Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednodušeji napsáno - americký propagandistický škvár. Cílem všech amerických filmů je vykreslit amerického vojáka či civilistu jako nepřemožitelného boha, který je vždy předurčen zachránit celý svět. Naopak ruského vojáka vykreslit jako chudáka beze zbraně a výstroje kterého ohrožuje na životě nejen nepřítel ale celé komunistické vedení.
    Jednoduchá a primitivní americká propaganda zabírající na mladé lidi, kteří pak jsou přesvědčeni, že II. sv. válku vyhráli pouze Američani a ve Vietnamu trpěli zase jen Američani.
    • Nejvtipnější je, když o propagandě křičí levičák a ještě rusofil :) Protože srovnávat pár akce chtivých filmů s komoušskou propagandou ani nejde, vy jste přepsali celé učebnice dějepisu. A ano, ruský voják byl opravdu chudák, jak se říká, s klackama proti kulometům. A kdo utekl z těch jatek, toho zastřelili jeho vlastní. Ale "skvělá" ruská taktika "nas mnogo" nakonec vyšla, bohužel za cenu milionů padlých.
      • se divím, jak mohl amík dostat na ZADEL třeba ve Vietnamu, kyž stačilo
        povolat do armády Johna Ramba a bylo by vymalováno!!
      • No, je to tvůj názor a nikdo ti ho nebere. Kde nejsou znalosti je těžko čekat něco přínosného a inteligentního. O tom, že nemáš pravdu svědčí mínusové bodování u tvého příspěvku.
        • nikdy se nehádej s blbcem! Stáhne Tě na svou úroveň a pak Tě převálcuje
          svými zkušenostmi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit