabingu postav, a to tak, že vážně moc :D. Třeba minutu dlouhý hovor, ve kterém se neozve ani hláska mi přijde hodně nepřirozený.
        • oin.odin
          dabing treba hlavne prepnúť do jp lebo ten englicki stoji za starú bačkoru ....
        • Některé animace a postavy dabing mají, ale většinou jen ve main story. Na druhou stranu ESO mělo dabing skoro u všeho a jak to dopadlo :D
  • Ty videa jsou vždycky tak epický a pak je ta hra taková děsná klikačka na skilly na liště. Někdy mě štve jak jsou ty videa vzdálený těm hrám. Někdy mě ty videa navnaděj a pak je to taková pakárna.. Jako SWTOR mělo ten teaser, kde sithové napadli ten chrám, nečekal jsem samozřejmě tu grafiku, ale aspoň třeba real-time souboje, klikání na lištu je jak z minulého desetiletí...
  • Tahle hra mi přijde zajímavá, nehrál ji Karel Drda? Že by o ní poreferoval v restartované verzi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit