Diskuse pro
Osobnost
Avril Lavigne
Avril Ramona Lavigne, narozená 27. září 1984, je kanadská rocková zpěvačka a držitelka ceny Grammy.
Ačkoliv jsou její rodiče původem francouzského původu, Avril francouzsky nemluví...!
Avril není typickou mladou popovou princeznou, ve skutečnosti byla přesný opak Britney Spears. Je to bývalá divoká skejtařka, která má ráda punk-rockovou hudbu. Ale v této době už není divoká skejtařka, jako bývala. Změnila svou image v "barbie" a navrhuje oblečení pro svou módní kolekci Abbey Dawn a vytvořila ...
Nevite nekdo jak se jmenuje ten kluk z videoklipu.. : Avril Lavigne - Girlfriend...
včera v 12:25
já bych byla docela ráda, kdyby Avril přijela k nám do Čech. Byl jste někdo už na jejím koncertě? Já si pamatuju, že tady jednou koncertovala někdy před sedmi lety a pořád jsem zvažovala, jestli jít nebo ne, až jsem to nakonec propásla. Škoda, ráda bych tenhle omyl napravila. *5* *5*
5.5. (18 dnů)
ne nebyla jsem ... jo to si pamatuji taky,určitě tu znova bude *3* *14*
14.5. (9 dnů)
Já byla a koncert poměrně o ničem.
21.5. (2 dny)
*14* *14* *14* Avril *14* *14* *14*
1.5. (22 dnů)
Nějak to tu zase polevilo, že? *8*
1.5. (21 dnů)
Jen malinko ;-)
2.5. (21 dnů)
Nemáte někdo pláštěnku? venku prší. *15*
24.4. (29 dnů)
Tak teď jsem viděl Avrliku s tim příčeskem. Obrázek poskytla Kačka, takže děkuji. *3* No a jako Avrilce se tenhle tah moc nepovedl. vypadá to fakt divně *7*
23.4. (30 dnů)
Nemáš za co, já ráda. :)
23.4. (30 dnů)
říkala jsem to ;)
24.4. (29 dnů)
Doufám že tu černou hrůzu brzo shodí. *15* Podobnou ofinku měl jeden skunk v americkém kreselném seriálu. *15*
24.4. (29 dnů)
A je fakt, že svatý nejsem. *15* Ale pracuju na tom. Už si beru lopatku a kyblíček, půjdu na pískoviště a tam holýma rukama postavím kostel a brány z písku. Za tento čin mne možná potom prohlásí za svatého. *15*
23.4. (30 dnů)
Naivko ;-)
23.4. (30 dnů)
Tebe taky možná prohlásí za svatou. Svatá Kateřino. *15* Ale to by si musela chodit častěji do kostela a hlavně tam u toho nespat. Kněz povídal že už toho má plnou bibli, jak tam s tebou pořád musí třást. *15*
To je jako u Boba a Bobka. Vstávat! A proč? Protože je mše! *15*
23.4. (30 dnů)
Rozhodně chodím do kostela častěji jak ty, takže pomlč! :D ... a kněz mě nebudí :D .. kdysi mě budila mamka, ted už tam nespím, jen jsem duchem nepřítomna :D
23.4. (30 dnů)
V tom případě mám peklo jistý. *15* Já znám ten nepřítomný výraz. Ten mám často :D Duchem začneš být přítomna až když zazní Amen. *15*
23.4. (30 dnů)
aspon si toho seš vědom :D ... nj, brácha :D:D:D
aby se neřeklo, tak těsně před :D
23.4. (30 dnů)
A ty pojedeš hned za mnou. Máš připravenej kotel hned vedle mě. *15*
24.4. (29 dnů)
To by byla legrace kdyby ten kněz se tě zeptal o čem to vlastně mluvil *15*
24.4. (29 dnů)
Jistě, celá nakřivo. :D
No, co, začátek bych si možná pamatovala :D
25.4. (28 dnů)
No Kačko já ¨z tebe zloděje neudělal. *15* Já nemůžu za to že si byla v minulém životě straka zlodějka. A všechno co se lesklo si měla hned v merku a v kapse. *1*
Tvůj největší úlovek byl Bohuslav Sobotka, kterýho si omylem sebrala, protože se mu leskla hlava. *15* Doma když si vykládala lup, tak si se nestačila divit koho si to vlastně "klofla" *15*
23.4. (30 dnů)
Ha ha ha :D ... nějak jsem z toho humoru vyrostla :)
23.4. (30 dnů)
Co tě žere? *15* Zase máš špatnou náladu. Dej si 3 dni pauzu. Jako jsem to udělal já, to pomůže *3*
23.4. (30 dnů)
Za to já jsem z humora nevyrostl a to jsem o 4 roky starší než ty. *15*
23.4. (30 dnů)
Mi odpočinek nesvědčí, mi svědčí o problému mluvit s ostatními, pak mi je fajn ;-)) .... o 3 :D
23.4. (30 dnů)
Takže máš dneska nějaký problém, mám pravdu? V tom případě ho nebudeme rozebíérat tady. *3*
Tobě ještě 18 neni. *1*
23.4. (30 dnů)
Ok :)
a? :D ... ale odečti si ročníky! :D
23.4. (30 dnů)
Tak pokud budu řešit ročníky, pak máš pravdu. *15* To je o 3 roky.
24.4. (29 dnů)
No proto :D
25.4. (28 dnů)
Jo a na Twitteru jsem četl, že Avril už má to 5. album hotový. *14* Takže bych se rád dozvěděl kdy si ho budu moc konečně koupit v Bontonladnu. *3* Ovšem určitě ještě neni ani dodaný do vydavatelství ke zpracování. *13*
23.4. (30 dnů)
Nač ty smutné smajly? :D .... Sotva loni vyšlo jedno, a ty už tu stresuješ s dalším :D .... jestli je to pravda, tak si myslím, že to bude na podzim nejdřív ... možná i později ... pochybuju, že by to bylo v létě, to bych se velmi divila
23.4. (30 dnů)
Protože to nový album už prostě chci. *15* Žádný sotva loni, už je to víc než rok. Dejme tomu že to bude na Vánoce. Dám si to pod stromeček. *15*
23.4. (30 dnů)
Já chci věcí! :D .... vyšlo v r. 2011! :D ... jej :D ... náročné dítě :D
23.4. (30 dnů)
napiš si o ně Santovi. dej mu seznam, a on se bude snažit vyhovět. :D
No ale teď už je 2012. Pro fanouška je takovýhle čekání nekonečný. :D
Já tim dám dítě. *15* Malinká holčičko. *1*
23.4. (30 dnů)
já na Santu neverím :P
TP vydali desku v r. 2010 a pak v r. 2012, tak nwm, co vyšiluješ :D
dítě :D
23.4. (30 dnů)
Tak proč píšeš dopisy s hlavičkou.. "Milý santo, tenhle rok jsem zlobila jak něco, ale stejně bych přeci jenom něco přála"?
No copak TP. *15*
Holčičko. *1*
24.4. (29 dnů)
Nepíšu milý Santo!!! :D
Mi to neva :P
25.4. (28 dnů)
Já Vám dám menší nuda. *15* Takhle by to teda nešlo *3*
Večer se to děcka pokusím napravit. *1*
Nemáme tu hodiny zpěvu, tak si zazpíváme. *15*
Zažít nudu, joo, to vadí.... *1*
23.4. (30 dnů)
Ty jsi cvok :D .. by mě zajímalo, kdo to s tebou potáhne :D
23.4. (30 dnů)
Já si tu káru klidně budu táhnout sám. Povídat si tu sám se sebou též neni špatný. *15* Aspoň si nebudu nadávat do cvoků *15*
23.4. (30 dnů)
Ty ses zbláznil :D .. a pak ti zas budou nadávat, že to je diskuse o Avril :D
23.4. (30 dnů)
Ikarus už je za horama. Ten už odletěl do teplých krajin. *15*
23.4. (30 dnů)
tak přijde někdo jiný, jemu podobný :D
23.4. (30 dnů)
Takový kojot jako byl Ikarus se jen tak nenajde. *15*
24.4. (29 dnů)
Aby ses nedivil :D
25.4. (28 dnů)
Myslim že to zpívá falešně
23.4. (30 dnů)
Ale to já nezpíval. Netušim co si sylšela. *15* Už máš asi slyšení *1*
23.4. (30 dnů)
nějaká nuda ne? *6* *14*
22.4. (31 dnů)
menší nuda no *1*
22.4. (31 dnů)
*1* viděla si ten černej příčesek na Avrice? :D
22.4. (31 dnů)
Jo viděla a vůbec se mi to nelíbí, kdyby to neměla jako ofinu ale normálně jako dlouhej pramen, tak by to bylo lepší
22.4. (31 dnů)
Má se snad dát Avrilka kvůli tobě dohola, když se ti to nelíbí? *15* Potom by vypadala jako Dalajláma, ještě vzít na sebe to červený prostěradlo a bylo by to dokonalý. *15*
23.4. (30 dnů)
Já neříkámm že by měla jít dohola. Mě se její vlasy líbí, akorát ten příčesek špatně zvolila
23.4. (30 dnů)
Jo a já ten příčesek na Avril ještě ani neviděl. *15* Se budu muset mrknout až přijde domů... *15*
23.4. (30 dnů)
Tento formular nevyplnujte!!!