Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou zase cancy o ničem .Nedávno jsem četl v demokratickém plátku,že je chudoba u nás na vzestupu.A stačí k tomu přestupková komise ve Šluknově,která mému synovi napařila pokutu 2000 Kč za to,že označil pravdivě partnerku za zlodějku dětí.To samé dopravní přestupky Rumburk za lživé podání expartnerky dokonce 2500 Kč.Pryč s tímto režimem.
  • K tomu lze pouze dodat - nejspíš autor "proběhl" kolem "Strakovky" tam skutečně nejsou povolaní ovčané,kteří by trpěli chudobou!! *12* *11*
  • Nechápu, jak může autor citovat ČSÚ, když se ve skutečnosti jedná o údaje prosazované MF ČR, tj. aktuálně A. Babišem. ČSÚ vykazuje náklady na výchovu jednoho dítěte v rodině v průměru 6 600 Kč měsíčně. Přitom v článku uváděná čísla indikují částky přiznané MF ČR rodičům jako odečitatelné položky (1. dítě 1 117 Kč, 2. dítě 1 417 Kč). Tomu odpovídá údajně dostatečná hranice finanční saturace dvou pracujících rodičů se 2 dětmi ve "výši" 22 450 Kč měsíčně, což znamená pouhých 5 612 Kč na jednoho člena rodiny. To je částka extrémně hluboko pod průměrný příjem starobního důchodce (11 441 Kč v r. 2016)! Pak není divu, že zaměstnanecké rodiny bezdětné jsou vysoce stabilní (hrozba insolvence 0,8 %), na rozdíl od zaměstnaneckých rodin se 4 dětmi (hrozba insolvence 11,8 %), tj. 15 x vyšší hrozba finančního bankrotu rodiny při stejné výši mzdy !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit