Diskuse pro
Osobnost
Billie Joe Armstrong
Billie Joe Armstrong přišel na tento svět 17. února roku 1972, jako nejmladší ze šesti dětí. Jeho otec byl jazzman a řidič kamiónu, zatímco jeho matka servírkou v lokální restauraci jménem Rod's Hickory Pit. Byla také velký fanouškem country hudby, kterou milovala. Billie začal se zpíváním, když mu bylo pouhých 5 let! Chtěl obcházet nemocnice a zpívat tam nemocným, aby se cítili lépe. Poté nahrál svůj první song "Look for Love" u místní nahrávací firmy Fiat Records. Jeho otec se rozhodl, že mu dá ...
(nové)
Andy Freedom (anonym)
Muj nejlepší vzor nejlepší zpěvák nejlepší kytarista a nejlepší showman na světě bůh punkrocku *14* *14*
1.5. (22 dnů)
(nové)
GreenAshley (anonym)
Hi Billie, I wish terribly that he came to the Czech Republic. Your the best singer in the world ... I admire you terribly and Green Day is the best band in the world ... have a great song :) I love you .. *3* *3* *14* *14* *14*
29.4. (24 dnů)
kazdy chce byt ako on,potom robia zo sebou somariny a nakoniec aj debilov..nejdem tu pisat ako ho milujem aky je sexy a pod.aa...ja ho neobdivujem pre pekne oci vlasy ci usmev aj ked ich ma..obdivujem jeho srdce a charakter,nikdy som nestretla cloveka co by mi bol tak podobny,a tym mi je taky blízky...sexy a neviem co bude o rok pre niektorych z vas zase niekto iny,obdiv neni o tom,je o tom co v tom cloveku najdes
21.4. (32 dnů)
Jsi nejlepší zpěvák na světě !!!!! *14* *14*
14.3.2012
Jsi ten nejlepší zpěvák na světě. Přijeď do CZ.
You´re the best singer the world. *14* *14* *14*
10.3.2012
(nové)
Anettka Billieka (anonym)
Nejkrásnější, nejúžasnější, sexy, nejdokonalejší punk rocker! *14* *3* Miluju tě Billie!! Jsi můj největší vzor! A Green day? -> NEJLEPŠÍ SKUPINA NA SVĚTĚ! ♥ ♥ ♥ PS: vůbec nevypadáš na 40! :P
6.3.2012
Všechno nejkrásnější.. Jsi úúžasnej ! :))
17.2.2012
(nové)
petulisek (skrytá identita)
happy b-day ♥ *14* *3*
17.2.2012
Všechno nejlepší k narozeninám jsi výbornej zpěvák a kytarista moc ti fandim a těším se na další album Green day *1* *4*.
17.2.2012
Všechno nejlepší Billie.... je to njelpší a nekrásnější zpěvák na svtět.... I ♥ YOU ....... =O******* ♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14*
17.2.2012
Tento formular nevyplnujte!!!