testovaci text

Diskuse pro Osobnost Ashlee Simpson

Celé Jméno: Ashlee Nicole Simpson Barva vlasů: Blond (dříve si je barvila na černo, hnědo nebo zrzavo) Stav: vdaná-Pete Wentz Vzdělání: Prairie Creek Elementary Nej.Barva: černá Nej.Jídlo: pizza Nej.film: Overboard Nej.album: Jasin Jophin Al Green Ashlee Simpson je mladší sestrou zpěvačky a herečky Jessicy Simpson. Ashlee Nicole Simpson se narodila 3. října v Dallasu. Začala tancovat ve 4 letech a v 11 se stala nejmladším členem prestižní školy amerického baletu. Ve 14 letech tancovala ...
« Novější 1 2 3 4 5 Starší »

vlasy

to ma tedka kratky vlasy nebo co???
19.11.2010
(nové) denissa (anonym)
-4

happy birthday

happy birthday!!!!!i wish love.......

her best song:outta my head and invisible
3.10.2009

Happy Birthday

Happy Birthday Ashlee *4*
Love you *14*
3.10.2009

Vše neeej

Vše nej Ashlee *3*
3.10.2009

Vše neeej

Vše nej Ashlee
3.10.2009

narozky

všechno néééj k 25.narozeninám *4*
3.10.2009

Jednoducho Ashlee

Ja Ashlee rada pocuvam. Jej hlas je taky ukludnujuci a krasny. Album Autobiography mam fakt rada. Ako prve som pocula song Pieces Of Me a bolo mi jasne ze jej album je number 1. I am me je naozaj dobry album Ako prve som pocula Boyfriend a neverila som ze to spieva Ashlee, L.O.V.E milujem je to naj song albuma I am me. Bittersweet World stale som spevala Ay Ya Ya. Nie pesnicku ale len Ay Ya Ya. Ashlee je jedna s naj americkych spevacok
11.8.2009

Ashlee

Ashlee je vážně skvělá moje druhá nejoblíbenejší zpěvačka je Ashlee(po Avril) její písničky sou krásný a mám jí mooc ráda je fakt Bestíík =)
11.7.2009

Ashlee *MUCK*

Moje nej. zpěvačka. je boží. má úžasnej vkus a žádná zpěvačka se jí nevyrovná.
20.4.2009
(nové) kofronka (anonym)
+4

nejlepčíí....X*

ona ona ona jedině ona je ta nejj spěvačka upa nejfííc jí žerů´..její písnišky jsou nejlepší...má úžasnej hlas styl a božího manžílka--co říct pete je překránej-- milujůů upa nejfíc OBA!!!-- *14* *14* *4*
12.3.2009
« Novější 1 2 3 4 5 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA