Diskuse pro
Osobnost
Bětka Stanková
Betka Stanková se narodila 31. března 1979. Vystudovala něměcké gymnázium v Bratislavě a momentálně studuje na VŠE též v Bratislavě.
Účinkovala např. v muzikálech Pomáda, Starci na chmelu, Jack Rozparovač. Před filmovou kamerou se objevila v úspěšném celovečerním filmu Rebelové a v současnosti si svou roli připomíná i ve stejnojmenném muzikálu na Slovensku. Hostovala tři sezóny v Radošínském Naivním Divadle v Bratislavě (Konečná stanica, Včela v zime) a v divadle Na Jezerce (Kaviár nebo ...
ááááááááááááá
Betu.sák tak sakra zniáute ju? betuliu? ako pre co já som tak opustena a nikdo ma nieodpovieda....
EliCool=Elí.sek 10let *14*
5.6.2010
(nové)
elinečka-bejvalej lexa xena (anonym)
+4
ok Bětuškka
ahojík všichni co znají bětušku a muribana je uplně bez chyby ok super na jedničku,prostě IN.
Elí.sek 10let *4* *14* *14* *3*
4.6.2010
filmík
whoa... Bětka je skvělá ve filmu Doktor od jezera hrochů krásněj filmík :) doporučuju :)
26.2.2010
(nové)
MArtin (anonym)
+1
Re: filmík
Ano , připojuji se. Skvělá herečka, hlavně ve filmu Doktor od jezera hrochů. Její roli jsem ji do posledního okamžiku věřil.
13.3.2010
muribana
v peklu s princeznou tu muribanu hraje fakt skvele
18.12.2009
(nové)
lunabella (anonym)
-2
Re: muribana
naprosto souhlasim *14* *3* *3*
6.1.2010
Oficiální web Betky Stankové
Ahoj, dáváme vědět, že je spuštěn Betčin oficiální web, pokud máte zájem ho navštívit, adresa je zde:
betkastankova.xf.cz/
Doufáme, že se Vám bude líbit a že na něm najdete vše, co budete potřebovat vědět.
28.9.2008
Re: Oficiální web Betky Stankové
ta stránka nejde
28.1.2009
(nové)
adrianka (anonym)
-1
...
zařídím si kosmeťák a šmitec, šminkovat můžu i bez matury, ne?? *3* *1*
2.7.2008
Re: ...Joo:-*
no jasněěěě *1* ...Bugyna je skvěláááá...muluju jiii..já jse chudá děvečka z kuchyně *14* *14*
12.7.2008
Tento formular nevyplnujte!!!