Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Řepka. Udělal jste největší chybu že jste si vzal takovou babu.Na tuto ženu nestačíte.Tato žena si myslí jak je krásná apotřebuje mít veliké peníze každým dnem.a na to už nemáte.Ale ona najde zase nějakého hlupáka tak jako je ten její nový hokejista hledá jenom bohaté. Jednou ivyděla ta krása skončí a bude stará baba. To je žena laciná vyděláva jenom svým tělem.
    • už ani na 4.třídu nemá, frajeřina ho odrovnala kdyby věděl kváknou slovo třeba anglicky mohl hrát někde druhou ligu v Dubaji ještě 5 let a zde se pak uvelebit ale ne se zlatokopkou ale obyčejnou holkou z vesnice a měl by spokojený život nyní může tak kopat s krumpáčem, a ta zlatokopka tu pošle do čerta každý i ten mladík co má nyní 29 se na ní po opíchnutí pár krát vykašle
    • Máte 100% pravdu. Cigoska chce jen prachy a za tím jde. S každým chlapem si uvrta dítě jako správná žena že svého klanu a Ty gadzo plat nebo nasinci si Tě najdou.
  • Konečně dostal rozum.
    Jak to vzniklo? Chtěla vařit guláš a neuměla, zavolala Gulašiho a guláš se nějak zvrtl v nevěru. I takové dny jsou, jak tvrdí jejich kamarád David. Taková láska, když se vydaří, to je velká věc!
  • Copak došli peníze? Asi gadzo málo snaží? Může jít na socialku bude mít všecno. Plastiky ji mezi bílé nezaradi a ani mezi slusne lidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit