Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude líp až od okamžiku, kdy Zeměkouli přestanou řídit ekonomové. Ekonomové jsou schopni vnímat jen dvě věci. Peníze a manpower. O to druhé se ale zajímají jen v souvislosti s tím prvním.

    Co se týká České republiky, tak jsme na tom od doby ekonoma Václava Klause stejně. V. K. prosazením nových daňových zákonů okradl a to doslova, pracující rodiče o 3/4 peněz potřebných na krytí nákladů výchovy dětí v rodině. Jen vinou špatné ekonomické legislativy (převzaté z EU), nám za posledních 20 let, tj. od roku 1993, chybí do vyrovnané populační bilance 600 000 dětí. Ano, tolik dětí chybí výhradně z důvodu státem vyvolaného akutního nedostatku peněz v rodinách pracujících a daně platících rodičů! Politický migrant (jeho slova), ekonom Andrej Babiš je zdatným následovníkem V. Klause. Aktuálně nadměrně daní rodiče vychovávající děti částkou 50 miliard korun ročně.
    • Obávám se, že dětí je nedostatek především pro nedostatečný zájem je plodit. Dalším faktorem je bohatství. Lidé kladou tak velký důraz na užívání si, že se jim nedostává peněz k reprodukčním aktivitám. Navíc mají nedostatek odpovědnosti, děcka holt nemůžete odložit někam do úschovny a jít si zapařit. Nic z toho nesouvisí s přídavky pro rodiče. Je to vlastně evoluce v praxi, národ neschopný plodit děti vymírá. Pro nevěřící psy to je úžasná možnost potvrdit si evoluci v praxi, já jako věřící ( a otec) toto vnímám jako Boží trest.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit