Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, tak dneska je to obecně celkem těžké něco našetřit. Já teda nějaké úspory naštěstí mám, ale není to nic velkého. Vidím to ale tak, že je asi brzy vezmu a koupím za ně krb nebo krbová kamna. Protože se trochu bojím, že pokud to takto půjde dál, tak si možná příští zimu topení plynem nebudu moct ani dovolit. 

  • pro naše poměry nemyslitelné, pokud si chcete zařídit byt ,bydení koupit, děti vychovat na studie,auto dnes potřebné které něco měsíčně stojí sem tam dovolená v létě tak co by jste miliardáři chtěli není to pro naše rodiny možné z takových platů jaký je celorepublikový průměr a to ještě hypotéky člověk neví co první *1* *1* *16*
  • Další paskvil.Z čeho má pracující občan platit?Havloidi a pohunci KSČ styďte se,pokud krom koryt nějaký stud máte ! Raději se starejte,kdo za tento stav může.Ubohost na všech stranách např.sbírka potřebným v potravinách.Za socialismu věc neznámá.Nikdo netrpěl hlady,nežebral .Opravdu velký úspěch havloidní demokracie nebo raději deformacie.
  • Cituji: ..."spořit na důchod podceňují,“ říká Helena Brychová, gestorka finančního vzdělávání ČBA". Ekonomy (zejména V. Klaus) prosazená legislativní změna daňového systému od 1. 1. 1993, vyvolala do tří let v České republice demografickou krizi v podobě extrémně nízké plodnosti (méně než 1,3 dítěte v průměru na jednu ženu). Demografická krize byla následně ekonomy zneužita k prosazení zákona číslo 426/2011 Sb., o důchodovém spoření. Připusťte si bankéři, že jste v Česku se svým spořením na důchod zkrachovali. Chtěli jste povinně vytlouct z pracujících 200 miliard korun ročně. Když se to nepovedlo, tak alespoň 20 miliard korun ročně. Ani to se Vám nezadařilo, tak už toho nechte. U Čechů to máte marný.
  • Je to tak a plati to roky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit