Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hlavně,že budou peníze pro imigrantíky co je našim zloděj-politikům po občanech tohoto státu,ti je přece multikulturně již nemohou obohatit ŽÉ §§§§§§§
  • LETOŠNÍ DŮCHOD SE MĚL ZVEDNOUT NEJMÍN O 300 kč vzhledem k drahotě a výší poplatků zvedá se i minimální mzda a zde je už propast vše e rapidně zdražuje zvlášt zelenina ,maso,chleba léky tak kde to jsme českém bordelistánu kde není řádný dohled nemluvím o nájemném stejně zas budou chodit na příspěvky na bydlení zase to musí zaplatit jenom stát není to jedno ?
  • Tak vypadá celá ČR. Hnus. Jediné řešení Vltava, aby se darmožrouti v politice alespoň báli.
    Nejlepší politik je Benda. Od plen je v parlamentu. Ještě vystudoval práva. Hnus a ostuda
    takoví lidé nás reprezentují.
  • Když pracuješ v privátní, nebo státní firmě a máš 5 roků do důchodu...tak perzonál vydá oběžník, ať si tvůj šéf připraví náhradu...je to tlak...když tě nevyhodí šéf...tak tě vyštípou tvoji milí spolupracovníci...takže herci a herečky, politici, státní zaměstnanci hezky do důchodu, pokud jste si platli řádně pojištění...můžete z toho dobře žít, ale vy si je neplatíte, takže Obermaierová musela dabovat porno, na hraní opravdu, ale opravdu nemá...to se týká i Němce, či Donutila, Bohdaové...kteří musí být všude, no a pí Klausová a pí Filipi ať taky jdou...je jim přes 70.
    Ještě k pí. Kolářové...vzpomínám jak se po revoluci těšila z toho, že teď už budou jezdit za kulturou jen ti co ji chtějí, tedy žádní jézéďáci.....
  • V poslední době je málo slyšet názor, že deficit v důchodovém systému způsobila pravicová vláda tím, že zastropovala odvody vícepříjmovým, už vůbec nehovořím o těch co daní v daňových rájích.Navíc i tak mizerné důchody se přepočítávají tak, aby byly ještě mizernější pro skupinu nízkopříjmových (t. zv.malá důchodová reforma), neb jeden emeritní soudce si stěžoval u ÚS, takže jeho kolegové mu vyhověli na úkor již zmíněných nízkopříjmových. ÚS to zdůvodnil zásluhovostí. Další počet malých důchodů lze očekávat až půjdou OSVČ do důchodu, neb si platí nízké "důchodové pojištění"..to u pí. Jílkové zaznělo...většina jich budr mít důchod cca 4000 Kč. Leč ani tito nezemřou hladem, stát jim to dorovná v příspěvku na bydlení... PS: jen krátce, proč myslíte, že se hospodští, brání evidenci tržeb, řemeslníci očekávají jak to dopadne, ale do skupiny OSVČ patří také advokáti, lékaři, poradci...ti raději mlčí..
  • Vážení dúchodci je velká škoda že nemáme žádného lídra pro dúchodcovskou stranu,toto co předvádí součastná vláda je ubohé doufám že při příštích volbách jim to spočítáme.Těch 40 kaček si mohli strčit za klobouk a nedráždit tím lidi
  • 10 rohlíků 19 korun,půl chleba 18 korun,zbývají 3,co já si za ně jen koupím,nic tak laciného tu není,i to lízátko je dražší.
  • 10 rohlíků 19 korun,půl chleba 18 korun,zbývají mi tři koruny,co si za ně jenom koupím,i to lízátko je dražší..
  • Když člověk sleduje to dění kolem státních financí,dělá se mu z toho špatně.Podle mě
    se například nikdo nepozastaví nad lidmi pracujícími v důchodovém věku ve státní správě.
    Ti berou od státu plat a současně i důchod. Pokud chtějí tito lidé pracovat, měli by pracovat bez nároku na pobírání důchodu a jeho zpětného vyplacení.Nebo,když chtějí dál pracovat,ať si najdou zaměstnání mimo státní sektor. Takto jim stát vyplácí vlastně dvojí dávku ze státního rozpočtu.
    • Co to plácáte? Důchod nevyplácí stát, ale je to úhrada z penzijního pojištění, na kterou je právní nárok. A kde má kdo pracovat, to záleží na dohodě zaměstnavatele a uchazeče o zaměstnání.
  • Zapomíná se na to,že u nás je několik kategorií občanů .Na 1.místě jsou Romové
    na 2. místě státní zaměstnanci a učitelé,na 3.místě jsou lékaři,na 4 místě ostatní normálně pracující lidi,na 5.místě důchodci a na 6.místě bezdomovci. Na 1,2,3 místě se každý rok přidává a nejenom 600,- nebo 1000,-Kč .Normální pracující člověk musí být vděčný i za mizerně placenou práci ,obvykle ve výši 12,000,-Kč,žádný soukromník nikomu nic nepřidá,důchodci,musí být vděčný i za 40,-Kč a bezdomovci nedostanou nic.Hlavně ,že budeme živit migranty,kteří pro naší společnost nic neudělali.A ti co už si zničili zdraví za 40 let práce pro tento stát t.z. důchodci musí potupně čekat na jakousi 1 rázovou almužnu ,o které se neustále diskutuje zda bude nebo ne.Ostuda,ostuda tohoto státu.
    • Copak,kdyby jsme živili jenom migranty.Víte co je na nich nabaleno a ještě se nabalí tzv.neziskovek? Je jich zhruba 138 a kolik jich ještě vznikne.Nejhorší je,že za peníze nás občanů nám škodí.Taková A.I,nebo člověk v tísni,to jsou ty nejhorší.Výsledkem jejich činnosti je jedna obrovská nula.
      A jestli se někdo začlenil,tak těmto savicím navzdory.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit