testovaci text

Diskuse pro Osobnost Bořivoj Navrátil

Matka: Marie, v domácnosti. Otec: František, prokurista firmy Ignác Lorenz. Bratr: Jiří (1930–1995), vystudoval architekturu na UMPRUM. Matka zemřela 1936. Otec se znovu oženil, ale spáchal sebevraždu 1937. Otcova mladší sestra Marie, jíž bylo právě 29 let a čekala druhé dítě, si je dala vzít a adoptovala se strýcem oba chlapce. Vyrůstali s jejich dcerou. Základní škola 1939-1947, Kroměříž. Roku 1947 se rodina přestěhovala do Jihlavy. Zde Bořivoj vystudoval gymnázium. V kvartě začal hrát jako ...
« Novější 1 2 Starší »
(nové) ?? (anonym)
ne a ne ho dostat z hlavy:-(
(furt na něj myslím)
25.3.2012
Je mi to moc líto co se stalo panu Navrátilovi byl to takový usměvavá člověk , pohodář a vždy ve skvělé náladě

Prosím bože pečuj o něj z humorem jenž on nás opečovával z velkým humorem

Památka vám pane Bořivoji Navrátilovi *9* *9*
1.11.2011
(nové) vitannek (anonym)
je to hrozný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Měl ještě pár desítek let žít a těšit nás. *13* *13*
1.11.2011
(nové) ? (anonym)
je to strašný poslala jsem mu asi 1000 komentářů do kterých jsem mu psala, že bude v pořádku a modlila jsem se za něj každou noc
1.11.2011
Byl to dobrý člověk, strašně mi připomínal mého dědu. R.I.P Bořivoji :)
1.11.2011
(nové) Hana (anonym)
Chci vyjádřit upřímnou soustrast rodině pana Navrátila.Měla jsem ho jako herce ráda,a vím,že s nemocí statečně bojoval.Je mi to líto.
1.11.2011
(nové) Helen (anonym)
Dobrý den,pokud by jste měl zájem sdělte nějaký email a já vám pošlu lék na rakovinu od Dr.Johanny Budwig,která byla vědeckou pracovnicí a léčila své klienty v těch nejtěžších stadiích rakoviny-90% úspěšnost.
elmech@seznam.cz
22.10.2011
(nové) Jana (anonym)
Dobrý den-prosím všechny, kdo znají pana Navrátila nebo mají kontakt na jeho syna Kryštofa, předejte mu tento odkaz na Léčivý projekt:http://www.amezdas.cz/leciva_radiace.html. DĚKUJI. Jana, Nový Bor
22.10.2011
(nové) Květa (anonym)
Vážený pane Bořivoji,
jen a jen zdravíčko chci Vám dnes přát, abyste nám své herecké umění mohl i nadále rozdávat. Ať všechny trable překonáte a v příštích dnech se jen dobře máte! *4*
26.9.2011
(nové) fajfrová miloslava (anonym)

přání

Přeji Vám vše nejlepší k svátku,hlavně moc zdraví a moc se těším, až Vás zase uvidím na obrazovce v Ulici,s p.Peškem Vám to tam jde perfektně a moc nám tam chybíte.Tak držím palce,mám Vás velmi ráda.Milena.
30.7.2011
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA