Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi zajímavý a poutaví článek, ale i tak bych se obrátila radši na právníka, je to přeci jen jistější. A pokud bych mohla doporučit, tak já všechny podobné záležitosti řeším u https://www.cikr.cz/sluzby/rodinne-pravo/ a vždy se vše vydařilo, takže bych to zajisté zkusila touto cestou.

  • Např . Česka spořitelna dala ex pujčku 300 000 a při rozvodu na dotaz uznala svoji chybu nepřizvaní manžela při uzavírání pújčky a vzapětí dodala že se tím nic nemění a ona jako věřitel bude požadovat plnění po obou a v žádném případě manžela nevyváže ze závazku.
  • Smlouva o úvěru, úvěry, půjčky neplacení splátek, exekuce, a t.d. a t.d.
    Vše má jednoho společného jmenovatele - a to špatné zákony.
    Proč?
    1. Půjčku, úvěr a t.d. by měl uzavírat buď pouze jeden člověk a nebo 2 a to pouze manželé. A to úředně a stvrdit podpisem. Dále za vše by měli odpovídat pouze oni. Tedy absolutní nemožnost vymáhání na dalších osobách, byť v příbuzenském poměru. Jako dřív, Při nesplácení zavírat pouze tyto osoby až do doby splacení. V případě uzavření neplnoletou osobou dluh věřiteli propadá.
    2. Exekuce provádět při nesplácení po půl roku max až 1 roku na žádost věřitele. Pokud tento nedodrží termín, jeho nároky propadají a může žádat pouze výši půjčky bez jakýchkoli fin. sankcí. Ergo - Zamezit lichvě. (Dosavadní sankce jsou nestydaté).
    3. Exekuce do 1 milionu provádět FINANČNÍ POLICIÍ za kolkovou úhradu. Pouze vyšší dluhy exekucí přes soudy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit