Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oxid uhlicity je plyn cislo jedna. Ale druhy v poradi, se srovnatelne negativnim dopadem na klima, jakbysmet generovany lidskou cinnosti, navic z pro zivot neklicovych produkci— Metan, ten se v podobnych zpravach obejvuje malokdy. A prave Metan jsme narozdil od Oxidu schopni prestat vypoustet v podstate ze dne na den. Skrze zivocisne potravinarsky prumysl, ktery na trzich nema nikde na planete bez ruznych statnich podpor a dotaci vubec sanci. Je prirozene neudrzitelny. V jidelnicku je navic kompletne nahraditelny. Bodem zlomu je rozhodnuti neco menit. Jenze zmenam nejsme pro nulovou zvedavost a mdlou vzdelanost schopni prijit na chut. Po nas at potopa (!) a at si, jestli se v ni utopi treba i nase vlastni deti.

    PS—Jestli tohle ustojime bez skromnosti a absolutniho vnimani pospolitosti, byt i jen v ramci vlastniho druhu (kdyz uz ne zivotu obecne), tak jedine pro technologicko—vedecke kleste, co obecne zabednenosti a nepoucitelnosti od pocatku veku vytrhavaji trny z paty.
  • Už jsem se lekl, že si stěžují politici, "majitelé" továren a dolů, všeumělci apod. na své příjmy.
  • Přijměme co nejvíc imigrantů z rozvojových zemí a dejme jim všechny podmínky pro to, aby se mohli množit a spotřebovávat, ať jne na Zemi ještě lépe!
  • Komunisti taky brali víc, než vyrobili.
    • jo ale a po roce 89.
      • Od jak živa na věčné časy.
        • ... kdybys nekecal, pitomečku :)))
  • je to jen o tom ze veskera eko opatreni hlavne tedy eko dane spojene s CO2 se vynakladaji na uplne jine veci nez na tu jedinou spravnou na sazeni stromu protoze prave stromy papaj co2 dokonce je prokazane ze kdyz je ve vzduch vic co2 stromu naroste 4x tolik listi aby ho moh "papat" vic problem ale je kdyz se ve velkem kaci plice planety jako jsou pralesy pritom by stacilo vysazet vic stromu nez pokacime a problem co2 by nebyl!!!
  • Jednoznačně USA
  • Spíš bych hádala Čínu, protože překračuje emisní limity. Ale je fakt, že jedině nad Austrálií se vznáší největší ozónová díra. Nicméně, bez nějakých důkazů bych to nehrotila, protože jednotlivé kontinenty mají různé smlouvy mezi sebou, tudíž za spotřebu mohou všichni dohromady. Všichni chtějí být bohatí a to za každou cenu. Jenže problém je, že i když se peníze točí do nekonečna, nerostné bohatství své dno bohužel má...
    • Souhlasím. Ono je to především tím, že Země je přelidněná. Jistě by uživila ještě víc lidí, ale problém spočívá v něčem jiném: každý člověk potřebuje nějaké přírodní zdroje a pouhou svou existencí více či méně devastuje přírodní prostředí a vytváří odpady a škodliviny. Jsou dvě možnosti: buď se lidé domluví na nějakém rozumném populačním růstu a přestanou se přemnožovat, nebo to udělá Příroda, která to pak vezme "napříč politickým spektrem".
  • Ona si Příroda poradí s tím namyšlencem co by chtěl poroučet větru dešti. A pak z toho "vládce přírody" zbude pár jedinců někde v jeskyni a budou si vyprávět legendy o tom, že lidé se chtěli rovnat bohům a ti je za to potrestali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit