testovaci text

Diskuse pro Osobnost Beverley Mitchell

Beverly Mitchell je známá z televizních obrazovek, kde od roku 1996 hrála Lucy Camden v V sedmém nebi. Ještě předtím se už objevovala v reklamách (od svých 5 let). Její agent si ji všiml v jednom nákupním centru v jižní Kalifornii, kde ztropila jednu velice rozzlobenou scénu, všiml si jejího temperamentu. Zahrála si např. ve filmech Vrána: Město andělů, V sedmém nebi, Na závodní dráze, The Surfer King. V roce 2005 ztvárnila postavu Addison, jedné z osmi obětí bojující o holý život ve filmu SAW 2. ...
« Novější 1 2 Starší »
(nové) Jenom já - the best :) (anonym)
-3

Beverley

Tak to je něco Beverley je nejlepší herečka a zpěvačka a proto jí přeju jenom to nejlepší, hodně zdraví, úspěchu, štěstí a lásky. MUCK...4EVER
22.1.2009

Hodně štěstí, zdraví...

připojuji se ke gratulaci..neni snad ani možný že má Beverley už 28 :-O...mám ji moc ráda..ted je největší paradox, že v tento den slaví moje oblíbená herečka(beverley:) narozeniny a zárověn truchlím nad tragickou smrtí legendárního Heatha Ledgera(přesně rok)..achjo:(
22.1.2009

happy-b-day

happy birthdaaay *3*
22.1.2009

qaaaa

vsetko naj beverly *14* *14* *14*
22.1.2009

Narozeniny

Beverley Mitchell je fine herečka.Znám ji také jako Lucy Camden ze seriálu Sedmé nebe.Dnes má narozeniny.Je jí 28 let.Happy Birthday!
22.1.2009

....

Ty woe... ta má kozy :D , větší než Pamela Anderson (ale praví) :D
8.10.2008

Nejlepší

Miluju seriál Sedmé nebe, znám jej už delší dobu, ale nikdy jme jej nesthílaa kvůli škole, ale ted jsem se rozhodla že si to prostě budu nahrávat, ptz v pozdějším čase už to ais nikdy nebude...Beverley mám ze seriálu asi nejradši, i když mám ráda snad všechny:)Beverley jsem předtím neznala ani z jiného filmu, je to skvělá herečka a myslím že si zaslouží být více známá...jo, letos v říjnu plánuje svatbu v Itálii...a mimochodem za družičky jí mají jít Jessica Biel(její seriálova sestra), a taky Haylie a Hilary Duff:)
12.9.2008
(nové) machal (anonym)
-2

oslovení

cau mate nekdo na Beverley kontakt, adresu nebo jeji podpis? pukud ano mohlibyste mi to poslat na email: machal.zavidov@seznam.cz
dik
25.8.2008

Vypadá mladsší

Dneska sem viděla asi poprvé sedmé nebe a docela mi vyrazilo dech že tadle holka která vypadá tk na 17 řekla promluvíme si si manželem *1* *7* a v reálném životě má 27,vypadá mladičce:) *7* *7*
7.8.2008
(nové) tesi (anonym)
+1

životopis

pročetl jsem si její životopis, který sem někdo vložil a přijde mi to spíš jako popsání děje filmu SAW, než jako něčí životopis ;)
22.1.2008
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA