Diskuse pro
Osobnost
Beyoncé Knowles
Beyoncé Giselle Knowles začala svou hereckou kariéru v sedmi letech, když potkala LaTaviu Robersonovou na konkurzu pro dětskou skupinu. Její sestřenice Kelly Rowland se k nim brzy přidala. Nakonec bylo trio mladých zpěvaček doplněno o čtvrtou členku LeToyu Luckett a tak se pomalu formovala dívčí skupina Destiny's Child. Vedoucí Music World Management's Matthew Knowles, který je otcem Beyoncé a zákonný opatrovník Kelly se stal jejich manažerem.
Dívky prošly přes různé hudební styly a pěvecké směry, až se ...
(nové)
marketa justinka (anonym)
Beyoncé je užásná zpěvačka je nejlepší ze všech zpěvaček na světě je krásná jako nikdo jiní umí přenádherně zpívat je prostě boží je to Andílej moc jí mám ráda Jí Justina Biebera AND Selena Gomez sou nej všechny je moc miluju I love Beyoncé *14* *1*
9.5. (14 dnů)
Krásná zpěvačka s překrásným hlasem. O tom není pochyb.
27.4. (26 dnů)
hele určitě někteří z vás znají Amber z Hanny Montany a ve skutečnosti se jmenuje Shanica Knowles...No takže : Beyoncé Knowles/Shanica Knowles! Takže se chci zeptat: Mají něco společnýho? *1* *8* *4*
2.4.2012
Ahojky,nene nemaji ;)
19.4. (34 dnů)
(nové)
"Ka-chan" (anonym)
Já sní mám narozeniny!! x3 Ina fáákt dobrá zpěvačka!
20.3.2012
(nové)
BigGirl (anonym)
+2
super zpěvačka, navíc moc hezká, gratuluju k dcerušce.
18.2.2012
(nové)
nikolletta (anonym)
+1
hodně štěstí ve výchově, aby byla jako její maminka. *4*
3.2.2012
Škoda že nemá koncert v Austrálii...
11.1.2012
http://www.super.cz/celebrity/beyonce-knowles/7852-je-to-tady-beyonce-porodila-holcicku-vime-jak-se-jmenuje.html
*14* *14* *14* *14* *14*
9.1.2012
Blue Ivy Carter je jeji jmeno *3*
9.1.2012
Jak se jmenuje ta holčička? :)
9.1.2012
Tento formular nevyplnujte!!!