Přejít na výpis diskuzí

Carlos Slim Helu

OSOBNOST 31.12.2006 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I'm sorry but I do not know if you are not crooks, I do not plan to verify it, because I know that this is what you write ler!
    Carlos Slim Helu your
  • "znásobyt"

    ani korunu, řediteli. možná až budeš mít základní vzdělání.
    *1*
  • Mr. Carlos Slim Helu, let metell ypu wrote letter. I am deaf sinee birth, I´m 51 years and I am from Cologne. I am participating in the project Czech Republic DLovakia´s suecess and my dream is to build the first Guest House Home for Deaf Seniors. I´m doing my project, which will bethefirst, strictly designed for the deaf on the elderly, the history of the Czech Republic. Such projects are available only in foreign countries such as Holland. etc. Why can not we be the first competive country with a "fabulous" house for deaf grandmother and grandfathers?
    I would like to make sure that you turn to for help in finding a solid investor and sponsor the purchase of land and construction of a boarding house home for deaf seniors in Prague. I wanted very muc to our retirees new architecturally interesting with modern equipment, special compensation.
    If you have it your situation allows, please, take me today in response to an e-mail: DOMOV.NESLYSICI@seznam.cz

    Thank you for your understanding
  • potrebuji pomoc

    good day, please take this opportunity to help · • financial ... we are family with two children and the third one I'm waiting a month, I came to work, and here on our district's nothing I can najit.Jsem despaired, I do not want to be the children ended up somewhere else, because we pay the rent and girlfriend take just a parent and it's shorter 3800 tp our entire Receive .. please help thank you account number 2100147025-2010, really helps us yak herein, and we owed ​​it as much appreciated sbad to find someone who understands what is today's situation of disadvantaged families
  • potrebuji pomoc

    zadam o finacni pomoc mam 2 deti prisel sem o praci tak zadam jestli by me nemoihl pomoc finacne zadfam cislo uctu 2100147025-2010 dekuji za neco
  • Chce to čas a státní dluh zaplatíme

    Jsou tu staré příspěvky, ale akce běží stále. Tento týden jsem vyhrála já Naivní kotě už dávno nejsem, na štěstí tohoto typu nevěřím, ale stejně, přiznejme si...12 mega po zdanění!!!!
    Docela jsem se pobavila. *3*
  • poskytnutí investice pro podnikání

    Dobrý večer! Neustále sháním investora pro pokrytí náklady k podnikatelském projektům, které jsou i vysoce výnosný. V současné jsem nikoho nesehnal a tak bych potřeboval pokrýt náklady pro projekt cca 2.500.000,kč. Pokud by se naskytl větší obnos. Tak jsem schopnej investice i rychleji znásobyt. Pokud budete mít zájem investovat do mojich projektů. Ozvěte se mi prosím na telefoní číslo a to +420 732 569 708 a nebo na meil a to: CZECHOGLOBAL@seznam.cz. Mluvím pouze česky a jinak jsem ochotnej zaslat zhotovenej projekt na meil. Předem Vám moc děkuje za pochopení ředitel firmy OSVČ - CZECHOGLOBAL Ivan Lehota.
  • výhra

    Zdravím. Jméno Carlos Slim se mi objevilo v e-mailech s tím, že jsem byl náhodně vylosován jeho společností jako náhodný uživatel internetu. Jedná se o určitou sumu peněz a chtějí na mne kontakty. Nemůže to být nějaký podfuk?
    • Re: výhra

      také jsem vyhrál, je možno ověřt o co vlastně jde ? z
    • Re: výhra

      Hmm, taky mi to teďˇpřišlo.
    • Re: výhra

      že by ti někdo v dnešníé době dal ???!!!
      Taky mě to přišlo ( dnes ú ,že jsem vyhrál 500 000 liber.
      Ničemu nevěřím - tím spíše ,že chtějí abys jim poslal osobní údaje .

      s pozdravem Jirka - žejdlík *1*
  • Aktualita

    Nechci nic říkat, ale informace na tomto servru jsou poněkud zastaralé, dle nového výtisku časopisu forbes je nejbohatší člověk na světě Carlos Slim Helu
  • CARLOS SLIM HELU

    PREJI DOBRY DEN HLEDAM NEKOHO KDO BY MI POSKYTL E-mail NA PANA CARLOSE SLIM HELU .DEKUJI JAJIK
    • Re: CARLOS SLIM HELU

      taky jsi vyhrál 500 000 liber?? hah ha
      • Re: Re: CARLOS SLIM HELU

        Čus, tady budem všichni za vodou .
        • Re: Re: Re: CARLOS SLIM HELU

          no asi jo taky mi to přišlo
          *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit