testovaci text

Diskuse pro Osobnost 50 Cent

50 Cent se narodil jako Curtis Jackson, 6. července 1976 v South Jamaica / Queens v New Yorku, do rodiny s drogovou minulostí. Pseudonym 50 Cent si Curtis zvolil podle proslaveného gangstera Fort Green Projects. Rapper je věřící a jedno z jeho tetování říká: „Bůh mi rozumí.“ Otce nikdy nepoznal a matka byla dealerkou drog, vystupující pod přezdívkou Fat Cat. Když bylo Curtisovi 8 let byla jeho matka zastřelena při loupežném přepadení. Po její smrti se Curtise ujali prarodiče. Kolem 10 let začal s boxem a byl ...
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
(nové) kotli (anonym)
50cent je nejlepší raper pro mě si naprvním místě *1*
16.5. (7 dnů)
(nové) AnetQa (anonym)
+1
Woow his songs and he is just .. perfect .. Let everyone say what he wants but he is the best .. And always the best .. *14*
20.4. (32 dnů)
(nové) Martin Isteník (anonym)
50 CENT,EMINEM,2 PAC,a Dr.dre jsou nejlepšíííííííííííííííííííííííííí Rapeři historie nikdo jinej na ně nemá !!!!!!!!! To by mě zajímalo jestli 2 pac doopravdy žije,nebo a vrátí se v roce 2014 nebo to jsou jenom kecy.50 cent měl pěkný štěstí že to přežil,četl jsem jeho životopis už toho za sebou taky má hodně byl devětkrát postřelen a přesto pořád žije !!!!!!!!!!!!!!! Eminem je taky dobrej !!!!!!!!!! *14* *4* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *10* *11* *11* *12* *16* *16*
9.4. (44 dnů)
(nové) Martin Isteník (anonym)
+1
50 cent a Eminem jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj rappeři na světě. *5* *5*
25.3.2012
(nové) thomas (anonym)
50 cents from 5 years old and my aunts are 11 years kezby I could te vydet lively on us to give an autograph I am Czech and I wrote this in English so that we understand so hello I love you *14*
23.12.2011
(nové) IvcaSammet@seznam.cz (anonym)
-1
Čauky, prodávám sbírku tohoto rapera, tak kdyby měl náhodou někdo zájem, napište mi na e-mail IvcaSammet@seznam.cz ... Napište mi tam, že máte o sbírku zájem, já pošlu fotku ... PRODÁM LEVNĚ!!
23.11.2011
(nové) Nikola (anonym)
Jako např. Vše nej jžš >DEMENTI< !
21.11.2011
(nové) Nikola (anonym)
Jžš vy ste asi moc >DILIŇÁCI< von si to číst nebude
ani neni ČECH tak sem nepište takový >SRAČKY< *7* *7*
21.11.2011
(nové) verča (anonym)
-1
*14* *14* *14* *14*
9.11.2011
(nové) gunitcommunity.oforum.cz (anonym)
Nejlepší forum o hip-hopu... novinky, alba, písně, mixtapy, klipy... a mnohem víc !!! pro opravdové fanoušky gunitcommunity.oforum.cz *16*
10.9.2011
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA