Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem si zrovna nedávno četl článek na téma drogy za volantem a musím říct, že by se s tím něco mělo dělat. V televizi jsou videa policejních honiček s nějakým zdrogovancem skoro každý týden, takže je jasný, že tento problém je aktuální a navíc se zvětšuje.

  • NEPODPORUJTE ZLOČINCE!
    Irituje mě tenhle "marketingový servis" pro kriminálníky - dealery drog a jejich mafie - ve zprávách. Častěji čtu o podílech druhů drog na konkrétních trzích, než o podílu značek aut, jogurtů, či jiného zboží.
    Ve zprávách nemá být žádná kvantifikace, žádné konkrétní lokality, žádné analýzy spotřeby, žádné informace o zadržených dodávkách na konkrétní trhy! Pouze výše trestů pravomocně odsouzených.
    Odeberte jim tuhle marketingovou podporu dodávanou stupidními redaktory. Kdo ta měření platí? Drogové kartely? Konzumenti drog? NE, platí je všichni uživatelé kanalizace a konzumenti zpráv. V podstatě je to únik citlivých informací určený pro policii a protidrogové útvary - o vraždách se detaily a statistiky taky nezveřejňují. Na tom nejde vydělat a nechceme podporovat byznys zřizovatelů pohřebních služeb. Zatímco u kartelů jo?
  • a v čističe se prodává

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit