Přejít na výpis diskuzí

Combichrist

HUDEBNÍ SKUPINA 8.12.2009 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Váš názor...

    Nazdar lidi. Koukám, že nás tady není moc, ale pomaloučku polehoučku se přidávají další. A doufám, že to tak půjde dál. Když sme se dostali k tomuto úctyhodnému počtu, myslím si, že by bylo fajn, aby sme tak nějak věděli na čem sme. Zkrátka a jednoduše mě zajímá, jaký zaujímáte postoj ke Combichrist. Určitě ste byli na koncertě Rammstein 25.11.2009 tak bych se ráda dozvěděla jaký ste měli z předkapely pocit a vůbec celkově jak na vás působili...Zkrátka něco pro lepší komunikaci mezi fanoušky.
    Pokud se Vám zdá, že tady kecám nějaký bláboly tak tento příspěvek ingnorujte...Děkuji za pochopení... *1*
    • Re: Váš názor...

      byl jsem v Ostravě a můj dojem je takový že ten zpěv se mi moc nelíbil*13*(moc uřvané)teda RAMMSTEINI byli super.jinak kdyby zpěvák trochu míň řval tak by se mi to líbilo víc.ale jinak bubeníci super. *3* *3* *3*
    • Re: Váš názor...

      Zdravíčko,
      na koncertě jsem nebyla,ale byl tam kamarád, takže vyprávěl...prý jeden z bubeníků, nevím teď který, se naštval, že mu ujížděly bicí, tak je pak zkopnul...jinak, co jsem viděla videa, tak pokud si dobře pamatuji, tak nehráli elecktro industrial, ale jenom industrial...nevím, ale jsem zvyklá u nich na mixážní pult a bez toho to pro mě není ono :)
      • Re: Re: Váš názor...

        Tak to škoda, že si tam nebyla. Byl to fakt nářez!!!!! Ale Ostravu si nenecháš ujít, ne??
        Jo a ten bubeník, to byl Joe Letz...
        • Re: Re: Re: Váš názor...

          Ty bicí mu neujížděly, floor tomy shazoval schválně, dělá to při každém koncertě a ve většině případů na konci vystoupení rozkope celou sestavu *3*
          A co se stylu týče, je to industrial řízlý elektronikou - a hráli to tak i v Praze i včera v Ostravě a všude jinde *1* (v Praze měli navíc o dost lepší zvuk jak samotná hlavní kapela Rammstein, muahaha)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit