Přejít na výpis diskuzí

Amanda Todd

OSOBNOST 7.10.2014 
18 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V kolika letech že to odeslala tu fotku na FB? Ve 12ti? A od kolika že se smí podle zákona používat FB? Od 13ti? Jo aháa..
    • Ty jsi taky pěknej .... Myslíš, že na tom záleží? Když něco takového udělala ve 12, tak ve 13 asi taky...
  • Tady je vidět, jací lidi jsou. Jeden to začne a pak už se to valí. Ten hajzl, co to celé začal, si zaslouží křeslo. Co ale nechápu, je, jak snadno se člověk dá ovlivnit a zmanipulovat. Jak proboha mohli být na Amandu všichni takoví? Vždyť to byla jen jedna blbá fotka. Na světě jsou miliony holek, které mají na netu svý nahý fotky a nic takového se jim neděje.
    Mám-li být zcela upřímný, nedivím se, že se Amanda rozhodla svůj život ukončit. Na jejím místě bych udělal totéž. Ne proto, že by mě všichni deptali a ničili, ale proto, že bych na tomto zkaženém a prohnilém světě plném utrpení a zla nechtěl strávit ani o minutu dýl, než by bylo nezbytné.

    O Amandě jsem se dověděl až v době po její smrti bohužel. Od té doby si každé své narozeniny přeju tu samou věc. Abych mohl vrátit čas a přinejmenším se pokusit jí pomoct. Jenže to není možné. Nezbývá mi proto nic jiného, než doufat, že je na lepším místě a je tam šťastná. Když se jí nepodařilo nalézt štěstí na tomhle světě, zaslouží si ho alespoň tam, kde je teď.
  • Je to velice smutné, samozřejmě, že by se jí dalo pomoci, ale když nechtěla sama a chtěla se tak mladá sprovodit ze světa, tak prostě to je špatný :/ Určitě by se to časem vyřešilo, hlavně člověk nesmí panikařit, protože se dostane do depresí, a to už mu těžko někdo podá pomocnou ruku :/ Ale, ať se takovéto případy dějí co nejméně :) A jelikož nejsem ateista (nevěřím sice v boha, ale mám náboženství, jehož chci být součástí), tak věřím, že se na nás určitě dívá například jako veverka :) nebo jako další člověk :) Člověk všechno nesmí vidět temně :)
    • Kejty! Amanda žádala o pomoc skoro 3. roky a nikdo jí nebyl schopný pomoc.. Veřím tomu, že v novém životě se bude mít lépe :) Byla moc hezká holka, každý dělá chyby.. ale nikdo jí nedokázal pomoc, i když se všichni snažili. Věřím tomu, že ti o kterých mluví ve videu, že v životě jednou pochopí jakou blbost udělali, a že dohnali svoji spolužačku/kamarádku k smrti, a až to pochopí tak už bude pozdě.. Sama to řekla..
    • Děláš si srandu?! Vždyť přestoupila na tolik škol a nic, tak to by se asi nevyřešilo...
  • Každý někdy udělá chybu, ne? to, že ukázala prsa je nic oproti tomu, jak se v dnešní době holky vystavují na internetu(a nikdo jim nic neříká)....
    a nechápu ty lidi, kteří píšou, že si za to mohla sama.Zkuste se vžít do její role.Kdyby vám každý den někdo opakovaně nadával, shazoval věci, deptal vás, tak by mě zajímalo, jak byste to zvládli.
    Amanda je neuvěřitelně silná.
    Snad našla svůj klid.
  • Amanda, chudák holka má by jen zajímalo jestli meli nějaký dúvod proc ji to dělali

    Lidé se o ni zajímají AZ po její smrti a to je smutne proc , sakra proč.
  • Je pravda že se zabila kvůli lidem, ale když se proti ní obrátil CELÝ SVĚT.
    Ona neměla posílat tu fotku, neměla se seznamovat s lidmi,které nezná ale když poslala tak už se tomu nevyhne
  • Je mi líto té holčiny:( i když ukázala tu fotku..
    Vždy si myslím že se objeví někdo kdo přijde a stoupně si před tebe a podpoří tě :/ nenechá tě spadnout :(
    boužel dnešní doba je jiná no :)
    RIP Amannd :-( *9* *9*
  • Chudák holka, je hrozné když má někdo kamarády, kteří se na toho člověka v nouzi vykašlou. *9* *13*
  • Bohužel jsme se dostali do doby, kdy je násilí denní chleba, ačkoliv je to smutné. Po shlédnutí videa jsem se zamyslel nad tím, jestli kdyby to začala řešit přes policii, jestli by se to nějak vyřešilo a její život by nemusel skončit takto smutně.
    Pokud to vše byla pravda a já věřím tomu, že ano, tak žijeme v odporné době, kde jsou si lidi schopni ubližovat tímto způsobem.
    Přiznejme, že byla hloupoučká, když odeslala svoji fotku, ale stala se obětí něčeho co by nemělo zůstat nevyřešené.
    Nejsem Američan a proto se nezlobte, když místo anglické zkratky si v duchu řeknu: ,,Odpočívej v pokoji Amando".
    • Ona nikam svojí fotku neposilala. Šla s přáteli na webku a svlikla se a někdo stisknul prnt screen. a uložil si to. amanda sice udělala blbost ale ono to k tomu věku sedí.

      27.11. btw. taky mám v ten samý den narozky.
  • amandu todd chápu že se chtěla zabit ti lidi byly fakt debilni že ji sikanovali ona je muj vzor sikana je hrozná taky si tím procházím *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit