Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravdu je nutné odhalovat, ale i obhajovat. Nyní hrozí, že v nedaleké budoucnosti budou hledači pravdy o vesmíru označeni za nebezpečné bludaře, islamofoby apod.. Evropa směřuje k nastolení eurohujersko-islamistické diktatury, již nyní jsou Evropané nuceni k dodržování pravidel autocenzury v intencích merkelovsko-eurohujerské politické korektnosti. Zřejmě je nutné, aby k poznání vesmíru přispívaly i lži a pokusy o potlačení pravdy. Mnohé vesmírné jevy nás vybízejí k myšlenkám o mystifikaci ze strany vesmírných sil tak, aby tajemství a podstata existence vesmíry byly co nejvíc zamlžovány. Obávám se, že lidstvu nebude dopřáno přijít existenci vesmíru na kloub. 
  • V první řadě ať se dopisovatelé naučí český pravopis!
  • Dobrý den, vítám každý pokus (a douf., že nezůstane jen u toho po-kusu..) přiblížit úchvatné objevy vědy co nejširšímu publiku (nesmí to ale sklouznout do populárně- bulvárního tvaru!!) neboť to pak snad ve větším měřítku pozná malichernost našeho pozemského hašteření se o zcela zanedbatelné "maličkosti" (od politiky až po nepoložené prkénko na záchodě) oproti nekonečnému a do DETAILU nemožného prozkoumání zákonitostí fungování Všehomíra (nebo také Časoprostoru, chcete-li.) Závěrem bych chtěl v těchto intencích zareagovat na hrubě nesprávné názvosloví (SORRY JAKO !!!) použité v článku: Zcela zásadně mě irituje pokud někdo o kosmické raketě (myšleno 1., 2., případně 3.stupeň pohonné jednotky včetně přistávacího "pohonu" - lépe češtinsky i logicky by snad bylo "brzdiče" - ) napíše, že je to vesmírný tahač! :-) Je přeci nad slunce jasnější (a to i pro nás bulvární čtenáře vědeckých polemik), že se NEODDISKUTOVATELNĚ JEDNÁ O NEBESKÝ "TLAČIČ"!!! ;-P
    Hodně zdarů na poli novinářsko-vědecko-popularisačním a také ekonomicko-tržním přeje s pozdravem:
    " BYL JSEM ZDE! "
    van Thomas
  • Text Vašeho příspěvkuVe vesmíru jak známo se souložit nedá, takže čo by som tam robil ?
    • Ale přec: zase ve stavu beztíže se vám daleko snadněji "postaví", nebo ne?? :-D
      van Thomas
  • ostapkotab
    Zajimave informace,diky a pokracujte *1*
  • ChlupataDeka
    Nedd je sólový projekt, nebo se časem zapojí vícero autorů? Díky za odpověď, váš web je boží!
    • Možná se časem zapojí i Magor Zeman! Ten nám přece také ve svém SEQUENČÍM seriálu předkládal "neuvěřitelné objevy a teorie", že?! :-)
      van Thomas
  • No jo, soudruzi, kdy už ale konečně poručíte tomu Větrudešti, kdy má pršet a kdy vát?
    • Větrům bych snad dokázal poručit regulovanou stravou luštěnin, ale s tím deštěm si nejsem ještě zcela jist. Možná bych se na to mohl zeptat Sama Hawkinse a Oldy Šetrnýho, kterak to dělali s tím zapalováním kaktusů a prérie, jestli se nepletu, hehehe..
      van Thomas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit